MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

simulacra

Medlem
 • Antal inlägg

  795
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

6 Neutralt

Om simulacra

 • Medlemstitel
  Utmärkt

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. simulacra

  Ny Apple Store i Sverige

  Det är dags för en Apple store i Sthlm. Täby är alldeles för långt bort för att kalla en Stockholmsbutik och Apple behöver en närvaro i centrum av Sveriges befolkningstäta ort.
 2. simulacra

  Återställning från iCloud i iOS 7

  Jag vill inte vara Mr. Hindsight, menlättast hade varit om du gjort en lokal backup av iOS 6 innan du drog in 7. Kolla dock om iTunes gjort en manuell backup innan du körde in 7:an.
 3. Ja, den omfattas av Apples garanti även om tredje part har sålt den såvida du fortf ligger under apples garanti.
 4. simulacra

  Vi som Köper iPhone 5 från AppleStore

  Jag fick mailet om att den blivit skickad i lördags, kan fortf inte se ngt av värde hos Apple och hos DHL så existerar inte spårningsnumret.
 5. simulacra

  iPad 3 eller 4 mycket bättre än iPad 2..?

  Det är för att VLC eller vilken spelare du nu använder inte kan använda grafikchippet för att accelerera uppspelningen, använd ngt program för att konvertera dina "backupade" filmer till ett format som iPaden kan spela upp native, det tar bara ngra minuter per film.
 6. simulacra

  Ipad release 2/11 - Vi som ska köa/köpa

  Och jag kan nog inte vara där förrän tidigast kl 16 eftersom jag börjar jobba kl 07, aja, får väl hoppas på det bästa...
 7. simulacra

  Macbook Air 1,4ghz vs Macbook 2,4ghz

  Vad snackar ni om? 2010 MBA kommer visst att få 10.8. Och jag måste säga att min skruttiga MBA är snabbare än min 2010 Mac Mini, även när man kör youtube i 720p.
 8. simulacra

  Mer om IPhon 5 ( Troligtvis )

  Fast vi fick ju aldrig se ngra yttre delar av den telefonen, det enda var ju ngn ritning och fodral från hoppfulla kineser som bettade på den designen. Utifrån den så beställde macrumors en CNC svarvad sak som de visade upp.
 9. Tror det beror på var bilderna kommer ifrån, om de synkas från facebook eller liknande så blir de små, om man lägger till en bild genom telefonen så blir den stor, men jag tror att det glöms bort när man återställer från en backup.
 10. simulacra

  Klarar Macbook Air - Logic Pro?

  Det enda möjliga abret kan vara att MBA inte har ngn line in, vilket är bra att ha då man kan koppla in en gitarr rakt in i burken utan omsvep. Men använder ni externa USB-inkopplade interface så är det lugna gatan, prestanda räcker utmärkt, men du tjänar som alltid mkt på att ha så mkt minne som möjligt även om flashdiskarna i MBA ger en väldigt snabb swapdisk om minnet skulle bli fullt.
 11. Hittills har det inte hänt ngt alls, inga klagomål förutom bland de som redan hatar Apple, men jämfört med många andra som inte betalar skatt alls i USA så är Apple mr Goody Two Shoes
 12. simulacra

  iPhone 4s spökar/skriver av sig själv!

  Lämna in? Den där ska bytas på garantin rakt av. Ogillar verkligen hur service och garanti av Appleprylar hanteras i Sverige. Hade vi haft en riktig Apple store hade du vandrat ut med en ny iPhone med alla inställningar och användardata överförda på en kvart.
 13. simulacra

  Moms vid köp via Mac App Store?

  Finns det inte företagskonton på appstore? Jag vet att det finns möjligheter att köpa programvara i bulk genom appstore för tex företag.
 14. simulacra

  Adobe Flash på iPad 2

  Eftersom tablets säljer mer och mer och flash för mobila enheter är dött då Adobe slutat utveckla det så är det bara en fråga om tid innan du inte behöver oroa dig längre, jag har haft iPads sen de först släpptes och de antal ggr jag saknat flash kan jag räkna på ena handen.
 15. simulacra

  iTunes U "appskola"

  http://itunes.apple.com/se/course/ipad-iphone-app-development/id495052415 Hittade den, men kolla runt lite, det är lite fattigt med kurser på svenska än så länge dock.
×