Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iMarc

Medlem
 • Antal inlägg

  9 260
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  13

Allt postat av iMarc

 1. Jag minns när jag på jobbet frågade en raggare som skötte logistik om han visste om det fanns någon skärmfot över. Han stod och tittade på mig som om jag var helt dum i huvudet länge. Men jag anade hans brist på hjärnceller så jag fick förklara vad det var för tingest. Då gick poletten ner med ett brett flin. Häng med ner till källaren skrockade han. Väl där möttes vi av en unken källarlukt, det var kusligt och någon belysning fanns knappt, jag trevade mig fram bland hyllor och skåp men hittade inget. Jag skrek till raggarn, men vet du var den finns eller?? Raggarn log med sitt snedflin igen och sa, har du kollat längst in till höger då där slänger vi all skit vi inte behöver. Jag gick bort till andra ändan lokalen och möttes av en ohygglig stank, en stor död fet råtta låg framför fötterna på mig, men vad faaaan skrek jag och backade snabbt direkt. Raggarn skrattade och sa, den har bara legat några dar har inte hunnit slänga den. Jag sa inget utan klev över liket och fann en hög datorskrot, och där fanns den, en passande skärmfot till min 17” Compaq skärm! Blev lycklig som ett barn och tackade raggarn som sa, låter den där ligga ett tag till, kul med reaktioner.
 2. Nej 5C stannade på iOS 10.3.3
 3. De har tydligen ändrat abonnemangen igen, jag har 500 för 499kr/mån, men det finns inte kvar se bild. Så när mitt abonnemang går ut skickas jag automatiskt upp ett snäpp utan förvarning, så har det alltid varit. Så när den dagen kommer blir det påslag, eller om jag väljer 300 och betalar samma pris som för 500.
 4. Kan få 1200, men det kostar 899kr/månad
 5. Så stort? Uppdaterade på ca 10 min
 6. Ok, men så är det här iallafall. Påstår ingenting, har haft anhörig här när detta hänt som kan konstatera det också. Punkt slut!
 7. Har alltid varit så (över 10 år) att är det tekniska problem hos Comhem så finns ingen WIFI så enkelt är det. Ja och det är bara Powelampan på routern som lyser då de har driftstörningar
 8. Har 10 paket hemma olika märken, men de är ifrån 2009, bäst före är nog passerat.
 9. Det är Comhems router. Tror den heter Compal nånting. När jag loggar in på Comhem kan jag se min routers status och annan info om routern.
 10. Fantastiskt! Bara att maxa den och beställa då?
 11. Ok isåfall är den trasig, för så fort internetleverantören har driftproblem så försvinner WIFI, och det hjälper inte att starta om Routern eller göra reset. Men det vore ju konstigt om den vore trasig då WIFI kommer tillbaka när felet hos Comhem är avhjälpt.
 12. Har jag anklagat någon? Nej nu låter du paranoid
 13. Nej när Comhem har sina driftstörningar brukar hela kvarteret vara utan WIFI, Bredband, TV, Telefoni. Det händer flera gånger/år. Man kan då se på Comhems sida om driftstörningar och uppskattad tid innan felet är avhjälpt
 14. Som jag sa i början. En riktig bra stereoanläggning utklassar allt. Varför bry mig om Homeopat?
 15. Så man kan alltså skapa ett WIFI-nätverk utan router?
 16. Begagnat kan ibland vara hästlängder bättre än nytt. Min NAD förstärkare från 90-talet jag gav till tösen utklassar det mesta vad gäller Svensson-produkterna idag.
 17. Om routern inte tar emot signaler från Comhem pga driftstörningar så blir det inget WIFI
 18. Om du har tur och kommer över lösa delar på Tradera
 19. Dålig router, nej inte alls. Ca 6-7 gånger/år går Comhems nät ner där jag bor, då funkar varken bredband, WIFI mm
×
×
 • Skapa nytt...