Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

AceOne

Medlem
 • Antal inlägg

  26
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om AceOne

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1969-06-12

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2003
 • Appleprylar
  MacBookPro 15,4 & G4 silver blå till salu, iPhone
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Uppgraderade en av mina min MBP (2.16 GHz) Mac OS X 10.4.11. Men nya Safari 4 och andra säkerhets uppdateringar. Nu fungerar inte min Mail, Safari eller installer app och andra apps som jag använder dagligen som PS, CODA, Illustrator mm öppnar sig inte. Har sparat en del viktiga dokument i min mail. Hur kan jag komma åt det som finns och hur får jag dessa att fungera igen? Har provat med Software Update, fungerar inte? Ikonerna studsar eller svarar inte alls.
 2. Jag har använt mig av iToner. Fungerar utmärkt för att föra över egna ljud till iPhone utan problem.
 3. Du får uppfatta det precis som du vill. Som sagt det var en tråkig fm. Humor på nätet är som sagt delad.
 4. Svaret står på IDG site http://it24.idg.se/2.2275/1.171913 när iPhone kommer tillbaks
 5. Fredag och vill jag ville fråga Emma på Telenor om när de kommer att lansera iPhone. Emma svarar -"Jag kan inte så mycket om Iphone. Det enda jag vet om Iphone är att det är en telefon som Apple har tillverkat och att den snart kommer att lanseras i Sverige." Tycker att operatörerna borde hänga med eller vill de inte för att de inte säljer Nu har jag väldigt tråkigt på en fredag vilket märks, sorgligt!
 6. Jag höll in alt i över 10min och inget hände tyvärr
 7. Denna symbol fick jag upp innan blinkades med äpplet. Nu får jag upp ett frågetecken i en mapp. Ska läsa igenom tipset. Har läst igenom en del trådar på apple men svårt att hitta rätt.
 8. Jag provar det. Det tar sin tid...
 9. Denna tråd kanske hamnade i fel tråd men är det ingen som har en idé, tips om hur jag ska kunna lösa detta problem? Kommer in i (Disk Utility) skivverktyg men kan inte ominstallera.
 10. Jag har problem att starta min MacBookPro med Leopard installerad. Den startar med ett högt apple default ljud. Det som syns på skärmen som blinkar är ett äpple och en överstrucken cirkel (påminner om stop märket). Provade att starta med Leopard skivan, fick ett felmeddelande att det inte går att ominstallera Leopard på Leopard? Har precis ominstallerat alla program jag behöver på burken. Tips om hur jag kan få igång skrället??
 11. Har du provat att stänga ner locket på MacBooken? Vänta ett par sek till skärmen har slocknat, helt svart och tryck på spacebar. Då öppnar det upp i din fina skärm. PS. Glömt inte att öppna locket. Det blir lätt varmt. DS.
 12. Animerad reklam film på de kännda karaktärerna från tidigare klipps. Se Apple.com start sida. Tycker ni den är bra och julig?
 13. Märkligt, jag sökte efter ett svar i forumet först. Fick inte fram några bra svar. (Jag måste ha sökt på fel sätt) Tackar
 14. Jag behöver en ny disk till en MacBook Pro 2.16 HGz. Vad ska jag tänka på och var kan jag köpa en ny disk.
 15. AceOne

  Telenor iPhone

  Aha, så det ligger till. Då lurade jag mig själv och i tron att det var E. Deras portal är lagom rolig Vi får väl se snart vilekn opertaör det blir för iPhone.
×
×
 • Skapa nytt...