Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Nicko35

Medlem
 • Antal inlägg

  231
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om Nicko35

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

679 profilvisningar
 1. Har installerat infuse på min apple Tv och kan därför streama film från min iMac och det fungerar utmärkt. Skulle också vilja göra det samma mellan min iMac och macbook pro men infuse finns inte för mac,någon som har ett bra alternativ??
 2. Macbook pro 2017 och tangentbordet är bara av så dålig kvalitet att men undrar om det är från Rumänien eller dylikt. Fick det utbytt för ca ett halvår sedan och då hade jag hatt den inne två gr på applestore redan och nu är det dags igen,vissa tangenter funkar bara när dom själv vill,eller inte. Kan man byta hela macbooken till en nyare med bättre tangentbord på garanti eller ska man behöva hålla på så här tills man tröttnar och själv köper ny??
 3. Har inget med moderkortet att göra,väldigt känt problem med tangentbordet
 4. Har en mackbook pro 2018 som tangentbordet är av så värdelös kvalitet att man inte tror att det är sant!! Att en dator som nästan kostade 25 tusen har så dålig kvalitet är skrämmande. Vissa tangenter fungerar inte alls,vissa måste man använda våld för att det ska hända något och vissa skickar dubbla tecken. Har haft den inne för rengöring eller vad dom gör på apple store i Malmö två gånger redan,orkar snart inte åka dit fler gånger. Kan man få skiten utbytt eller är det bara att inse att det är dags att gå över till PC?
 5. Puh!! Tog sin lilla tid men nu är skiten borta,tydligen fick jag det när jag laddade ner en test version av Reason
 6. Har gjort precis det men det hjälpte tyvärr inte.Programmet heter weknow.ac och är tydligen ett rätt vanligt problem
 7. Hjälpte tyvärr inte,ligger kvar som standardsökmotor,sjukt irriterande
 8. Såg det nu,tack! har kört en scan nu ska bara starta om så får vi se om det hjälpte
 9. Märker att Chrome inte använder sig av google som standardsökmotor när man söker i verktygsfältet,i stället använder sig den av Bing och när man kollar i inställningarna så står där att standardsökmotor är WeKnow och det går inte att ta bort det!! Har återställt Chrome till standardinställningarna men det hjälpte inte.Hur ska man ta bort det,finns det något bra program som kan fixa?? Nicko
 10. Är sjukt trött på all notiser/aviseringar som hela tiden dyker upp i högra hörnet i Chrome,allt från bettingbolag till dejtingsidor. Hur gör man för att helt stänga av det?
 11. Såja,hemma efter att inhandlat en iPhone xs Max 264 ung 16000 tusen fatigare,och ska synka med min Macbook Pro och då upptäcker jag att i dom 16000kr ingår inte ens rätt kabel!!!! Har varit trogen Apple i snart 20 år men nu är det fan snart nog!! Som "tur"kunde jag köpa en adapter på Kjell o Co för en hundralapp,detta är fan inte ok
 12. 14000 för 64gb och över 18000 för 256gb är sinnessjuka priser,nästan ett hån. Apples iPhones kostar nu lika mycket som en MacBook???? Seriöst
 13. Ahh menar du att airdrop går via bluetooth?
 14. Har läst det och följer det till punkt Undrar om min iMac använder sig av 2,4 GHz och routern på undervåningen kopplar upp sig på 5 GHz och därmed min MacBook också gör det,kan det va det som är problemet,och hur kan man i så fall lösa det?
×
×
 • Skapa nytt...