Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

maqs

Medlem
 • Antal inlägg

  168
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

6 Neutralt

Om maqs

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1979-04-25

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.todust.com
 • Facebook
  https://facebook.com/Todustmetal

Profil

 • Kön
  Man
 • Plats
  Lund
 • Intressen
  Musik och multimedia.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  MacBook Pro (13" Early 2015), 16GB Ram, 3,1GHz Intel Core i7 - iPhone X - Apple Watch 3 - AirPods - AppleTV3 - AppleTV4 - AirPort Extreme
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

750 profilvisningar
 1. Fel av mig, det heter inte arkivera, avlasta app heter det. Men om du har raderat så vet jag faktiskt inte vad det skulle kunna vara som tar upp plats. Hopps du hittar en lösning. 🙂
 2. Om du är osäker på vad du har haft för appar installerade så kan du kolla det genom att följa denna länken: https://support.apple.com/sv-se/HT204088
 3. Man får fundera över vad man har haft för appar installerade och om någon av dom eventuellt har haft mycket data. Kan vara någon streaming-tjänst där du laddat ner offline-innehåll eller liknande. Ladda ner appen igen och välj sedan radera istället för arkivera. Du kommer inte se vart filerna ligger under inställningar.
 4. Det stämmer delvis. Om man inte har arkiverat appar. Är en app arkiverad så ligger appens data ”klumpad” under typ dokument eller annat eller nått sånt.
 5. Har du raderat eller arkiverat apparna? Jag gjorde misstaget att arkivera Podcast-appen. Långt senare så började det tryta med utrymme i telefonen. Insåg efter en lång tids grubblande att jag hade laddat ner podcaster till appen. Fick ladda ner appen igen för att sedan radera den istället, vilket resulterade i 20GB frigjort utrymme. Jag vet inte om det finns ett smidigare sätt att hantera arkiverade appar, hade ju varit bra att kunna se i telefonen att dom tar upp plats, men det var så här jag kom på att göra. Hoppas detta kan vara till hjälp.
 6. På min kom och gick det också, tills en dag när det inte vill sluta komma. 😏 Hoppas du har bättre tur. 🙂
 7. Hade samma problem. Fast det var space-tangenten som hängde sig. Trots att jag inte har något minne av att det skulle ha kommit vätska i den var det tydliga spår av vätska när dom öppnade den på Apple Store. Jag fick se när dom öppnade den. Blev byte av top-case. Kostade 4744kr. Trist.
 8. Lightning till USB-A hos Elgiganten Ser nu att det är en kamera-adapter, vet inte om det funkar då jag inte vet vad du ska ha det till.
 9. maqs

  Iphone X

  Om jag har förstått dig rätt så är det denna väg du går: Inställningar > Hjälpmedel > Tryck > AssistiveTouch Där stänger du av AssistiveTouch
 10. Jag blir notifierad om nya mail, men när jag går in i appen syns inte alla nya mail. Får då backa ut från Alla inkorgar och gå in på det specifika mailkontot och kolla. Då syns alla. Sen får jag backa tillbaka och gå in i Alla inkorgar igen och då dyker mailen upp där också. Inte en lösning på ditt problem, och inte exakt samma fenomen, men något problem har dom tydligen med Mail-appen.
 11. Det är bara jättemärkligt. Har loggat ut från alla enheter, bytt lösenord, och det funkar inte att ta bort numret manuellt. Verifieringen vill inte gå igenom. Nåväl, återkommer om lösning hittas. Tack för all hjälp.
 12. Tack så mycket för tipset. Tyvärr funkade det inte. Numret ligger kvar trots byte av lösenord.
 13. Hejsan. Jag har bytt telefonnummer, men lyckas inte få bort det gamla från iCloud (iMessage, FaceTime). Så nu är 2 telefonnummer kopplade. Någon som har en idé om hur man kan gå till väga? Har försökt följa Apples guider men får det inte till att funka.
 14. Enligt mig: vill du ha smidiga hörlurar, kör på AirPods. Funkar bra till tal och lite musik. Personligen använder jag aldrig mina over-ear lurar längre. Dom låter bättre, men smidigheten med AirPods trumfar för mig. Vill du ha generellt bra ljud finns det en uppsjö av lurar som låter bättre än AirPods.
×
×
 • Skapa nytt...