Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Beachmoor

Medlem
 • Antal inlägg

  30
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Beachmoor

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1961-05-23

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Kolmården

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Det är givetvis upp till var och en om man blint vill lita på att att alla program inte lämnar ut vilka uppgifter som helst. Vilka program jag använder angår varken dig eller nån annan. Det kallas integritet. Och det är därför jag använder ett sånt program,
 2. Det är klart man vill veta vad programmen har för sig, och hindra dom från dumheter. "Hands Off!" funkar till Yosemite.
 3. Spela upp direkt i Finder: markera låtarna och tryck på mellanslag!
 4. Eller kanske svenska sidan? http://www.mytrendyphone.se/
 5. Ett känt problem är dåliga kondensatorer i den här modellen. De kan läcka. Det hände min iMac G5. Om jag vore du skulle jag öppna datorn och titta närmare på dem. Nya finns att få för ca 300:- från USA.
 6. Skit i manualen. Strunta i programvaran! Gå in i "Skivverktyg" i Verktygsmappen och välj "Radera". Välj filsystem. Klart.
 7. Funkade bara t o m OS 10.4. Men det finns ett hack som jag inte har testat. http://reviews.cnet.com/8301-13727_7-20015372-263.html
 8. Systeminställningar — Maskinvara — Styrplatta — bocka för "Knacka för klickning"
 9. Testa att gå in i Macintosh HD; Bibliotek; Preferences; System configuration och sen slänger du följande 3 filer: com.apple.airport.preferences.plist networkinterfaces.plist preferences.plist Starta om datorn och hoppas på det bästa.
 10. Jag hade installerat om drivrutinerna 2 ggr utan resultat. Men nu hittade jag en avinstallerare, som jag körde. Nu funkar det igen. Tack.
 11. Skannerfunktionen i min skrivare har plötsligt lagt av. "HP scan kan inte öppnas på grund av ett problem". Jag använder MacBook Prp med SL. Men det funkade tidigare. Felmeddelande: "Dyld Error Message: Library not loaded: /Library/Printers/hp/Frameworks/HPWorkflowsManager.framework/Versions/A/HPWorkflowsManager Referenced from: /Applications/Hewlett-Packard/HP Scan.app/Contents/MacOS/HP Scan Reason: image not found" Provade att installera om drivrutiner utan resultat? Några förslag?
 12. Tack, jag hade testat den varianten med — utan resultat. Men nu slängde jag .plist-filen och skrev in samma saker som tidigare... och då funkar det.
 13. Jag blir tokig. Inser att felet är mitt, men jag hittar inte vilken inställning som är fel. Hittar ingen lösning på forumet heller. Har inte fått det att funka med nya datorn. Använder Glocalnet (som bara låter hälsa att man ska avända deras egen klient). Behöver jag gå in i nån annan inställning än Mail och öppna nån port? Jag vet att det är lurigt med autenticieringen. Vilken ska jag välja?
 14. Ja, OK. Då gjorde jag det. Och startade om AirPorten ett antal gånger. Datorn hittar den. Hittar den inte. Hittar. Återställde till fabriksinställningarna och började om. Jag är fortfarande bekymrad över texten "Inget AirPort-kort installerat" i menyraden. Ikonen är gråtonad och visar ingen signalstyrka. Ändå är AirPort påslaget. Ändå hittar datorn basstationen. Nätverksdiagnos (så hette det, ja) fortsätter krascha om jag använder AirPort. Börjar misstänka att den är trasig. Men lampan lyser. T o m grönt nu. Och soppan med DHCP och PPPoP lär jag mig aldrig. Har bredband från Glocalnet som kräver lösenord.
 15. Med sladd? Utan att ha modemet inkopplad i AirPorten? Som jag har letat efter Nätverksassistenten... Var ligger den? Den är inte sökbar.
×
×
 • Skapa nytt...