Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Closetland

Medlem
 • Antal inlägg

  1 157
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Closetland

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1983-11-11

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Karlskoga

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  200612??
 • Appleprylar
  macbook
 • Bytt från pc
  Nej
 1. 5 år senare inget svar haha

 2. doh trodde ni pratade om back/forward functioned, sorry.
 3. två finrar sidledes åt fel håll är istället för tre fingrar åt rätt håll, eller?
 4. Jag använder ip-telefoniprogramet Acrobits Softphone tillsammans med cellip.se för att kunna spela in samtal. Tror inte det är möjligt annars dessvärre :-/
 5. Är det en alu-unibody? Isåfall är det är det den modellen som INTE har mbp i namnet utan bara macbook? Isåfall är jag intresserad av skärmdelen ifall den är vid liv...(min är sprucken)
 6. kapar tråden för en fråga om utorrent till mac, går det aktivera så man får välja vilka filer inom en torrent man vill ladda hem innan man startar själva nedladdningen? Som det är på pc varianten? Tack på förhand edit: till TS, vet att vuze anses som "bloatware"(gillade den själv också faktiskt...) och tillåts inte av många trackers... därför jag bytte till uTorrent. Läs reglerna för din tracker/torrentsite... eller är det TPB eller någan annan öppen du laddar ifrån?
 7. capcoms devil may cry var vid ett tillfälle nere på 7kr, det såg jag, dessvärre hann jag aldrig slå till på det innan priset justerades.
 8. japp det har jag, tack iaf. edit: i zkrivande stund så har problemet upphört, det kommer och går... får hoppas det fungerar framöver.
 9. http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=78754 har ställt om tiden till 15min(enligt faq) och ett extremt bra lösenord som jag vet inte kommit på vilovägar. Kör xchange i telefonen med samma uppgifter och imap i datorn likväl kommer detta upp med jämna mellanrum när jag försöker få kontot online i mailprogrammet.
 10. då får du vänta till december då den 750gb disken med 7200v dyker upp... jag valde istället den jag länkade med 4gb ssd+500gb 7200v... har ju den gamla 250gb 5400v i ett chassi så jag kan använda den som extern, tror inte jag kommer göra av med uttrymmet likväl. Så jag är toknöjd.
 11. kan rekommendera den jag valde! tumme upp! https://forum.macworld.se/topic/125876-haarddisk-till-macbook-unibody/page__view__getnewpost__fromsearch__1 (klart den är inte alltid helt knäpptyst men den väsnas inte heller så att jag stör i mig alls, oftast går ändå fläkten i högre ljudnivå) för mindre filer använder den dessutom 4gb ssd flash(om jag fattat saken rätt) vilket gör den jäkligt snabb på att flytta små filer och och då låter den ju knappt alls.
 12. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=618725 denna blev det, väldigt nöjd, gjorde även ominstallation av os från scratch och jag upplever stor förbättring, omstart går på ca 30sek. helt ok.
 13. Beställde den med 500gb 7200v 4gb flash. Rapport kommer efter installation.
 14. Tack igen, hmm verkar inte som om denna disken dyker upp förrän i december(om man kan lita på dustins preliminär datum) urgh, behöver ju disk nu Såg en 500gb7200v som även hade 4gb flashminne, blir det en nämnvärd prestandaskjuts på sådana diskar? Kan det vara värt 250gb mindre lagringutrymme och ett högre pris?
 15. ok så då måste jag egentligen chansa eller höra ifall någon har erfarenhet av produkten ifråga.... Tack.
×
×
 • Skapa nytt...