Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Orbit

Medlem
 • Antal inlägg

  38
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Orbit

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  hmm 2006-05-01
 • Appleprylar
  MacMini
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Nu finns det iaf. Hittade denna underbara applikation idag. iBluetooth, kostar dock, tror det var 4 eur, men det kan det väl vara värt
 2. Jag skulle gissa på att du kör på två konton... Doch tror jag inte den klarar av annat än Gmails calender just nu
 3. Tänkte jag skulle dela med mig av min "upptäckt". Jag är säkert inte ensam med att använda min calender i min iPhone tillsammans med min Google calender. jag har, fram till idag, syncat dessa två genom att använda iCal i min mac. Men jag vill att dom skulle synca hela tiden och "over the air". Så jag hittade https://www.nuevasync.com. Där kan man regga sig, och genom denna site synca deras konto med min Google calender. Vad har då detta med iPhone att göra?, jo: Man kan sen lägga till konto, man precis skapade på https://www.nuevasync.com i iphonen som ett exhange konto. och väljer att endast synca calendern. jag testade detta och det är klockrent. Lägger jag till något i telefonen så tar det inte mer än någon minut så finns det på google calendern, och vise versa. Stegen för att ställa in iPhonen: 1. Väl "lägg till konto" 2. Välj“Microsoft Exchange” 3. Under “Email”, skriv emailen du reggade dig med på https://www.nuevasync.com. 4. Under “Username” skriv in NuevaSync username. 5. Under “Password” skriv in NuevaSync password. 6. Tryck “nästa”. 7. När den är färdig så kommer du få ett felmeddelande om att servern inte hittades, och sen får du möjligheten att skriva en egen exchange server, skriv då “www.nuevasync.com”. 8. Tryck “nästa”. 9. På nästa sida slå av “Mail” och “Contacts”, om du nu inte vill ha dom. 11. Tryck “Spara” Hoppas ni gillar den
 4. iPhone har inte musikstöd via blåtand. Endast röst headset
 5. iPhone har väl inte stöd för musik genom Bluetooth?!. eller har jag fått det om bakfoten?
 6. Om du pluggar in din N95:a igen, kan du då se bilderna? Om du tittar i iphoto mappen finns bilderna som filer där då?
 7. När jag använder min MacBook hemma tillsammans med min Airport, så kan jag inte komma åt en speciell sida. Det funkar fint i safari men inte i Firefox. När jag använder en annan internet uppkoppling, t.ex. 3G modem så funkar sidan bra i firefox. Hur kan detta komma sig?
 8. Du har mac, eller? Jag hade samma problem med min efter uppdatering. Den ville inte sycha kontakterna heller, blev skit arg. Men efter en omstart av min macBook så funkade synchen fint. O eftersom jag kör mac så ligger mina kontakter i "adressboken"
 9. Orbit

  swirly mms

  Efter att jag "beställde" MMS på telias hemsida så funkade det klockrent. Stört att telia inte har det aktiverat per default!
 10. Såg de men villa ha andra frågor
 11. Orbit

  Ladda iPhonen i Bilen

  Hej! Köpte idag en "12v to USB" till bilen, Gick perfekt att ladda mitt Bluetooth headset, bara att plugga in USB kabeln. Men när jag kopplade in min USB kabel till iPhonen och andra änden i iPhonen så hände ingenting. telefonen reagerade inte och ingen laddning skedde. Någon som kan ha någon idé hur detta kan komma sig?
 12. Jag tror att du behöver installera programmet som du använt för att lägga in dina apps i mappar. Appsen ska ju inte synas i "vanliga" springbord, utan endast i mapparna. Och om mapparna inte finns så syns väl inte programmen. återkom gärna med svar om det lösersig
 13. Efter uppdateringen så har jag full täckning när jag sitter hemma. Brukade ha max 3 om jag hade tur. Jag skall kolla på jobbet imon, där hade jag som max 2 om jag hade tur. Brukade ha 1 eller ingen alls.
 14. Hade problem, efter problem med att uppdatera min iPhone 3G till 2.1. Men efter att jag uppdaterade den till 2.1 utan att jailnbreaka den så gick det finnt att sedan gör en ny återställning till min jailbreakade mjukvara. Så mitt tips till er som tänker uppdattera. 1. Ladda ner de nya programmet fråpn Cydia som backar upp dina Cydia program. 2. Uppdatera vanligt till mjukvara 2.1 INNAN ni installerar den jailbreakade mjukvaran.
×
×
 • Skapa nytt...