Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Balooba

Medlem
 • Antal inlägg

  14 533
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  41

Balooba vann dagen: 2 oktober 2013

Balooba hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

739 Fantastiskt!

Om Balooba

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Not Telling

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

1 171 profilvisningar
 1. Jag laddar självklart iPhonen på natten, skulle jag göra det dagtid skulle jag inte definiera iPhonen som mobil. I morse kollade jag laddningen, 100%, och tre timmar senare är den nere i 20%. Det enda jag använt den till är ett halvtimmes långt samtal. (Händelsevis med Applesupporten i ett annat ärende.) Kan verkligen batteriet dräneras så pass utan att den blir skållhet? Det enda som är nytt är att jag hämtat hem en app, Autofindr, som i sin info varnar för att en bugg i iOS 10 gör att appen dränerar mer än det borde, och att detta kommer att åtgärdas vid nästa uppdatering av iOS. Men, fortfarande, är det möjligt utan att iPhonen blir het?
 2. Kan någon upplysa om senaste version av Sierra betan? När GM candidate kom märkte jag aldrig att jag kunde uppdatera till denna. Har version 10.12-beta (16A313a) och inget erbjudande om GM eller info om detta på systeminformation. För alla tvivlare så har jag inte upplevt några som helst problem i någon av betaversionerna, förutom några äldre "appar"från 2012.
 3. Självklart skall man ha en äldre iPhone att ta till om det skiter sig. Svtplay funkar inte, Navigon funkar inte, några väderappar strular, men vädret blir ju ändå inte som prognoserna säger.
 4. Betan fungerar med Swish när Swish fungerar. Igår var det stört omöjligt att betala, men idag har det funkat.
 5. Swisch funkar fläckvis inte med någon telefon eller operativ eller operatör. Det alltså inte mobilerna eller appen som spökar.
 6. Iom 9.3.3 har min iPhone 6 dränerats till dryga 20% på 12 timmar. Efter 10-betan har jag 64% kvar. Jag ser/hittar inga större förändringar som skulle föranleda att kalla denna version ios 10, hade lika gärna döpts till 9.4.
 7. Svtplay funkar inte live.Vad värre är så funkar inte Navigon, dyker direkt. Positivt är att batteritiden ökat kopiöst.
 8. Hur hittar man vetenskapligt en äkta slagruteman?
 9. Och jag har hört att man blir röd om fötterna om man trampar i ketchup! Det torde även vara enkelt att vetenskapligt bevisa. Ketchupflaskor av glas måste man ju banka på för att få ut nåt, och sånt tror jag på, fast att det är sanning.
 10. Telly82 lade länk och sammanfattning: Om currylinjer: http://www.vof.se/fo...billade-linjer/ "Man lät flera olika jordstrålningsexperter veta att en kvinna hade någon typ av hälsoproblem och sedan fick de söka efter currykryss i bostaden. Alla dessa konsulter hittade ett kryss under kvinnans säng. Det märkliga var dock att sängen placerats på olika ställen varje gång." "En journalist vid Expressen anordnade ett test där ett antal sådana specialister kom med sina vinkelpekare och oberoende och ovetande om varandra fick de föreslå en lämplig möblering av ett rum. När testet summerades hade soffan föreslagits stå på i stort sett alla platser i rummet." Det finns även mer vetenskapliga utvärderingar, vilka du får söka efter själv.
 11. Men man har ju redan gjort blindtester, som någon redan nämnt i tråden, och de talar för sig själva.
 12. Skrock, religion, spöken och gengångare, för att inte tala om små gröna män, det är saker som alltid kommer att finnas. Vill man tro så tror man, och då är det ointressant med vetenskap. Kolla in TV4 och deras program om det övernaturliga. Såg någon enkät någonstans och det var en hög procent som trodde på övernaturliga spektakel.
 13. Det finns ett otal sådan händelser, det är fantastiskt det här med placeboeffekten.
 14. Jo, och det finns ju exempel i "närtid" där detta inträffat, t.ex. när Krakatoa i slutet på 1800-talet exploderade. Men sammantaget så kan ökad vulkanisk aktivitet föröda mer än människans samlade påverkan.
×
×
 • Skapa nytt...