Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Shenmue

Medlem
 • Antal inlägg

  162
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Shenmue

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1908-07-20

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2006
 • Appleprylar
  iMac 24"
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tack för tipsen! Hur som helst vill jag helst ha mac versionen. Känns gött att stödja såna produkter På pryljakt finns enbart pc versionen av musen... ingen som vet var man kan hitta mac versionen?
 2. Tack för det snabba svaret! Dock lyckas inte jag köpa den på deras officiella url. Varken via Opera eller Safari. Har gått igenom 10 butiker via pryljakt utan att hitta mac edition versionen... får väl fortsätta imorn för nu ska jag sova.
 3. Hej, är sugen på den nya Razer musen (mac versionen). Ngn som vet var man kan köpa den (helst inom Sverige)? För er som inte vet vilken jag menar så kika på urlen... http://www.razerzone.com/p-124-razer-death...ming-mouse.aspx Tack på förhand!
 4. Tack alla för hjälpen! Azureus fungerar fin fint nu!! Valde ställ in åtkomst för specifika tjänster och program och sedan lade jag till Azuereus. På avancerat bockade jag i båda alternativen. Bra eller anus?
 5. Japp så gjorde man på Tigern men brandväggsinställningarna är helt uppf***ade på Leaoparden I mitt tycke känns det mkt sämre men jag kan ha fel. Programmet jag försöker få igenom brandväggen är Azureus.
 6. Japp så gjorde man på Tigern men brandväggsinställningarna är helt uppf***ade på Leaoparden I mitt tycke känns det mkt sämre men jag kan ha fel. Programmet jag försöker få igenom brandväggen är Azuerus.
 7. Hur lägger man till en port som ska tillåtas? Har nyligen installerat Leopard och de nya brandväggsinställningarna suger. Har sökt här på forumet men antingen söker jag dåligt eller så fungerar inte funktionen. Tacksam för svar! Edit. Hittade den här artikeln men den var inte mkt till hjälp för en amatör som mig... http://db.tidbits.com/article/9294 Följdfråga, vad betyder UDP?
 8. Brötar väl en hel del? Iaf polarens ex...
 9. Jag lider med dig Fredrik! Försökte själv ställa frågor om hur man skulle konfigurera Azurerus för att få bästa möjliga seed hastighet, genast blev man påhoppad av folk som satt på sina vita hästar och antydde att det minsan var olagligheter man höll på med. Till slut fick jag dock hjälp (tack!) men största delen av inläggen i den tråden (från mig) var svar och motiveringar till varför jag ville ha hjälp och vilken typ av material jag skulle seeda... jag säger då det! Vissa har inte insett att det är torrenttekniken som gäller idag, samt att man inte behöver vara kriminell bara för att man använder sig av den. Tycker fortfarande vi borde ha en fildelnings sektion (inte byta filer med varandra utan samtala om tekniken, ex torrents). Isf skulle folk som förfäras över detta "suspekta" samtalsämne helt sonika slippa läsa där... On topic: Tycker du tänker helt rätt med att nyttja torrent tekniken till detta ändamål! PS. Det är år 2007 nu eller?
 10. Jag brukar hålla inne cmd knappen när jag flyttar mina filer till någon annan partition. Då slipper du radera efteråt. Alltid något iaf
 11. Efter en mkt smidig och snabb installation av Leopard kan jag säga att allt fungerar som det ska, puh! Dockan är väl den första visuella skillnaden man ser och ja, det är coolt att fönster etc speglar sig mot den. Vad tycker ni andra då?
 12. Shenmue

  Colin Mc Rae 2005

  Yes!!!! Den 26:e oktober släpps det. Följ länk om ni vill testa demot! http://www.insidemacgames.com/news/story.php?ArticleID=15787
 13. Du måste inte boota upp XP eller Vista om du fortf vill ha tillgång till macens härliga operativsystem. Du kan ladda upp XP eller/och Vista i ett eget litet "programfönster" via MacOS. Lösningen heter Parallels eller det mycket bättre alternativet VMWare Fusion. Boot Camp är dock den enda riktigt bra lösningen (och gratis) om du vill ha full prestanda div ex spelande.
×
×
 • Skapa nytt...