Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mattiasgbg

Medlem
 • Antal inlägg

  20 406
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  64

Mattiasgbg vann dagen: 6 december

Mattiasgbg hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

1 683 Fantastiskt!

Om Mattiasgbg

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Rikets framsida

Macanvändare

 • Appleprylar
  11" MBA 1,8 i7 4GB
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

1 796 profilvisningar
 1. Klantigt av dem att missa att det där chippet också använder platstjänster.
 2. Det enda som är svårt är att hitta någon att ligga med som man själv vill ligga med. Bortser man från det egna intresset så är det nog inga problem.
 3. Från https://sv.wikipedia.org/wiki/Regeringsbildningen_i_Sverige_efter_valet_2018#Januari: Jag har för mig att V i samband med det sa något om att det fanns ett avtal mellan dem och S som inte skulle offentliggöras.
 4. Kan det där vara en konsekvens av att S kanske inte följer det hemliga avtal de slöt med V i samband med jöken?
 5. Trodde inte att du var riktigt så trög i skallen, men jag gör ett nytt försök. Och bara idioter, just du har för övrigt visat dig vara ett förstklassigt exemplar, plockar ord ur dess sammanhang.
 6. Jag hörde för någon vecka sedan någon sammanfattning av 10-talets popmusik. Jag kände ungefär igen namnen "Avicii" och "Swedish house mafia". Men den där Robynlåten är riktigt bra.
 7. Den utsätts för vatten. https://support.apple.com/en-au/HT204104 Så det kan alltså vara så att telefonen klarar att bada samtidigt som badet utlöser en indikator som gör att Apples garanti inte längre gäller. Frågan är var det finns indikatorer på just den här modellen, den nämns inte i länken. Kan det finnas en indikator vid laddpinnarna? Och, med risk för att vara tjatig, går det att ladda luren med annan laddare? Går det att ladda annan lur med telefonens laddare?
 8. Skulle tro det, jag tittade in i min, men där var det mörkt.
 9. Jag tänker inte påstå att jag aldrig har brutit mot reglerna. Sedan kanske man borde tillåta lite tätare blodgivningar. Idag får män lämna var tredje månad, men borde inte en del män klara av att ge lite oftare? Säg att man går på vikt och låter de som är tillräckligt tunga lämna blod i samband med brist efter två månader, fast kanske som mest fem gånger per kalenderår.
 10. Antagligen stift som sitter inne exempelvis lightningkontaktens honkontakt.
 11. En annan grej som jag tror/hoppas bidrar till bristen är att gåvorna (en thsirt, mugg eller liknande) i Göteborg försvann eftersom det kostade 1,5 miljoner per år. Men man får fortfarande kaffe och macka.
 12. På den tiden män som haft sex med män inte fick ge blod läste jag berättelser om att blodgivningens personal ibland ansåg att sådana män kanske inte alltid borde svara ja på den frågan. För det handlar egentligen bara om att sålla bort personer som är risker. Om X endast har en sexpartner så får X lämna blod efter, om jag minns rätt, 6 månader med samma partner. Men ingen fråga ställs om sexpartnerns sexliv, så den personen kan tillbringa varje helg på kondomfri swingersklubb. X anses ändå vara en lämplig blodgivare.
 13. Och bara idioter plockar ord ur dess sammanhang.
 14. Fast i trådstarten står det ganska tydligt att "... telefonen var fuktskadad vid ena ladd pinnen ...", så det förefaller inte bero på att luren har laddats felaktigt. Kan det vara så att det sitter någon sorts fuktsensor vid den där pinnen och att senor indikerar fukt?
 15. En jobbig grej är att olika transportorganisationer har olika nätverk. Ex UPS använder Kölns flygplats som hub i Europa, vilket innebär att mycket av deras transporter ska passera Köln. Att ex DHL i vissa fall kan ha en bättre placerad hub struntar UPS i. Och skulle alla kunna använda samma, optimalt placerade, hub? Troligtvis skulle olika transportörer, med olika behov, ha olika idéer om optimal placering. Och hur skulle den ökade trängseln vid eventuell samlokalisering påverka godsflödet? Tittar man globalt så är annars Saudiarabien med omnejd ganska bra placerat. Placera en cirkel med mitten någon stans i öknen där om se hur effektivt den kan täcka jordens befolkade landområden. Det är nog inte bara dåliga arbetsvillkor som gör att regionens flygbolag har nått sin nuvarande position. Samtidigt blir det löjligt att skicka gods mellan London och Paris via Dubai, men det är smidigt eftersom det går många dagliga flyg.
×
×
 • Skapa nytt...