Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

FaluFluff

Medlem
 • Antal inlägg

  129
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om FaluFluff

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1987-10-24

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.nils.nu

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  När jag var lite liten.
 • Appleprylar
  MacBook Vit 13" (Juni -07), MacBook Pro 17" (December -07), MacBook Vit 13" (Mars -09), iPhone 3GS 16GB (Juli -09)
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Tack för svar! Att byta själv hade varit ett alternativ, erfarenheten är ju inte helt dum att dra på sig. Annars ska Kullander i Malmö ha 2094 kr för arbetet och ny disk. Men en SSD lockar förstås! Finns det något självklart val av SSD-kit för att få den att passa? Det rör sig alltså om en 21.5" iMac i3 från mitten av 2010. EMC 2389 om jag förstått det rätt. Jag googlar givetvis också, men om det finns något som är allmänt rekommenderat mottages gärna tips!
 2. Har nu ringt Apple som inte hade något intresse av att göra ett undantag... =(
 3. Hej! 25 augusti 2010 köpte jag en iMac 21,5". Den har funkat strålande, fram tills mitten av sommaren detta året. Den började fryslagga och jag förutsatte förstås att det var mjukvarufel eftersom den var så ny.. Jag försökte lösa detta med alla möjliga Mac-knep, men det har tydligen inte hjälpt. Igår blev problemen lite väl stora, och till slut ville den inte ens starta OS X. Så jag skyndade att säkerhetskopiera via firewire till min Macbook (var inte helt smärtfritt eftersom disken blivit otroligt instabil) men fick iaf över det viktigaste. Efter det ville den inte ens kontrollera disken i diskhanteraren när jag bootat med OS X-skivan, och jag fick upp ett meddelande om att disken är trasig och måste bytas NU. Frågan är då, eftersom min garanti gått ut med bara några veckor, finns det NÅGON chans att detta kan bli ett garantiärende? Svårt att bevisa att problemen uppstod redan innan garantin gick ut, vilket är otroligt frustrerande! Något annat jag borde veta, när det gäller reklamationsrätt osv? Tacksam för svar!
 4. Hmm, jag tror det går att förlänga abonnemanget när det är ett halvår kvar. Det kanske bli lagom till femman kommer! =)
 5. Om Tre säger till er att "Din bindningstid blev förlängd när abonnemanget gick ut, så du kan inte förlänga med en ny telefon nu." så går det att lösa! Några av mina vänner hade det problemet, och fick inte beställa på grund av det. Jag pratade däremot med en fantastisk tjej som rensade bort det där åt mig =) Om nån skulle få det problemet menar jag, så får ni stå på er =)
 6. Då avvaktar jag! Men jag borde klara mig på Intel-grafiken för media center va?
 7. Hej! Jag blev grymt sugen på en mini nu, och jag kommer använda den som server och mediacenter samtidigt. Egentligen vill jag ha dubbla diskar i RAID 1 eftersom jag är manisk när det gäller backup.. =) Behöver någon som säger att grafikkortet i modell nr 2 inte kommer göra mitt liv särskilt mycket enklare, så kan jag med gott samvete köpa Mini Server! Tack för hjälpen!
 8. Du kan nog förvänta dig att den finns i svenska butiker i början av nästa vecka! Eventuellt tidigare =)
 9. Min kan ringa på dörren vilken sekund eller minut som helst!
 10. Låter betryggande =) Har jag en sjuk tur så kommer den i morgon! Ny dator + helg = Mmmmhmmmmm.....
 11. La en order på en 21.5" i3 3.20 GHz idag! Ville mest sprida min glädje =) Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter när den kommit, om det är nån som undrar något.
 12. Det låter vettigt! Skulle du säga att en dual core i5 är ett okej val i så fall? Vad jag har förstått så kan den nästan vara snabbare än Quad i vissa fall, pga högre klockfrekvens. Usch, denna beslutsångest...
 13. Hej! Jag ska inhandla en iMac för musikproduktion i Logic 9 och Pro Tools LE. Jag hade tidigare en H*ckintosh med en C2D E6750, vilket fungerade helt okej för mina behov. Tycker ni att det är nödvändigt för mig att köpa en Quadcore-imac, eller klarar jag mig med en i5 eller till och med en i3? Eller är Dualcore ett misslyckande i dagsläget? Det hade varit skönt att hålla nere priset lite, jag funderar på en Mac Pro om ett par år.
 14. Hemförsäkring + drulle = 66kr i månaden. 900kr i självrisk upp till 10 000kr. Punkt. Edit: Haha, sjukt gammal tråd insåg jag nu!
×
×
 • Skapa nytt...