Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tjarven

Medlem
 • Antal inlägg

  977
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Tjarven

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1974-12-01

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Vänersborg
 • Intressen
  Datorer och löpning.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  27/2-2007
 • Appleprylar
  iMac 2.8 i7 8GB HD4850
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jo nu efter att testkört den så är jag nöjd med skärmen. Hade bara lite höga krav först och trodde den var något annat mot vad den var. Saknar dock ibland en 11" i vissa lägen men antar jag skulle lika mycket sakna en 13" om ja haft en. Fräck dator och flash disken gör sig perfekt i den så nu saknar man det på sin iMac bara Tack för alla svar
 2. Beställde min 13" med 4GB igår kväll 22:00 fick lev datum 15-16/12 då. Imorse fick jag nytt mail vid 0600 att den skulle levereras före 13/12. UPs ändrade dock till 14/12 senaste. Rätt bra för en maskin som skulle skickas inom 3dagar först.
 3. Såg ett par klipp om den nya MBA 11 samt 13 där han sa att 13" led av dålig betraktningsvinkel som verkar vara irriterande. Har precis beställt en och den är på väg men vill ändå förbereda mig att skicka tillbaks den. Som han förklarar det och visar så kommer jag absolut inte kunna leva med detta vilket är enormt trist. Så ni som har en 13" hur upplever ni betraktingsvinkeln på er maskin? http://www.youtube.com/watch?v=Zy9tJJuExr0 http://www.youtube.com/watch?v=qXVcASL5v7s
 4. Tycker absolut man ska satsa på 4GB, prisskillnaden är inte värst stor gentemot fördelarna. Ett klart plus många kanske inte tänker på att även vid 2GB ram är att SSD kretsarna snabbare vilket gör swappingen mer smärtfri än mot en normal hårddisk. Kan då tänkas att 2GB nite är lika jävigt som mot en normal hårddisk.
 5. Finns på tex Elfa. Går minst lika bra med vanlig sprayfärg eller klarlack annars. Hoppas du menar att du har ett högfrekvent tjutljud annars tänker vi på skilda saker här.
 6. Oftast uppstår detta ljudet från en spole och många gånger av trafon till skärmen, vanligt på äldre tv apparater. Det är då snabba vibrationer mellan spolen och järnkärnan (låter som tjut) som ökar när belysningen, ljuset ökar i i ljusa partier i en film tex. Man kan spruta i isolerlack eller liknande mellan spolen och järnkärnan för att stabilisera järnkärnspolen. Har gjort det på 2-3 tv apparater. Låter lite som en defekt dålig kvalité på någon spole i iMacen och risken är att det ökar men kan ju vara annat också såklart. Har dock inga problem själv med detta.
 7. Jepp sa ju det gött det gick. Lägg den lätt på bordet nu bara annars står det "no sim" väldigt lätt igen haha
 8. Du har inte klipp tillräckligt noga, marginalerna är väldigt små hade samma problem själv. Beställ ett nytt kort det är gratis. Testa annars att öppna och stäng pinnfacket så kan du ha tur men troligen framtida glapp.
 9. 13 aug fick jag mailet att "väntar på leverans" och idag är den levererad 18e. Kommer imorgon joho va gott. 30/7 lade jag beställningen och efter påskrift och iväg skick av godkännandet stod orderdatum 10/8.
 10. Beställde min 30/7 via hemsidan och väntar fortfarande på skriftliga avtalet som tydligen ska komma morgon. Sen ska man väl skicka tillbaks den och nu känns det som 1mån levtid precis som de sa när ja ringde idag. Kass
 11. Bara klippa vad ska man ödsla pengar på en stansare för? Finns 100 guider på nätet om mått etc.
 12. Något att tänka på är att köra 27" i native upplösning 2560x1440 suger rejält med kraft oavsett spel. Sänker man så får man betydligt bättre prestanda fast grafiken blir såklart lidande iform av blurrighet. Det är en bra snabb dator men upplösningen ställer gärna till det och det gör det på de flesta grafikkorten idag för den är skyhög.
 13. Vet inte men kan säga att PS3 gitarren inte fungerar. Knapparna ligger i fel ordning och verkar inte kunna ändras på. Tror de har tänkt på detta för att inte kunna köra samma gitarr till olika konsoller.
 14. Köpte Torchlight för 7,99€ och det drogs 77,77:- från kontot så räkna själv. Bör vara dagens växelkurs som sätter priset.
 15. Välj ny track som software instrument. På kanalen där det står I/O väljer du i listan EZ Drummer, så ska pluginet laddas in och du ska se dina trummor.
×
×
 • Skapa nytt...