Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

cube

Medlem
 • Antal inlägg

  23
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om cube

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1976-05-15

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2001
 • Appleprylar
  iMac Intel 2006
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Har inte heller fått det att fungera. Kies fungerar inte till Mac vad jag vet, har aldrig hört talas om detta heller, men var inte ledsen för det, Kies suger. Anledningen att inte just Samsung fungerar med Mac kan väl spekuleras men jag har mina misstankar om detta. Har testat LG, Sony, Sony Ericsson, HTC och alla har fungerat via USB. Jag kör över filer med Bluetooth från och till min Samsung S3, fungerar klockrent!
 2. De kan inte vänta så länge, folk blir galna! och de får dåligt ryckte! och jag blir lacks som f.n! Har väntat nu ett halvår på ny iMac utan uppgradering, så jag ser snart mig om efter annat! Jag tror att de har för många gamla som inte är sålda?(lager) kanske ska sänka priset ett par tusen så blir det åtgång, blink blink. Efter att de sålt ut alla gamla är det dags för ny med Mountain Lion, så det blir väl om ett par månader?
 3. Vilken OS X kör du på? har för mig att det var någon version som hade problem med att väcka upp datorn efter vila. Kör du uppdateringar på datorn?
 4. Kör själv Logic Pro och har inga som helst problem med min iMac från 2006. Har faktiskt för mig att jag läst i något forum att det är ett av problemen (CPU hungrig) med Pro Tools men minns inte vilken version det gällde. Macworld forum är ganska dött forum så du lär få vänta på svar eller inget? Kolla 99musik eller gearslutz forum i stället!
 5. cube

  Köpa nu eller vänta?

  Fattar inte vad de väntar på? det har ju gått lite väl lång tid nu från förra uppdateringen på iMac! Kanske är något nytt grafikkort? att vänta på nya Mountain Lion är bara dumt då de förlorar kunder på detta. Kan ju vara helt ny design på iMac, då kan jag förstå fördröjningen lite mer, men jag tycker den är bra som den är. Hoppas på att de kanske gör en lucka på baksidan som Mac Pro så man kan byta komponenter som HD, Grafikkort själv, vore nice. Någon som har fler tankar kring detta?
 6. Köp alltid den fetaste du har råd med, själv ska jag köpa den dyraste för mina AU pluggar drar mycket kraft U-he Zebra, U-he Diva, Spectrasonics Omnisphere m.fl. RAM kan du alltid köpa till senare, rekommenderar minst 8GB RAM och i7. Lycka till!
 7. cube

  Köpa nu eller vänta?

  Vet inte riktigt om det är värt att vänta? Ivy-Bridge är ju bara ca 15% snabbare enl tester och i vissa fall genererar den mer värme. USB 3.0 är ju inte standard precis, men det som lockar mig mest är antireflex glas på skärmen.
 8. cube

  Köpa nu eller vänta?

  Jag har i dag en iMac 17" 2.16 GHz Core 2 Duo från sent 2006. Producerar musik med min Mac med Logic Pro 8 och diverse plug-ins, men nu börjar datorn bli väldigt trött då mina AU plug-ins kräver allt mer hela tiden. Jag vet att det snart ska komma nya iMacs med Ivy-Bridge processorer och kanske USB 3.0, men jag kan och orkar inte vänta mer än en månad till. Tror ni det kommer en ny innan Juni? och vad tror ni det är för skillnad på nya kommande iMac och den från 2011? Tacksam för svar!
 9. Japp! du fattade rätt! ska ev köpa en ny snart men kanske väntar på att de sätter in Thunderbolt kontakten först. Ja då har Apple fattat att de måste byta till Texas Instruments äntligen! Vilken iMac har du? Tack för svaret!
 10. Någon som vet om Apple fortsätter med SKRÄP! Lucent Agere chip eller har de fattat att de har problem och gått över till Texas Instruments? Jag sysslar med musik och har läst att det ska vara stora problem med iMac med Lucent Agere Firewire och ljudkort, de tappar kontakten sporadiskt om de fungerar över huvud taget. Hoppas någon av er vet detta? Tack!
 11. cube

  Processor i iMac i7 27" ?

  Jag kan inte hitta någon stans vad det är för processor i nya iMac i7 27"? Vad heter processorn? är det laptop eller desktop processor? kan inte hitta liknande prestanda hos Intel, har Apple skruvat upp eller ner GHz?
 12. Funderar starkt på att lägga in Snöleoparden nu när den funnits ute ett tag. Har läst att man kan köpa uppgradering för ca 319:- eller men frågan är om man missar något program då, någon som vet? Vill helst slippa betala 1795:- om det går. Vad jag har förstått så är det iLife som man inte får med, någon som vet om det stämmer? Slutar mina nuvarande iLife program (de som redan finns i OS X 10.4.11? att fungera? Tackar på förhand!
 13. Har två Samsung, B2700 och Ultratouch och ingen fungerar med Mac, hur ska Samsung bli störst som de själva säger om de inte fungerar med Mac? Fungerar inte heller med Blåtand, okänd fil står det bara om jag försöker att skicka över lite musik i mp3 eller Wav. Värre skit får man leta efter.
 14. 58 som läst men ingen som svarat?
 15. Har en iMac 2.16 GHz Intel Core 2 Duo med 2GB 667 MHz DDR2 SDRAM med OS X 10.4.11, och jag undrar om det går att stoppa i mer än de 3 GB RAM som den skall klara? Skulle helst vilja ha 4GB om det går? Spelar musik och använder mjukvarusynthar som kräver extremt mycket av datorn och undrar om det blir någon prestanda skillnad om jag stoppar i 3 eller 4 GB mot mina 2GB som jag har idag? Kommer det att gå att stoppa i mera RAM när man har uppgraderat till OS X 10.6 Snow Leopard? Om det inte går undrar jag varför man låst sig för en viss mängd RAM? Tacksam för svar.
×
×
 • Skapa nytt...