Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

JohnnyTotal

Medlem
 • Antal inlägg

  105
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om JohnnyTotal

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1964-10-31

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Foto, resor och action sporter.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005 Okt.
 • Appleprylar
  iMac 27" 2,8 GHz Intel Core i7, mac mini 2009
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

489 profilvisningar
 1. Tack för hjälpen Alix, ett jätteproblem för mig löstes så enkelt. Stort tack!
 2. Jag hade gärna sett att någon kunde upplysa mig om varför jag inte längre kan välja en låt i min spellista och sedan hoppa till nästa, utan att telefonen shufflar mig till vilken random låt som helst. Det syns nämligen ingen skillnad på om man vill spela musik från början eller shuffla den. Det såg man klart och tydligt tidigare. Jag har inte twitter eller Instagram längre. känner att det får dom som orkar bry sig använda.
 3. Då syns det inte längre på min lur, vilket är lika dåligt.
 4. Jag har liknande problem med att spela upp musik efter att ha pausat. Om jag vill hoppa till nästa låt innan den jag spelar är klar, så blandar luren låtarna. Jag kan scrolla till en låt, men efterföljande låt shufflas förbi och man måste börja från första låten i biblioteket. Så jävla irriterande.
 5. Hjälpte det? Jag har försökt i Kanada och nu senast i Argentina med att få min iPhone 6S + att fungera med lokala sim-kort utan att telefonen accepterar dom.
 6. Jag lämnar in datorn så får dom blåsa ut den eller göra vad fan dom vill med skiten.
 7. Jag får helt enkelt radera datorn och köpa PC.
 8. Nu är det 92 Gb i "Dokument" och 35 Gb ledigt utrymme på SSD enheten. Den externa hårddisken syns inte och kan inte hittas längre. Den var på 2T. Så inget hjälpte.
 9. Nu är det 92 Gb i "Dokument" och 35 Gb ledigt utrymme på SSD enheten. Den externa hårddisken syns inte och kan inte hittas längre. Den var på 2T. Så inget hjälpte.
 10. Efter säker start ser det ut så här 75,63 Gb i Dokument. Gissar att det är lokal TM som tar upp lagrings utrymmet.
 11. Jag har kollat i Dokument och det som visas är på 2,908 Gb. och ligger på skrivbordet. Resten ca 73Gb hittar jag inte, vet inte hur man rader eller återskapar det utrymmet.
 12. Hej, jag vet inte varför det står att jag har 75,99 Gb i Dokument. Jag har inte sparat så mycket filer, kanske 20Mb. Hur rensar jag eller återställer SSD utrymmet? Jag har startat om, men hittar inget. Jag är väldigt osäker på datorer generellt.
 13. Efter senaste uppdateringen fungerar telefonens kamera igen. Nu ser jag fram emot nästa problem med telefonen eller datorerna . .
 14. Ja, jag kan ta bilder i meddelande appen. Men då är det bara att kasta telefonen med andra ord? Jag vill att apple ska göra bra datorer och inte som nu med buggar och andra fel som gör att enkla användare måste konsumera deras senaste produkter. Nått jag inte tänker göra längre. Skiten åker på soptippen och så slösar vi lite mer på jordens begränsade resurser ; )
×
×
 • Skapa nytt...