Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

fjellis

Medlem
 • Antal inlägg

  1 403
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om fjellis

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  WorldWide
 1. ....de är ju fler - kan de ha fel? Massan bestämmer (w00t) (w00t) (w00t)
 2. fjellis

  Hundar

  Ngn mer än jag som är hundmänniska? Jag hade en underba Beagle (sån som Snobben) - en klok kvinna bredvid mig i 18 år.... en med klart egen vilja.. uttalad sådan. Sägs ju att sådan husse sådan hund. = Sant. Vad har ni andra för hundar???
 3. Suck här sitter man med diagram på Italienska.. och jag som tänkte ta en espresso på Nytorget:-)))) Säkert över 20 grader där. Solen skiner. Jag vill ut!
 4. 100% av mina uppdraggivare har det - så då har jag det med. Enklare så.
 5. Magnum Mandel aväten på Nytorgets gräsmatta (Östra Söder Stockholm) Mums.... (w00t) (w00t) (w00t)
 6. Aha en sån.. ok då e jag me.... Men det där specialverktyget det finnnes.. ringde en gammal kompis som var Apple Mekaniker:-))) på tidig Mactid.. vi får s eom vi hittar ngt på det verktyget.... På ”den” tiden lyfte man ju inte så ofta på locket själv..... .
 7. Det hoppas jag verkligen att man inte gör - Man måste ju stå för sina ideer o tankar o inlägg. Räcker väl med ”anmäl detta inlägg”:-))) fast visst det kan säkert vara rätt o riktigt det med ibland- det finns ju inlägg då o då som passerar ansvarige utgivaren i sikte för lagen.
 8. 21 gäster, 18 medlemmar 3 Anonyma medlemmar Vad ÄR anonyma medlemmar för ngt? - och varför vara med som medlem om man vill vara anonym?? Lite mysko på ngt sätt. Jag har sett det förr och undrar. Är det ngn som bara lever in cyebr rent av (skämt).-.. (w00t) (w00t) (w00t)
 9. Kan vi få se en BILD på en sådan mejsel? Please...
 10. Precis så som rubriken frågar - vad har ni för datorer egentligen på detta forum???? Model, minne, HD(s) osv... osv.... ****** ?????
 11. Låter normalt - din dator tar antagligen inte en större än 130. Den kan helt enkelt inte ”hantera” en större HD. Det var/är en begränsning helt enkelt
 12. fjellis

  MOBBING

  Vad tycker ni om mobbing i samhället - i skolorna - på arbetsplattserna - på chattar.... enskild mobbing eller mobbing av ett samlat antal mobbare? är det rätt? är det fel? är det vuxet? eller bara barn som gör? är det fegt? utvecklar det ngn av de inblandade skäms de som mobbar när de är ensamma? ökar det gruppkänslan? är det lagligt att mobba ngn var som?
 13. Fast Glassmaskin e inte dumt det heller... bara man inte gör lättvarianterna...
 14. Magnum med hasselnöt - men den får jag inte äta - men de ggr då jag skiter i det o sätter i mig en så känns det som...... ja ja....
 15. Han har väl som många just denna vecka - tagit ngra välbehövliga semesterdagar och dragit... och desutom glömde t amed sin bärbara (w00t) (w00t) (w00t) (w00t) (w00t)
×
×
 • Skapa nytt...