MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tarok

Medlem
 • Antal inlägg

  650
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om Tarok

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1956-08-07

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Trelleborg

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1985
 • Appleprylar
  Color Classic, iMac, MacBook Pro, Power Macintosh 8600/200
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Ja det är på Senaste och info Blockera den här uppringaren.
 2. Blockerade uppringare ringer ändå upp från samma nummer fast jag har blockerat dom på iPhone'n, hur kan det komma sig.
 3. Är inte riktigt säker på att någon allsmäktig (du) ska sitta och bedöma vad vi andra vill ha sagt, och sen ta bort vad du tycker inte passar dig, ja ja vet, det är inte lätta att vara Gud och göra alla tillags.

 4. Tarok

  Läste i tidningen idag...

  Jag skiter i vilka som hade den här babyfesten och stal blommorna, men jag vill gärna veta vilka dom var och vart dom kom ifrån, svenskar eller nyinflyttade, oj oj nu kanske jag var lite Rasistisk, men jag själv anser nog att jag är mer realistisk, tycker att allt ska fram i media, för kommer det inte fram i texten vilka dom var, så är det bara vanliga Svenskar som är skitstövlar, och det vill inte jag. härkomst
 5. Nej men det vore kul om man kunde, mest för att jag nyligen köpte en, och att jag tycker den är snygg, plus att det är en Apple produkt, men går det inte så går det inte.
 6. Undrar om man kan använda en isight kamera med min mini mac 2014, och i så fall hur går jag tillväga för att det ska fungera.
 7. Får många sådana mail, mestadels att man kan vinna något och annat trams, det jag undrar över, kan man få Mail att lägga dom här direkt i skräppost mappen.
 8. Tarok

  Mac Cube Systemproblem

  Nej ta inte illa vid dej, mest att skruva isär är inga problem, men sen ska sakerna tillbaka i rätt ordning, egentligen inte svårt , men jag kan erkänna att jag är lite feg, för jag vill inte fördärva denna nyss inköpta Cube som är i ett väldigt bra skick, bara att den får vara vad den är, är för mig nog. Trevlig Helg Ulf Lindström
 9. Vilket System behöver du för att det ska fungera, kanske jag har det du behöver.
 10. Tarok

  Mac Cube Systemproblem

  Tack för att du försökte hjälpa till, men fan vet om jag vågar skruva isär en Cube, verkar inte vara den enklaste av Apple Datorer som man kan enkelt skruva med själv.
 11. Tarok

  minimac 2010 slö långsam

  Du gertgert, svarar man inte när någon försöker hjälpa till, lär man inte heller få svar.
 12. Tarok

  Är 128 GB tillräckligt?

  Man behöver inte ha allt på den interna hårddisken, själv väljer jag att ha mycket på en extern disk.
 13. Hej Kul att du är liksom jag en som vill att dom gamla ska leva, själv har jag från SE 30, Color Classic, iMac som såg ut som ett halvt klot, och senaste köpet en Cube, kul att leka med dom, tyvärr tror jag att det du vill inte kommer att fungera, senaste Systemet du kan använda är OS 9.1, alltså inget OS X, och där skiter det sig nog, vad jag kan se finns det heller usb, så någon sådan kan du inte använda, om? det inte finns någon adapter att köpa, är det något viktigt på hårdisken i Datorn du är rädd att förlora eller är det bara en kul grej.
 14. Tarok

  Mac Cube Systemproblem

  Har köpt en Cube, och tyvärr har säljaren glömt lösenordet, inte att komma in i datorn och använda den utan det går inte att uppdatera saker utan lösenordet, går det att komma förbi detta på något sätt, det som finns på datorn är Systemet, någon har raderat den och ominstallerat ett system 10.4.11 och satt ett lösenord.
 15. Tarok

  Joystick

  Vad finns det för bra Joystick's och Rattar till typ Racing och Flyg spel, som ni kan rekommendera.
×