Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tigercop

Medlem
 • Antal inlägg

  958
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

16 Neutralt

Om Tigercop

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1977-06-19

Profil

 • Kön
  Man

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007-05-10
 • Appleprylar
  iMac, Apple TV, Homepod, iPad
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jag bytte ut min iPhone 8 Plus mot en Samsung Galaxy S10E och är väldigt nöjd med bytet. Däremot saknar jag min Apple Watch något så otroligt. Jag köpte en Galaxy Watch och förväntade mig att den skulle duga. Men den var så grymt dålig! Kändes som man gick fem år tillbaka i tiden. Apple Watch är nog det enda som jag saknar efter min switch.
 2. Min S10E skäms inte för sig och jag skulle vilja påstå att den sköter vardagssysslor minst lika bra som min iPhone 8 Plus gjorde. Förutom att batteritiden är bättre på Samsung förstås. Inget snack om att iOS är mer välpolerat och logiskt i vissa avseenden, men jag skulle vilja påstå att det är mer en fråga om smak och vana vilket system man föredrar. Och min Samsung har vissa features som jag verkligen uppskattar.... - "Wireless Powershare": På resande fot tar jag med EN kabel/laddare. Galaxy Buds och Galaxy Watch laddas samtidigt genom att jag lägger dem på telefonen. OTROLIGT smart och praktiskt! - Hemskärmen: Android är ljusår före i sitt sätt att hantera widgets och hemskärm. Möjligheterna är oändliga. På min iPhone kunde jag inte ens bestämma att ha t ex fyra appar på höger sida (för att nå med en hand). Jag kan förundras över hur den här aspekten inte utvecklats mera av Apple. - "Touch-ID" på sidan av telefonen: En sak som jag upplevde som negativt var att Apple tog bort touch-ID på nya modellerna. Face-ID i all ära.... men nej tack. Jag vill ha en touch-ID. Och Samsungs lösning på sidan är så jävla bra. Och snabb. Jävligt snabb. - Vikten: Iphone XS väger 177 gram och min Samsung väger 150 gram. Kanske inte låter som en stor skillnad men när man har badbrallor så är det näst intill avgörande. Tyngd är inte kvalité. Även om vissa tror det. - Uttag för hörlurar. Ah... en gammal hederlig härskarteknik! Vanlig bland vita, medelålders män förr i tiden. En utdöende konstform. Skönt att se att den fortfarande finns.
 3. Jag har exakt samma synsätt. Så när det var dags att byta ut min iPhone 8 Plus stod valet mellan iPhone XS eller något likvärdigt (i storlek) från Android-lägret. iPhone gick för 12.795 SEK. Samsung Galaxy S10E gick för runt 6.000 SEK. Och då hade Samsungen 128 GB istället för 64 GB på XS. Jag kände att det var väldigt svårt att motivera ett köp för 12.795 spänn.
 4. Tidigt 2000-tal hakade jag på Apple-tåget med en iPod Shuffle. Sen var det raka spåret till alla andra Apple-prylar. Köpte iPhone när den släpptes i Sverige och har vart trogen kund sedan dess. Till för några år sedan... Macbook höll sig inte i konkurrensen och jag köpte en Surface Book istället. Är fantastiskt nöjd! När det var dags att byta telefon var mitt enda krav att den skulle mindre än min iPhone 8 Plus. Så valet stod mellan att köpa en iPhone XS eller en Samsung Galaxy S10E. XS kostade då 12.700 SEK. iPhone är en bra telefon! Helt klart. Men är den "12.700 SEK-bra"? Nej. Så det blev en S10E. Och det är en jävligt bra telefon det med. Men den kostade inte 12.700 spänn.
 5. Jag hade samma problem med min Apple Watch 4 mot iPhone 8 Plus. Jag hittade ingen workaround på det där. Ibland ordnade det till sig. Ibland inte. Stört irriterande.
 6. Det du skriver är precis min poäng! Telefonerna har så himla bra kameror nu för tiden att det näst intill är omöjligt att särskilja dom från varandra. Jag tycker till och med folk är bortskämda.... "Bilderna bli inge bra i mörkre" 😂
 7. Köp! Väldigt bra ljud i litet format! Det känns lite corny att snacka med Siri men oerhört praktiskt många gånger. Jag låter henne sköta tidtagning och sånt när jag lagar mat.
 8. Läste precis en artikel om de senaste ryktena om nästa iPhone: https://www.ilounge.com/news/iphone-11-leak-suggests-major-camera-upgrades Och jag funderar stillsamt: "Hur bra kamera är behöver jag?". Lägger Apple fokus på rätt saker? För mig har kamerans kvalité spelat NOLL roll i valet av ny telefon. Det har historiskt alltid blivit nästa Apple-modell oavsett. Förutom i år då jag för första gången valde bort iPhone till förmån för en Samsung. Vi får se hur det går. Men jag kan ju lova att kameran hade inget med bytet att göra! Jag är säker på att midsommarbilderna och sönernas innebandycup kommer dokumenteras lika bra oavsett modell. Men hur tänker folk i allmänhet?
 9. Jag ber i förväg om ursäkt för mitt språkbruk... Men hur i helvete kan man så jävla dum i huvet att man varnar andra trafikanter för en poliskontroll!?! Man måste ju vara så innihelvete jävla naiv så det liknar fan ingenting! Vakna upp och kliv ur bubblan! Återigen... ursäkta språkbruket.
 10. Jag vågar påstå att om du visar den där filmen för 10 st godtyckligt valda vänner så kommer 9,5 av dom att plocka fram skämskudden. Mer vetenskapligt än så blir det tyvärr inte. Men om vi summerar artiklar/rubriker och dess kommentarer så kommer det att ge stöd till min tes. Denna tråd är ett exempel ;-) För övrigt tackar jag Dig för min rätt till eget tyckande.
 11. Jadu Supermek... det var pinsamt på gränsen till besvärande på det sätt en sekt skulle ta emot nya medlemmar. Man kan säga hur mycket som helst om svenskhet men det är jag då säker på att det här sortens "hängivelse" lockar inte gemene svensk. Det är påklistrat, artificiellt och inövat och imponerar absolut inte på majoriteten av den svenska marknaden.
 12. Man får bara hoppas att filmklippet inte sprider sig... Det är ju pinsamt för böveln!
 13. Eller så hade jag köpt en Experia Active Lämplig storlek i en chassi som tål lite stryk. Efter att ha behandlat mina iPhones med silkesvantar i flera år skulle jag tycka att det vore skönt att kunna ge telefonen lite stryk emellanåt :-)
 14. Jag hade kört med Googles Galaxy Nexus Den verkar riktigt nice :-)
 15. Ring och kolla med CDON vetja...
×
×
 • Skapa nytt...