Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

katzenklavier

Medlem
 • Antal inlägg

  16 949
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Allt postat av katzenklavier

 1. Bar för att du är nån sån där vegetarian som vägrar äta riktig Göteborsk mat! =-O

 2. God morgon din lilla ligist!

 3. Plusar nog in på detta, med tilläggandet av att jag inte orkar spendera massa tid på ett forum som är helt dött.
 4. Nej, någon som redan är med i samtalet måste bjuda in dig till det. Tror det kan vara vem som helst, annars är det personen som startade samtalet som måste bjuda in dig till det.
 5. 1. Jag är ganska säker på att ingen här har rätt att lägga upp någon annans musik här av licensiella anledningar... 2. Vad tusan ska man hitta för låt under 2MB!? Blir ju någon värdelös MP3a på 2 min...
 6. Ja, då får man ju i alla fall någon form av indentering. Fast nu vid närmare eftertanke är det kanske inte riktigt värt det… Nä, alltså jag menade att man verkligen kunde använda blanksteg som indentering, så man faktiskt får någon form av indentering i alla fall…
 7. Kan vara lite svårt att indentera i en webbläsare när tabb kommer highlighta nästa objekt på sidan. Förutsatt att man inte indenterar med mellanslag förstås…
 8. Att det är oerhört lätt att tanka ner alla sidor som bilder på alla böcker/tidningar osv. som använder pageviewer, tänker inte gå ut med hur, men vill man göra det så tar det inte mycket tid i alla fall…
 9. Jag syftade mer på att telefonen nog har blivit jordad, du lär ju ha lagt den på ett bord eller vad som helst sedan du kom hem i går eller när det kan ha varit. Men den kan inte starta din dator heller i och med att USB-porten och iPod-/iPhone-kontakten har ett stift för jordning. Angående hur din telefon kan ta skada av att få stötar så skulle jag nog undvika att utsätta den för stötar alldeles för mycket, men jag tror inte den tar någon större skada i och med att det mesta är digitalt nu för tiden och att den faktiskt har ett plastskal.
 10. Japp, det är vad jag tycker är mest troligt, någon slags överhörning ungefär. Men det är ju klart att det är möjligt att iPhonen fick någon stöt, men det kommer troligen inte kunna skada din dator eller så längre i och med att den med största sannolikhet har blivit jordad någon gång vid det här laget.
 11. Borde inte vara något problem att koppla in den till datorn. Skulle även tro att det bara var kopparn i hörlurarna som blev påverkade i och med att kabeln inte är särskilt isolerad..
 12. vet inte hur den här boken är då jag aldrig ens kollat innehållet, men har hört en del gott om den, så den borde nog inte vara allt för dålig… Beginning iPhone 3 Development: Exploring the iPhone SDK Någon bok på svenska kommer du nog inte hitta dock, och om du gör det så lär den väl, som de flesta andra IT-relaterade böcker på svenska, vara väldigt dålig och alldeles för enkel.
 13. Testa att köra ping google.com i Terminal (Ligger i Program/Verktyg). Om det inte funkar, testa med ping 209.85.135.104
 14. Gå in i View --> Organize by Thread. Vet inte vad det blir på svenska dock, men det är tredje alternativet i View-menyn.
 15. Inget som direkt gör någon skillnad, men du har även räknat bort nätverksadressen i fallet av 255.255.255.0. Med broadcast- och nätversadressen har du ju 256 adresser i nätet (0 räknas ju också med eftersom den faktiskt finns där), vilket innebär att du får subtrahera med två för att få fram antalet användbara adresser i nätet, så i fallet med nätmasken 255.255.240.0 så har du 4096 adresser varav 4094 stycken går att koppla till enheter.
 16. Den funktionen finns redan i Snow Leopars Mail (och säkert många versioner bakåt)…
 17. Jo, det är så det är. Dessutom mäter iStat Pro (och deras andra program som erbjuder övervakning av bandbredd) i bytes medan bredbandskollen mäter i bits.
 18. Verkar ju som att TS kommer vara i större behov av att själv läsa ett par guider för rubrikskrvning (som Justitia mer eller mindre påpekar), och även ett antal guider i om att skriva mer detaljerade och målande texter. Kan ju vara av ett ganska stort intresse att få reda på vad för något din hemsida ska specialisera sig på? Är det granar, päron, asiater, vattenföroreningar, PC eller kanske iPhone?
 19. Kollade efter gångväg från Montpellier (i Frankrike) till Barcelona på Google Maps och fick denna väg som förslag. Känns alldeles lagom när "snabbaste" bilvägen är 357Km...
 20. Jaha, men då kan jag nog hålla med om att det är ett designfel. Jag har ju en gammal iMac 7,1 och den tycker jag är illa nog att få ut skivor med. Och med tanke på att den här ser ut att vara 2/3 av gamla iMacens öppning så kan jag tänka mig att det är ett rent helvete att ta ut skivan utan att repa den något alls. Antar att det räcker med någon millimeter åt något håll för att repa skivan?
 21. Testa att ta bort iTunes.app (alltså filen som heter iTunes i din Programmapp, och installera iTunes på nytt. du kan ladda ned senaste versionen här: http://www.apple.com/itunes/download/
 22. Ja, precis! Ännu bättre då ju, då vet du hur matchen slutar också så att du slipper se eländet. Kan det bli bättre?
 23. Sänder de ingen repris på ishockeyn då?
 24. Hur kan kanterna på iMacen repa skivorna? Det är ju du som inte kan ta ut skivorna då snarare? Eller har jag missuppfattat något här?
×
×
 • Skapa nytt...