Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Seaserpent

Medlem
 • Antal inlägg

  50
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Seaserpent

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1974-04-10

Kontakt

 • Webbsida
  https://seaserpent.se
 • Twitter
  SeaserpentSE

Profil

 • Plats
  Strömstad

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  Macbook, Macbook Pro, iPad Air2, iPhone5, iPhone5s, Apple Watch 0 & 3, ATV2, ATV4, iPhone Xr
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hoppas att det blir bättre med tiden. Varken jag eller grabben blev direkt imponerade.
 2. Upplever samma problem som trådskaparen med iOS 13.1.2 och firmware 6.8.8 Dåligt ljud med mycket brus och när jag ringer upp låter ringsignalerna som en gammal fax svarar. Musik funkar perfekt.
 3. Återställ alla inställningar om du inte redan gjort detta.
 4. T.ex 1/1 00:00 - 2/1 00:20 blir 24.33 timmar.
 5. Har dessvärre inga kunskaper av vare sig Numbers eller Excel, men behöver göra ett dokument som räknar datum och tid till timmar och minuter, minuterna i decimaler. och ändra i ett dokument så att man kan skriva in datum och sedan dra ner i kolumnen så att datumen räknas fram dag för dag. Någon som har tips?
 6. Fick du till att använda två spelkontroller? Får inte till att spela med två kontroller, bara en och fjärrkontrollen.
 7. Har inget emot de större modellerna, men min 5s funkar klockrent även med iOS 10 så ser ingen anledning att byta i år. Men visst hade det varit nice med 3D touch och dubbla kameror. Nya klockan ärmar intressant just nu, fast med OS3 så blev första generation som ny.
 8. Tycker inte de nuvarande sitter speciellt bra, ena sidan glider konstant ur, så lägga massa pengar på något som man riskerar att kunna använda bara i soffan med en hand på varje öra lär jag knappast göra, men visst är dom imponerande.
 9. Tack. Blir nog FD. Mer RAM är frestande men den kommer att användas av två människor som kollar email, väder och går på internet banken så 8 gig borde räcka länge.
 10. Skall köpa en Mac Mini till mina föräldrar, tanken är att den skall vara användbar i så många år som möjlig. Skall man gå för mellan modellen med icore7 eller ssd disk? Eller är den största modellen i standard utförande det bättre alternativet? För mig känns mellan modellen med ssd rätt.
 11. iPad 3 WiFi update 7.1.2 - 8.0.2 Error -27, har prövat att uppdatera via iTunes både på Macbook Pro med iTunes 12 och Windows med Vista och senaste iTunes. Med recovery mode så kommer error 27 efter några sekunder, med DFU mode så klarar den sig till slutet då det är dags att verifiera med Apple. Testat både med uppdatering nedlastad med iTunes och med en uppdatering nerlastad separat. Stängt av brandväggen på Macen, men ack nej.
 12. Hej, Använder mig av Witopia Pro paket och tänkte installera OpenVpn på mina iPrylar. Problemet är att jag måste skapa en .ovpn fil och lägga till i OpenVPN appen. Witopia vill att man öppnar .crt och .key filerna och kopierar innehållet för att sedan klistra in det i den textfil som senare sparas till .ovpn Ser ingen möjlighet att öppna och kopiera dessa på en Mac.
 13. Tycker att Early Edition för iPad är kanon, som en riktig tidning. När jag klickar på länka i Twitter, Early Edition eller Feedly så visas ett helt annat innehåll än det länken anger, som t.ex här där jag öppnat en länk om N. Korea och texten som dyker upp handlar om något helt annat, varför?
 14. IP.board som anges längst ner på sida är inte tillgängligt på svenska App store 😬 konstigt att ingen ansvarig för forumet har lyckats komma med en enda kommentar på två år!
 15. Jag har precis samma problem, kan inte heller lägga till vänner.
×
×
 • Skapa nytt...