Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iMarc

Medlem
 • Antal inlägg

  9 633
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  16

iMarc vann dagen: 28 januari

iMarc hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

935 Fantastiskt!

Om iMarc

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1869-01-01

Profil

 • Kön
  Säger inte
 • Plats
  Antarktis. Outpost#31
 • Intressen
  Kaniner, löjrom, ädelstenar, bodybuilding

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2004
 • Appleprylar
  Mac mini (Late 2014), iPhone 6S PLUS 64GB, iPhone 7 128 GB, iPhone 5C 8GB Vit, iPhone 5C 16GB Blå
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

2 795 profilvisningar
 1. Man behöver inte vara professor för att fatta detta:
 2. Min syster är ssk och har symtom och är nu hemma i karantän, så fort hon blir frisk tvingas hon börja på intensiven utan garantier för personligt skydd, dessutom är hon astmatiker. Vården har inte skydd som krävs för att undvika att bli smittade, ser man på statistiken har vi väldigt många döda/fall jämfört med andra länder. Vi har knappt någon vårdpersonal och extremt få vårdplatser, personalen som sliter nu håller på att gå in i väggen av utmattning och nödvändiga skydd är i princip slut och i vissa landsting är de slut. Så att det går bra här i Sverige är bara skitsnack. Det här är bara början och många många fler dödsfall och smittade lär det bli inom kort som kommer att spä på kurvan uppåt rejält. Tyvärr!!
 3. Men är det inte så att de som dött under intensivvården utvecklat bakteriell lunginflammation pga att immunförsvaret sänkts av den virusbetingade Covid-19 varianten?
 4. Jag klonade över alltihop från interna till min T5 med hjälp av Superduper. Tyvärr måste jag hålla inne ALT varje gång jag startar datorn för att kunna boota T5 som operativsystemet ligger på. Har inte lyckats radera EFI-boot på interna disken så den används numera av Time Machine.
 5. Fick en konstig känsla ang Emma då hon frågade vad gäller nycklar till lgh
 6. Jag fick pneumokock-vaccin 2016: Prevenar 13, är nu restnoterat.
 7. Den här appen uppdaterar siffror var 30:e minut och är baserad på många källor. Rekommenderas.
 8. Inte så smart att stå utan fungerande dator om något händer, har fortfarande problemet att jag måste hålla inne ALT för att boota externa hårddisken med Mac OS på, den interna använder Time Machine.
 9. Var nere i källaren tittade till förrådet. Fick se att det slängts sopor och möbler i källargången, någon hade också försökt bryta upp dörren till en av tvättstugorna, gick in i ena tvättstugan, låg gamla kläder och skräp på golvet. Normalt sett är det ett lugnt och städat område jag bor i. Har aldrig sett något liknande tidigare. Ska maila HSB att de ska byta portkod.
 10. För en timme sedan tryckte någon in en nyckel i låset på dörren till min lägenhet, jag rusade upp och när jag närmade mig dörren hörde jag skrammel från en nyckelknippa och ett nytt försök med annan nyckel, då smög jag fram och skulle titta i dörrögat, lampan i trappuppgången var släckt, då åkte en nyckel till in i låset, blev riktigt rädd och slängde på dörrkedjan och släckte alla lampor och rusade till fönstret och såg en man springer iväg iförd huvtröja. Usch vad obehagligt!
 11. Vaknade från en rejält svettig mardröm, får byta sängkläder. Mycket bearbetning det senaste vilket i sig är positivt.
 12. Aha därför det tog ca 5 min längre att uppdatera 6S Plus än SE.
 13. Ja kanske det med tanke på alla vapen som folk hamstrar.
 14. Den är direkt kopplad till WHO och ger mer korrekta siffror samt massa annan info. Edit: Går även att söka och få upp på en karta var fall finns. Väldigt bra överblick totalt land för land samt annan nyttig info.
×
×
 • Skapa nytt...