Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

JohnnyTotal

Medlem
 • Antal inlägg

  100
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om JohnnyTotal

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1964-10-31

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Foto, resor och action sporter.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005 Okt.
 • Appleprylar
  iMac 27" 2,8 GHz Intel Core i7, mac mini 2009
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jag lämnar in datorn så får dom blåsa ut den eller göra vad fan dom vill med skiten.
 2. Jag får helt enkelt radera datorn och köpa PC.
 3. Nu är det 92 Gb i "Dokument" och 35 Gb ledigt utrymme på SSD enheten. Den externa hårddisken syns inte och kan inte hittas längre. Den var på 2T. Så inget hjälpte.
 4. Nu är det 92 Gb i "Dokument" och 35 Gb ledigt utrymme på SSD enheten. Den externa hårddisken syns inte och kan inte hittas längre. Den var på 2T. Så inget hjälpte.
 5. Efter säker start ser det ut så här 75,63 Gb i Dokument. Gissar att det är lokal TM som tar upp lagrings utrymmet.
 6. Jag har kollat i Dokument och det som visas är på 2,908 Gb. och ligger på skrivbordet. Resten ca 73Gb hittar jag inte, vet inte hur man rader eller återskapar det utrymmet.
 7. Hej, jag vet inte varför det står att jag har 75,99 Gb i Dokument. Jag har inte sparat så mycket filer, kanske 20Mb. Hur rensar jag eller återställer SSD utrymmet? Jag har startat om, men hittar inget. Jag är väldigt osäker på datorer generellt.
 8. Efter senaste uppdateringen fungerar telefonens kamera igen. Nu ser jag fram emot nästa problem med telefonen eller datorerna . .
 9. Ja, jag kan ta bilder i meddelande appen. Men då är det bara att kasta telefonen med andra ord? Jag vill att apple ska göra bra datorer och inte som nu med buggar och andra fel som gör att enkla användare måste konsumera deras senaste produkter. Nått jag inte tänker göra längre. Skiten åker på soptippen och så slösar vi lite mer på jordens begränsade resurser ; )
 10. Min kamera i luren fokuserar inte längre, jag måste först ställa in video eller långsam för att få fokus. Annars är det bara svart eller suddigt, det går inte heller at ta bilder då. Att ta selfies med kameran på framsidan går inte heller längre, den vänder sig inte. Jag var dum som gjorde uppdateringen så tidigt, är inte alls kunnig när det kommer till datorer. Men har nu lärt mig att en iPhone kan bara lägga till musik ifrån en bestämd dator, känns inte så smidigt när det gäller high tech 2016. Jag kommer inte köpa en ny lur från apple innan nästa kommer om ett år. Önskar att klockan kunde ha fått varit med vit bakgrund i uppdateringen.
 11. Jo, det är fel på min lur efter uppdateringen. Ingen fokusering, svart bild. Jag får börja med video, sedan hoppas att den inte fryser så bilden blir svart. Man kan inte ens ta bilder. Det är också mycket kortare avstånd, som att man har zoomat. Man kan inte heller använda FaceTime kameran i bild läget.
 12. Min 5S kan inte längre fokusera, ofta kan den inte ens ta bilder efter uppdateringen. Varför kan inte apple skriva att det inte går att använda lurer efter en uppdatering. Eller ändå bättre, skriva att den enhet man försöker uppdatera inte klarar av uppdateringen.
 13. Jag slängde brevet och efter det gick det att tömma papperskorgen. Nu har jag bara 18Gb kvar på HD och undrar vad övrigt är för nåt?
 14. Aldrig ska nåt fungera med min jävla dator, nu kan jag inte kasta en skärmbild. Töms papperskorgen går ej, objektet används. Så var det aldrig med Mavericks!
 15. Försöker hämta Avast, men det står att Sophos är inkompatible programvara. Så jag av installerade det, men det försätter att stå samma sak. Programmet är raderat. Vad mer ska jag behöva göra?
×
×
 • Skapa nytt...