Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

snowreeler

Medlem
 • Antal inlägg

  5 598
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  6

snowreeler vann dagen: 28 juni 2015

snowreeler hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

286 Mycket bra

Om snowreeler

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1974-02-15

Kontakt

 • Webbsida
  http://snowrollersden.blogspot.com

Profil

 • Kön
  Man
 • Plats
  Strax utanför civilisationens utkant
 • Intressen
  Fotografi, historia. promenader, järnvägar,

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1997
 • Appleprylar
  iMac 2011, MacBook Pro, iPhone 11
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

1 479 profilvisningar
 1. Little Richard Kristina Lugn Två på en och samma dag
 2. Jag får känslan av att Trump ser det hela som en del av det där programmet han hade, The Apprentice. Han verkar se världen som en gigantisk dokusåpa.
 3. Nu blir vi alla friska, eller hur?
 4. Ginger Baker https://www.dn.se/kultur-noje/cream-trummisen-ginger-baker-ar-dod/
 5. Finland mot Canada i final. Nu får finländarna skärpa sig. Finland har aldrig vunnit en VM-final mot något annat motstånd än Sverige. Dom verkar tappa geisten när något annat lag än Sverige står på andra sidan. Det stod 2-0 till Finland mot Tjeckien i nån final för många år sen men sen kom man på: oj, detta är ju inte Sverige. Huga, hur ska det gå då? Jo, dom förlorade...
 6. Synd att Djurgården har en sån kämpaanda. Jag hade helst sett 4-0 i matcher till Frölunda. Men nu är det som det är. Det enda man kan hoppas på är att stockholmarna tar slut snart. Silvret ska ju ändå hem till huvudstaden i vilket fall
 7. https://www.nasa.gov/mission_pages/chandra/news/black-hole-image-makes-history En fin bild, tycker jag, trots det enorma avståndet.
 8. Tjurigt värre på E6 Hur kom den lös?
 9. Jag trodde jag hade kommit fel. Är inte detta tidningstråden?
 10. Självklart, och denna nya lag är ganska snabbt skriven som ett svar på diverse händelser, och det belyser hur opportunistiskt lagda lagskrivare verkar vara ibland. Dom hör ena sidan av en diskussion och blir skogstokiga. Poliser låter ofta sina känslor gå före deras logiska tänkande. Visst, dom som filmade från sina bilar borde sättas dit för att använda mobilen från ratten är farligt, men polisen borde säga ifrån snarare än att anmäla
 11. Fotosidan Som en av kommentatorerna säger, det är inte lagligheten bakom fotograferingen som borde diskuteras utan vilken moral vissa personer har som fotar och filmar döda/döende i en trafikolycka.
 12. Man kan undra när och med vilken hastighet övergången till ljusare hy började. De första jordbrukarna såg uppenbarligen ut som syrier och turkar gör idag. Skulle vara intressant att veta mer exakt. Den så kallade Hallonflickan är säkert fel i hyn också, även om ljus hy fanns på hennes tid med, av DNA-spår att döma.
 13. Den serien gillar jag starkt och det förvånar mig inte heller att dessa var relativt mörkhyade. Faktiskt är jag förvånad att ingen här i Europa har vågat säga att ljus hy i mångt och mycket kom österifrån.
 14. Jag såg nyss Vetenskapens Värld om den så kallade Cheddarmannen (finns att beskåda till sommaren https://www.svtplay.se/video/21323578/vetenskapens-varld/vetenskapens-varld-forsta-britten ) Det resultat dom kom fram till stämmer överens med min egen uppfattning om mesolitiska jägare som ganska mörka. Jag har nämligen tänkt mig hela tiden dom som ganska mörkhyade därför att dom var relativt få och således kunde behålla den något mörkare hyn längre än många andra grupperingar, där folk hela tiden blandades och till slut följde den mer sällan förekommande solen på dessa breddgrader och blev ljusare i hyn.
×
×
 • Skapa nytt...