Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iAnders

Medlem
 • Antal inlägg

  91
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om iAnders

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1992-04-26

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.andesch.se

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Överkalix

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  MacBook Pro 13" (2010), iPhone 4 16gb
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jag var vid samma vägskäl när jag skulle köpa en ny Mac, men valde tillslut (det här var dock med gamla Air, och i Juli 2010) MacBook Pro 13". Måste säga att jag tycker den är underbar, och folk som påstår att den ska vara tung och jobbig att ha med sig - pyttsan, jag har aldrig haft en dator som är så lätt att bära runt på. Samtidigt som det är ett litet kraftpaket. Skönt som fan! Prova gå in i en butik som säljer båda datorerna, känn runt lite på dom etc. Kanske tycker du att MBP'n är tung? Prova!
 2. Vi vet ju ännu inte om något nytt event eller så, men faktum är att MBP'n uppdateras i genomsnitt var 208e dag. Vi är uppe i 194 dagar nu, så ja, you do the math. Misstänker att dom är på tur att uppdateras.
 3. Trodde jag var ensam om det här! Min MBP 13" (köpt Juli 2010) gör också klickljudet ibland om man lyfter den. Det där med motionsensor som nämns ovan mig skulle ju kunna stämma rätt bra. Kan det vara något annat? Är det här något som måste lagas eller behövs inte det?
 4. Kanske världens snyggaste kvinna!
 5. 18 år & 4 månader, och min beställning verkar ha gått igenom. Telefonen är skickad med posten, men ligger i Ånge. Har du varit kund tidigare?
 6. Och jag bor i Norrbotten, så paketet har fastnat i Ånge. Jaja, då har jag det på måndag.
 7. Skärmen sprack på en PC jag hade i Februari. Den hade legat i väskan hela dagen, så antagligen har någon råkats trampa på den. Whatever.. Den gick på 4000 vid köpet. Morsan ringde Folksam dagen efter, dom ersatte 1250 kr (2750 alltså, dom drar av 1500 = självrisken) om jag bara ville ha pengar i handen. Köpte jag en liknande dator skulle jag få 1250 kr till. Kolla med dom. Dom brukar vara schyssta för det mesta
 8. Det går att göra enkelt via iTunes också. Googla på det. Riktig smidigt
 9. En kvinna på kundtjänst sa 3-4 veckor. En kille trodde att jag skulle ha den på fredag, och kvinnan jag snackade med ikväll (ville ha ordernummer så jag kunde följa då inget dimpt ner i mail eller som sms) var 100% säker på att jag kom med första iPhoneleveransen då hon kunde se att telefonen var kontrollerad, packad och skickad till Posten. Dock hade Posten inte gjort om det till kollinummer ännu, så jag får nog snällt vänta. Känns bra. Finns inget som slår luften ur en såsom "Du får nog vänta minst 3-4 veckor".
 10. Kl. 00.09 gick mitt köp iPhone 4 16gb igenom.
 11. Ringde Telia igår. Dom sa 3-4 veckors leveranstid för mig. Ringde idag och han sa mest troligt att jag skulle ha den på fredag. Ingen verkar veta något. Jag hoppas killen har rätt.
 12. Ser fortfarande ingen ändran på min bindningstid inne på Mina Sidor.
 13. Idag får vi veta när iPhone 4 bestämmer sig för att komma till våra fina hem (:
 14. Nu haglar det såna här trådar i forumet, men kan inte ni dela med er hur det går med era beställningar? Beställde 0.08, har bara fått en, ja, annorlunda orderbekräftelse (precis som alla andra). Som Telia skrivit på sin blogg gäller inte heller leveransdatumena tydligen. Fick 6/8, men imorgon får man väl veta. Hur går det för er?
 15. Ja, du anger alla uppgifter idag och sen kommer dom skicka ut i tur och ordning. Från fredag och framåt.
×
×
 • Skapa nytt...