Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tarok

Medlem
 • Antal inlägg

  658
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

10 Neutralt

Om Tarok

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1956-08-07

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Trelleborg

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1985
 • Appleprylar
  Color Classic, iMac, MacBook Pro, Power Macintosh 8600/200
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Ja jag tror att jag har två Apple id, och vill i så fall radera ett av dom, vart kan man se sina Apple id.
 2. Ja Hur raderar man sitt Apple id, måste man först skapa ett nytt.
 3. Tarok

  Mini 2014 Stendöd

  Ja då Time Machine
 4. Tarok

  Mini 2014 Stendöd

  Tur att man inte ger sig i första taget, kopplade in Minin och lade örat till och hur fan det än var så var det saker som hände där inne, så jag chansade med att starta om skärmen, och hux flux så var allt som vanligt igen, en stor sten föll från mitt Hjärta, har aldrig varit med om att skärmen inte vill vara med, men nu var det så.
 5. Tarok

  Mini 2014 Stendöd

  Skulle använda Minin för en stund sen den lilla lampan lyste men när jag klickade på musen för att få den att vakna så hände ingenting, fungerade föra veckan, visserligen var den rätt varm, har troligtvis inte gått ner i vila av någon anledning, fins det något att göra eller är det bara att slänga den, laga den lär väl bli en dyr Historia.
 6. Min Laserskrivare har börjat krångla så jag ska köpa en ny så jag undrar vilken Laserskrivare som fungerar bra med Mac, behöver inte vara trådlös så vilken skulle ni rekommendera, hör också till saken att det ska vara för privatbruk.
 7. Hej Visserligen är min Mac Pro från 2010, men fast jag har 250/250 så tar det en jäkla tid innan sidorna uppdateras på Internet, är det på grund av att Datorn är för gammal, eller bör jag rensa Dator och installera om allt igen, vad tror eller vet ni.
 8. Ja det är på Senaste och info Blockera den här uppringaren.
 9. Blockerade uppringare ringer ändå upp från samma nummer fast jag har blockerat dom på iPhone'n, hur kan det komma sig.
 10. Är inte riktigt säker på att någon allsmäktig (du) ska sitta och bedöma vad vi andra vill ha sagt, och sen ta bort vad du tycker inte passar dig, ja ja vet, det är inte lätta att vara Gud och göra alla tillags.

 11. Jag skiter i vilka som hade den här babyfesten och stal blommorna, men jag vill gärna veta vilka dom var och vart dom kom ifrån, svenskar eller nyinflyttade, oj oj nu kanske jag var lite Rasistisk, men jag själv anser nog att jag är mer realistisk, tycker att allt ska fram i media, för kommer det inte fram i texten vilka dom var, så är det bara vanliga Svenskar som är skitstövlar, och det vill inte jag. härkomst
 12. Nej men det vore kul om man kunde, mest för att jag nyligen köpte en, och att jag tycker den är snygg, plus att det är en Apple produkt, men går det inte så går det inte.
 13. Undrar om man kan använda en isight kamera med min mini mac 2014, och i så fall hur går jag tillväga för att det ska fungera.
 14. Får många sådana mail, mestadels att man kan vinna något och annat trams, det jag undrar över, kan man få Mail att lägga dom här direkt i skräppost mappen.
×
×
 • Skapa nytt...