Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iMarc

Medlem
 • Antal inlägg

  8 255
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  7

iMarc vann dagen: 8 januari 2017

iMarc hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

530 Fantastiskt!

Om iMarc

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1969-01-25

Profil

 • Kön
  Säger inte
 • Plats
  Vänersborg
 • Intressen
  Mineraler och bergarter, fossil. Macar, iPhone, astronomi, djur, växter.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2004
 • Appleprylar
  Mac mini Late 2014. iMac G3 Indigo 350MHz. iPhone 5C 8GB. iPhone 6S+ 64GB
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

1 691 profilvisningar
 1. Begriper inte varför de inte kan göra en metallkant runt hela telefonerna som är typ 1mm hög som skydd. Riktiga bottennapp är telefoner med välvt glas, helt idiotisk tillverkningsmetod.
 2. Folk köper iPhone som är mer eller mindre totalt skrot för höga priser på Tradera. Antar att de reparerar dem billigt med tredjeparts-delar på tex fixmyphone
 3. Du får lära dig kolla upp korrekta priser innan du postar. MacBook Är en riktig dator, så det vore väl mer vettigt att köra MacOS än iOS. Tror inte dina krav är så höga så en MacBook passar nog dig. Eller du kanske föredrar en PC?
 4. Ja speciellt jag som är så hårig på ryggen, får väl raka mig lite så plattorna sitter bättre. Testade igår och Ja det var ett himla meckande med alla dessa program. Körde Tens på ländryggen (Där värken sitter), Två plattor, gick upp till 11 mA, högre blev det bara obehagligt. Körde 30 minuter, efter det massage-funktionen 20 minuter. Smärtan och stelheten försvann i ca 5 timmar vilket var en underbar befrielse. Går visst att köra upp till 90 mA....jösses. Får väl testa på biceps sen , lär nog behövas lite här och var då jag ska köra igång med bodybuildingen igen när ryggen repat sig. Dock är jag lite tveksam till kvalitén på denna, men håller den ett halvår så, sen får det väl bli en bättre apparat frampå.
 5. Sälj den på Tradera. Finns säkert någon som köper den för 400-700kr
 6. Ja du lär inte sakna den.. Tråkigt beslut av Apple, MB är en utmärkt smidig liten laptop som inte kostar skjortan.
 7. Blev en sådan här idag, min dotter rekommenderade denna för sin reumatiska värk som också jag har. 549kr på Clas Ohlson
 8. Hade jag budget skulle jag skaffa en Apple Watch. Men nu får jag nöja mig med ett aktivitetsarmband. Pris max 1000kr. Kravet är förutom distans, antal förbrända kalorier, stegräknare, så ska aktiviteterna cykling och framförallt simning finnas med då jag simmar mycket. Det räcker med IP67, men IP68 klassning hade varit mest önskvärt. Att den ska kunna synka resultaten till min iPhone via Bluetooth är ett krav, antar att resultaten synkas med appen Hälsa? Eller om det finns någon extra app som synkar till Hälsa. Så tips mottages tacksamt!
 9. Absolut 🙊
 10. Jag tror tyvärr du får köpa dessa kartor. Själv har jag använt Topo GPS Sverige, visar ju mycket, men dessa äldre kartor är nog bara lantmäteriet som har tror jag. Kanske denna app kan vara intressant utöver det andra
 11. Nja vissa hävdar ju att jorden är platt. En kompis bror är med i ”flatearthers”, intelligent kille som även skrivit en bok om Fredrik Reinfeldt.
 12. Lite väl dyra på Liontech
 13. Blev anfallen av cerkarier efter en simtur igår, kliar överallt. Får bli inhandling av mat idag istället för bad.
 14. Fungerar jättebra, lyckats identifiera ett 20-tal växter hittills 👍🏻 Statyer och vissa byggnader klarar den av också.
 15. Jag betalar för 200GB, och har inställt att ladda upp originalfiler, men trots det kan jag inte se bilderna korrekt. Går att öppna dem med Photoshop dock.
×
×
 • Skapa nytt...