Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mattiasgbg

Medlem
 • Antal inlägg

  19 905
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  58

Mattiasgbg vann dagen: 14 juni

Mattiasgbg hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

1 442 Fantastiskt!

Om Mattiasgbg

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Rikets framsida

Macanvändare

 • Appleprylar
  11" MBA 1,8 i7 4GB
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

1 406 profilvisningar
 1. Stör mig lite på att vissa funktioner i AppleTV är beroende av Siri, som tyvärr är ovanligt begränsad i teveutförande. Jag har upptäckt att man kan få fram tid, börskurser och väder, men de två sistnämnda kräver att man pratar istället för att bara klicka på önskad ikon (jag vet att det finns aleternativa appar att ladda ner om man vill). Att se vädret är bra, men det hade varit trevligt att samtidigt, när man förbereder morgondagen, kunna se en kalenderöversikt. Och varför inte kunna få notiser för mail mm?
 2. I det lilla inbyggda programmet Ljud-/MIDI-inställningar kan man slå samman flera ljudutgångar och välja hur ljudet ska distribueras. Pilla lite med det och se om du exempelvis kan slå samman utgången via bluetooth med den vanliga ljudutgången. Om det fungerar så borde det också gå att slå samman den inbyggda bluetoothutgången med en annan som körs via en USB-bluetooth pryl.
 3. Med tanke på hur mycket sprit man kan (eller kanske kunde) ha i kommersiella maträtter utan att behöva betala alkoholskatt så låter det ganska rimligt. Kaffe och konjak är ju en maträtt.
 4. Torrbastu utan ris, tänker du på björkris? I brist på annan sprit kanske det fungerar i kombination med Koskenkorva.
 5. Att ditt tänkande inte är kompatibelt med svenska skriftspråkstandarder är ditt problem.
 6. Senast jag dränkte en telefon ordentligt handlade det om en ny Ericsson. Jag plockade loss batteriet, hällde ut vattnet genom kontakthålen i botten och placerade den så att ACn blåste in torr luft i luren. Den överlevde, men blev rejält funktionsvarierad.
 7. Ram, inte RAM. Samt mellanrum mellan 5 och T. Ska man vara petig borde man även skriva förkortningen för terabit med versaler, men det blir jobbigt eftersom tera förkortas T, och bit förkortas b.
 8. Jo, det var så jag också tolkade artikeln. Men jag hittar inget som antyder att "rice can actually make the problem worse". Tyvärr krävs det ganska omfattande insatser som kräver en del specialutrustning för att göra det rätta, så i praktiken säger artikeln att inget kan göras förutsatt att man inte är en prepper som dagligen släpar runt på specialverktyg och någon speciell sorts alkohol.
 9. Menar de att risbehandling är sämre än att inte göra något alls?
 10. Om du vill att datorn ska kunna skyffla data snabbare rekommenderar jag dig att skaffa mer ram istället.
 11. En hilsen FRA Lovøn, om man vill uttrycka sig kontinentalt?
 12. Jag är mån om min hälsa, jag röker inte och jag undviker Microsofts produkter. En konsekvens av det sistnämnda är att jag slipper besöka Microsofts supportsidor.
 13. Algoritm är ungefär ett fint ord som betyder recept. I det här fallet skulle man exempelvis lätt (det räcker att Apple (internt) taggar sidorna på lämpligt sätt) kunna se att sidorna som behandlar iOS 12.1 får väldigt många Nej-klick.
 14. Tja, alternativen är ca två. Ställa ett antal standardfrågor där man väljer svar från en lista. Generellt sett ganska meningslöst, bortsett från att det riskerar att störa besökaren. Öppna en textruta där man kan skriva vad man vill. Då riskerar man att någon serboturkisk belgare gör så gott hen kan med att spy ur sig massa andra klagomål på hemmasnickrad engelska som ingen på västra hemisfären begriper. Som Apple gjorde nu har de möjlighet att se vilka sidor besökare är missnöjda med. De sidorna kan jämföras och studier kan genomföras om så önskas.
×
×
 • Skapa nytt...