Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Reefer

Medlem
 • Antal inlägg

  1 341
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Reefer vann dagen: 3 oktober 2017

Reefer hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

48 Bra

Om Reefer

 • Medlemstitel
  Lysande

Senaste profilbesöken

1 145 profilvisningar
 1. Jag tycker också att det är lite "jobbigt" att sälja privat men har aldrig haft några problem med köparna. Prut-nissar och annorstädes jobbiga människor är det bara att ignorera. Tricket för att få det pris man begär är att hålla ut. En gång tog det nästan en månad med annons ute på blocket innan jag fick en bärbar dator såld men jag fick det pris jag begärde för till sist kom det en vettig köpare som förstod vad datorn var värd. Inbyte är aldrig en bra affär eftersom företag som Apple mfl har en inräknad, fast vinstmarginal på det pris som du får och det är aldrig fördelaktigt för dig.
 2. Seriös affär? Vad menar du? Menar du butik? Apples inbytespriser är betydligt lägre än vad du kan få vid en privat affär, det är bara korkat att lämna in den till dem.
 3. Det där borde ju tala om för Apple att det måhända är något skevt med deras prissättning på de nya modellerna.
 4. Det kan ha att göra med att säkra upp leveranserna för Apples del nu när det knorras lite mellan USA och Kina. Majoriteten av Intels chipsets tillverkas i USA med bara en enda fabrik i Kina: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_manufacturing_sites
 5. Avvaktar nog, som mest kanske jag får 25 för MBP så det blir inte många tusenlappar som jag tjänar in om jag ska ta en framtidssäker MBA, core i5, 16 GB RAM och 512 SSD som landar på 22195. Räknar man in andrahandsvärdet så borde ju iaf MBP vara ett bättre köp på lite längre sikt.
 6. Det är trots allt en konsumentdator med en mycket strömsnål Y-processor i sig så någon jätteprestanda kan man såklart inte förvänta sig men det är inte heller meningen. Den där datorkraften torde vara mer än nog för de allra flesta konsumenter och duger även för semi-pro bruk tack vare den snabba disken och expansionsportarna.
 7. Mycket nöjd men hade den nya MBA funnits då så hade det nog blivit den istället. Visst har MBP bättre prestanda men i avväggning mellan pris/prestanda och mobilitet så är nog MBA lite vassare.
 8. Inte säker på vad du menar. Smart keyboard folio oavsett tillverkare tillåter inte att man kan vinkla iPad som man vill.
 9. Vad menas med "de verkliga innovationerna sker på IOS-sidan"? Hade herr Nyberg börjat smutta på helgens rödtjut när han skrev den där artikeln? Vad är det för revolutionerande innovationer som sker på iOS som inte redan finns på macOS? Jag tycker tvärtom att Apple nu verkligen visat att de menar allvar med en förnyad satsning på mac-sidan och det kommer att avspeglas i försäljningen av dem.
 10. Mja, det är fortfarande ganska mycket "leksak" över plattor - även en iPad pro för att den helt ska kunna ersätta en riktig dator. Dessutom avskyr jag att den bara är en platta som kan kopplas till ett skaltangentbord utan att kunna vinkla den som man vill. Där tycker jag nog att Microsoft är mer rätt ute med sin Surface laptop/plattor hybrider.
 11. Om du bara är en "glad amatör" så känns det ju kanske lite onödigt att slänga ut 30k, på avbetalning dessutom. Den billigar varianten är snabbare än 2015 års modell men återigen; får du mest pang för pengarna för den jämfört bara 10k för den beggade datorn?
 12. Är faktiskt lite sugen på en Mac mini. Min snart inköpta 60" TV skulle passa väldigt bra att koppla till den och använda som dator/htpc/apple TV och tjäna som filserver på hemmanätverket.
 13. Nu är det ju inte frågan om "planerat åldrande". Det handlar få batteriet att räcka så långt som möjligt utan att folk ska känna sig tvingade att köpa nytt pga batteriet lägger av under en strömspik.
 14. Det missade jag trots att jag såg hela streamingen. Mycket positivt isf och en ytterst välkommen förändring från föregående modell.
 15. Jag tänkte också på det när jag såg den där bilden men söker man runt lite verkar det vara svårt att få svar på det. Det är väl först när den släpps i november och ifixit plockat isär den som vi får ett definitivt svar.
×
×
 • Skapa nytt...