Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tigercop

Medlem
 • Antal inlägg

  955
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

15 Neutralt

Om Tigercop

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1977-06-19

Profil

 • Kön
  Man

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007-05-10
 • Appleprylar
  iMac, Apple TV, Homepod, iPad
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Tidigt 2000-tal hakade jag på Apple-tåget med en iPod Shuffle. Sen var det raka spåret till alla andra Apple-prylar. Köpte iPhone när den släpptes i Sverige och har vart trogen kund sedan dess. Till för några år sedan... Macbook höll sig inte i konkurrensen och jag köpte en Surface Book istället. Är fantastiskt nöjd! När det var dags att byta telefon var mitt enda krav att den skulle mindre än min iPhone 8 Plus. Så valet stod mellan att köpa en iPhone XS eller en Samsung Galaxy S10E. XS kostade då 12.700 SEK. iPhone är en bra telefon! Helt klart. Men är den "12.700 SEK-bra"? Nej. Så det blev en S10E. Och det är en jävligt bra telefon det med. Men den kostade inte 12.700 spänn.
 2. Jag hade samma problem med min Apple Watch 4 mot iPhone 8 Plus. Jag hittade ingen workaround på det där. Ibland ordnade det till sig. Ibland inte. Stört irriterande.
 3. Det du skriver är precis min poäng! Telefonerna har så himla bra kameror nu för tiden att det näst intill är omöjligt att särskilja dom från varandra. Jag tycker till och med folk är bortskämda.... "Bilderna bli inge bra i mörkre" 😂
 4. Köp! Väldigt bra ljud i litet format! Det känns lite corny att snacka med Siri men oerhört praktiskt många gånger. Jag låter henne sköta tidtagning och sånt när jag lagar mat.
 5. Läste precis en artikel om de senaste ryktena om nästa iPhone: https://www.ilounge.com/news/iphone-11-leak-suggests-major-camera-upgrades Och jag funderar stillsamt: "Hur bra kamera är behöver jag?". Lägger Apple fokus på rätt saker? För mig har kamerans kvalité spelat NOLL roll i valet av ny telefon. Det har historiskt alltid blivit nästa Apple-modell oavsett. Förutom i år då jag för första gången valde bort iPhone till förmån för en Samsung. Vi får se hur det går. Men jag kan ju lova att kameran hade inget med bytet att göra! Jag är säker på att midsommarbilderna och sönernas innebandycup kommer dokumenteras lika bra oavsett modell. Men hur tänker folk i allmänhet?
 6. Jag ber i förväg om ursäkt för mitt språkbruk... Men hur i helvete kan man så jävla dum i huvet att man varnar andra trafikanter för en poliskontroll!?! Man måste ju vara så innihelvete jävla naiv så det liknar fan ingenting! Vakna upp och kliv ur bubblan! Återigen... ursäkta språkbruket.
 7. Jag vågar påstå att om du visar den där filmen för 10 st godtyckligt valda vänner så kommer 9,5 av dom att plocka fram skämskudden. Mer vetenskapligt än så blir det tyvärr inte. Men om vi summerar artiklar/rubriker och dess kommentarer så kommer det att ge stöd till min tes. Denna tråd är ett exempel ;-) För övrigt tackar jag Dig för min rätt till eget tyckande.
 8. Jadu Supermek... det var pinsamt på gränsen till besvärande på det sätt en sekt skulle ta emot nya medlemmar. Man kan säga hur mycket som helst om svenskhet men det är jag då säker på att det här sortens "hängivelse" lockar inte gemene svensk. Det är påklistrat, artificiellt och inövat och imponerar absolut inte på majoriteten av den svenska marknaden.
 9. Man får bara hoppas att filmklippet inte sprider sig... Det är ju pinsamt för böveln!
 10. Eller så hade jag köpt en Experia Active Lämplig storlek i en chassi som tål lite stryk. Efter att ha behandlat mina iPhones med silkesvantar i flera år skulle jag tycka att det vore skönt att kunna ge telefonen lite stryk emellanåt :-)
 11. Jag hade kört med Googles Galaxy Nexus Den verkar riktigt nice :-)
 12. Ring och kolla med CDON vetja...
 13. Brottet som är aktuellt är olovlig körning. Föraren har framfört ett fordon som den inte har behörighet till. Sen är såklart straffbelagt att mixtra med ett fordon så att det blir ett annat... dvs från moped till motorcykel. Men exakt hur det brottet benämns har jag inte koll på. Straffet första gången är böter. Upprepad brottslighet skulle kunna "uppgradera" brottet till grov olovlig körning. Självklart bara om föraren är över 15 år då förstås. Under 15 blir det såklart ingen påföljd.
 14. Hmm.... jag tror jag skickade in min Nano i början eller mitten av december och fick min ersättare någon gång i början av januari. Och då fick jag senaste modellen med 8 GB minne. Tack, Apple!
 15. Registrerade via hemsidan. Efter några dagar fick jag emballage hem för att skicka tillbaka min Nano. Efter ytterligare ca 1-1,5 månad fick jag min nya Nano. Jag är väldigt nöjd!
×
×
 • Skapa nytt...