Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tarok

Medlem
 • Antal inlägg

  667
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

11 Neutralt

Om Tarok

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1956-08-07

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Trelleborg

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1985
 • Appleprylar
  Color Classic, iMac, MacBook Pro, Power Macintosh 8600/200
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jo att den inte kan hitta Albumomslag det är allt.
 2. Efter att jag installerat Catalina och öppnade Musik så visade sig att det är bara några av mina Album omslag som vissas, hur gör man för att få tillbaka dom, hämta bildmaterial fungerar inte på alla.
 3. Ska sälja min MacBook 2010, och formaterade den och gjorde allt som man ska, men nu efteråt så begriper jag inte vart jag ska hitta High Sierra igen.
 4. Fel av mig, man måste välja mål disk först, sen vilken disk jag vill återskapa ifrån.
 5. Ska göra en säkerhetskopia av min interna hårddisk, förut kunde man göra det i Skivverktyg med återskapa, men nu verkar det inte fungera med Mojave, tycker att det är surt att betala 350 kr för Super Duper om man kan göra det gratis, har Time Machine men vill ändå har en ren kopia.
 6. Hej Vad har ni för erfarenhet, bra inte för dyr skärm 4k till min Mac Mini 2014, har en Asus 27 tum nu.
 7. Jag menade 8 Plus, jag försökte hitta den med hitta min iPhone men den dök inte upp, men om batteriet har lagt av så fungerar väl inte med hitta min iPhone eller om någon har stängt av den.
 8. Ja som sagt den är borta, jag har raderat den från mitt konto spärrat sim kortet kryssat i att den ska raderas när den kopplas upp mot internet, men går det att knäcka en iPhone som tex är stulen när man har lösen ord och 2 faktors identifiering,
 9. Ja jag tror att jag har två Apple id, och vill i så fall radera ett av dom, vart kan man se sina Apple id.
 10. Ja Hur raderar man sitt Apple id, måste man först skapa ett nytt.
 11. Tarok

  Mini 2014 Stendöd

  Ja då Time Machine
 12. Tarok

  Mini 2014 Stendöd

  Tur att man inte ger sig i första taget, kopplade in Minin och lade örat till och hur fan det än var så var det saker som hände där inne, så jag chansade med att starta om skärmen, och hux flux så var allt som vanligt igen, en stor sten föll från mitt Hjärta, har aldrig varit med om att skärmen inte vill vara med, men nu var det så.
 13. Tarok

  Mini 2014 Stendöd

  Skulle använda Minin för en stund sen den lilla lampan lyste men när jag klickade på musen för att få den att vakna så hände ingenting, fungerade föra veckan, visserligen var den rätt varm, har troligtvis inte gått ner i vila av någon anledning, fins det något att göra eller är det bara att slänga den, laga den lär väl bli en dyr Historia.
 14. Min Laserskrivare har börjat krångla så jag ska köpa en ny så jag undrar vilken Laserskrivare som fungerar bra med Mac, behöver inte vara trådlös så vilken skulle ni rekommendera, hör också till saken att det ska vara för privatbruk.
×
×
 • Skapa nytt...