Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Johan W

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Johan W

 1. Nu fungerar det. Efter att ha 1) uppdaterat expressen och 2) ändrat inställnigarna i bandväggen så funkar det hela! Yippeeee!
 2. Yess! Efter att ha uppdterat Airtunes express funkade det med ändringar av brandväggsinställningrna. Tack!
 3. ...och Airtunes på min iMac. När jag laddade ner iTunes 8 dog anslutningen till högtalarna via Airport express och airTunes. Hoppades på en buggfix (och fortsätter att hoppas). Uppdateringen till iTunes 8.0.1. hjälpte iaf inte alls. Fett pyrt är det, eftersom jag är beroende av den här lösningen för att kunna spela musik öht. En dialogruta om att problemet kan hänga samman med min brandvägg dök upp när jag startade iTunes 8.0.1 första ggn. Men jag har prövat alla olika inställingar jag komma på där, i inställningar/brandvägg. Någon som vet mer?
 4. ...och Airtunes på min iMac. När jag laddade ner iTunes 8 dog anslutningen till högtalarna via Airport express och airTunes. Hoppades på en buggfix (och fortsätter att hoppas). Uppdateringen till iTunes 8.0.1. hjälpte iaf inte alls. Fett pyrt är det, eftersom jag är beroende av den här lösningen för att kunna spela musik öht. En dialogruta om att problemet kan hänga samman med min brandvägg dök upp när jag startade iTunes 8.0.1 första ggn. Men jag har prövat alla olika inställingar jag komma på där, i inställningar/brandvägg. Någon som vet mer?
 5. ja tack igen, båda två, det där ska jag försöka följa, behöver dock tid och lugn och ro... Kan man göra på samma sätt med iTunesbiblioteket som du peterfagerberg säger att man kan göra med iPhotoditot? Verkar väldigt smidigt måste jga säga...
 6. Tack för bra tips, nu verkar vi komma någon vart (fan va snabb du e förresten). Det verkar finnas en hel del hjälp att hitta i iTuneshjälpen, som du så väl har påpekat, Pocahontas. Jag ska pröva mig fram med en hjälpen, kommer nog fram rätt bra misstänker jag. En fråga: vad sjutton ska man samla ihop biblioteket för, så all musik kopieras till iTunesbiblioteket (denna åtgärd kan inte ångras)? Jag trodde all musik redan finns där? Vad är vitsen?
 7. Just de, sådärja, så var jag hemma då... och just precis, det är det som är situationen här: vi är flera som delar på EN dator. Var och en loggar in som en unik användare med sitt eget skrivbord, sina egna inställningar etc. Och har lagt upp ett eget iTunesbibliotek. Många dubletter blir det. Och även vattentäta skott, där man inte så lättt kan utvidga sin musikvärld! Tanken jag hade var att man kanske skulle kunna ha ett gemensamt iTunesbibliotek som alla kan nå och spela låtar från. Centralt, kanske på en extern hårddisk. Där alla kan lyssna på och glädjas över allas låter, och till och med utvidga sin musiksmak... Men så verkar alltså inte vara fallet?
 8. Bra, bra, ska försöka när jag kommer hem...
 9. Jag har haft min iMac i ett drygt år, och inte känt till detta forum förrän i dag! Hittade det by accident - så bra! Första frågan: Jag har en iMac där vi är flera i familjen som loggar in som olika användare. Flera av oss gillar att spela musik genom iTunes. Så jag skaffade en extern hårddisk, bland annat för att lagra gemensamma låtar på. Men det har inte fungerat som det var tänkt. För att kunna spela låtarna "måste" de lagras i vars och ens bibliotek. Så nu sitter vi där och har ibland samma låtar, var och en i sitt iTunesbibliotek. Dessutom kommer vi inte åt varandras låtar. Måste det vara så? Jag önskar alltså att ha ett gemensamt bibliotek, helst med spellistor och allt, på den externa hårddisken. Och att var och en ska kunna spela vilka låtar som helst därifrån, utan att importera dem till ett eget bibliotek. Nån som kan upplysa mig? - Tack!
 10. Jodå, enligt min erfarenhet fungerar nu Safari finfint med åtminstone Föreningssparbzsnken och Nordea. Det var problem för ngt år sen, men nu har bankerna tydligen uppgraderat sina program och servrar.
×
×
 • Skapa nytt...