Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mattiasgbg

Medlem
 • Antal inlägg

  20 534
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  65

Mattiasgbg vann dagen: 4 januari

Mattiasgbg hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

1 727 Fantastiskt!

Om Mattiasgbg

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Rikets framsida

Macanvändare

 • Appleprylar
  11" MBA 1,8 i7 4GB
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

1 910 profilvisningar
 1. Det verkar vara en anledning till att Apple inte vill bygga bakdörrar. Det är tur att USA inte är dumma som Kina.
 2. De hjälper polisen. Däremot gör de inte allt som myndigheter ber dem göra. Och det är faktiskt inte Apples fel att FBI uppenbarligen saknar IT-forensisk kompetens; Apple kan knappast hindra att FBI själva gör det som FBI vill att Apple gör åt dem. Några år gammalt: https://www.apple.com/customer-letter/
 3. Inte riktigt. Apple vägrar, enligt det där kvittret, att låsa upp lurar som använts att skurkar, något jag misstänker beror på att de inte kan. Huawei har väl, enligt T, byggt in bakdörrar så att de inte behöver låsa upp lurar eftersom de inte är ordentligt låsta?
 4. Inte vad jag vet. Men om du läser lite mer i tråden så inser du kanske att inlägget du svarar på handlar om något helt annat.
 5. Jag förstår inte riktigt vad du menar. Det Apple har gjort är väl att låta bli att bygga in bakdörrar och att i vissa fall hjälpt myndigheter genom att ge tillgång till den information de har (som filer i moln)? Att inte bygga in bakdörrar anser jag vara sunt. Att försöka bygga säkra system anser jag vara sunt. Att lämna ut kunduppgifter till myndigheter anser jag att företag endast ska göra om de måste enligt lämplig lagstiftning. (Att man har ett avtal med kunden som säger att man inte godtyckligt sprider data anser jag vara självklart). På vilket sätt menar du att Apple i princip gör sig skyldig till "skyddande av brottsling"?
 6. Ja? Det handlar ändå om en vit medelålders man som åker till sydostasien för att finna fru.
 7. Jag misstänker att det finns NSFW-varianter på den där bilden.
 8. Inte första gången man läser om vita medelålders män som åker till sydostasien för att leta efter en fru.
 9. Öppna en bild i Bilder, klicka på delningssymbolen längst ner till vänster (fyrkant med en pil). Ovanför bilden finns en blå knapp som heter Alternativ, tryck på den.
 10. Genom att inte installera bakdörrar? Är det något du anser gäller alla som sysslar med mer eller mindre låsta prylar?
 11. Måste den vara så fet? Det var bättre förr. https://en.wikipedia.org/wiki/Xserve
 12. För att vintern ska kunna vara krävs först att den är. Och här förefaller det just nu vara höststorm.
 13. Jo. Löjligt av EU att lägga energi på sådant. Samtidigt ett konstigt argument från Apple om att en massa Lightningkablar då måste slängas. Det kanske hade varit vettigare om Apple hade fortsatt med Firewire.
 14. Konstigt formulerat av SD. Varför över just 51 %? En annan mer rimlig grej är att säga att man ändrar sig om mer än hälften av de röstberättigade röstar nej. Vilket inte hade gjort någon praktisk skillnad då bara (0,964*0,5006=) 48,26 % av de röstberättigade nej.
×
×
 • Skapa nytt...