Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Pucko

Medlem
 • Antal inlägg

  337
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om Pucko

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Kontakt

 • Webbsida
  http://hem.passagen.se/bromell/pucko

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1986
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

333 profilvisningar
 1. Tycker inte att det är så jävla uppenbart! Varför skriva en artikel som förklarar hur man kopplar ihop en handkontroll till Apple TV flera månader innan det är möjligt?
 2. Går det redan nu att koppla ihop en xbox one s-kontroll till Apple TV? Eller är det här en guide hur man kan göra i höst, när nya tvos släpps?
 3. Nu när nyheterna kring uppdateringen av apple watch har fått sjunka in ett dygn kvarstår bara ett stort: Meh...!? Det är ju i princip samma klocka som tidigare. Dessutom har ju apple tagit bort möjligheten att välja det armband man vill ha, när man beställer. Och om man ens hade haft möjlighet att beställa en "cellular"-klocka, skulle man få stå ut med den vansinnigt fula röda pricken på snurrhjulet. För en vecka sen la jag en klocka i kassan på apples hemsida, och så här i efterhand önskar jag nästan att jag hade slagit till... En guldfärgad klocka med midnattsblått armband. Nu funderar jag: Vad händer egentligen med alla gamla tvåor? Det finns väl ingen apple-outlet där man kan köpa utgående modeller till vrakpris? (c:
 4. Startade just på det sättet och gjorde en skivkontroll, som "hittade skador som inte kan repareras". Tydligen nåt i partitionskartan. Innebär ominstallation av Mac OS att allt på hårddisken raderas?
 5. Ser min hårddisk (återställningspartition?) och väljer wi-fi, men samma svarta skärm med snurra.
 6. Alltså, jag tvingade inte datorn till omstart under själva uppdateringen. Det var efter 10 svart skärm som jag gav upp.
 7. Ja, var det dumt? Samma sak efter omstart...
 8. Min dator vägrar starta efter uppdatering. Efter inloggning och när "laddningsbaren" har nåt 100%, blir skärmen svart. En laddningssnurra syns i 5 sekunder, sen blir skärmen helt svart igen i 4 sekunder. Det upprepas i oändlighet.
 9. Alltså, jag vill inte verka otacksam, men... Jag undrar om någon vet hur jag ska få ordning på mitt krånglande trådlösa nätverk? Jag är medveten om att det finns andra alternativ om man vill kopiera filer mellan två datorer.
 10. Jo, tack för tipset. Men jag önskar verkligen att det skulle kunna lösas utan sladdar... Någon som har förslag på lösning?
 11. Jo, men... tar inte det bort själva idén med trådlöst nätverk?
 12. Efter att ha bytt hårddisk och hårddisk-kabel i min macbook pro (med hjälp av experter på detta forum), har jag tyvärr stött på nya problem. Jag vänder mig därför hit igen och håller tummarna för att nån kan hjälpa mig. När jag försöker kopiera filer över wifi till en annan mac, så hänger sig ofta alla program (ett efter ett) och jag blir till slut tvungen att tvinga datorn till omstart. En sak har har lagt märke till är att det brukar stå "kAirPortTurnOffKey" istället för "Stäng av Wi-Fi" i wifi-menyn. Har googlat detta och förstått att jag inte är ensam om problemet, men jag har inte funnit nån lösning. Men det verkar som att hårddiskbyte är en gemensam nämnare för många av de drabbade. Skulle vara hemskt tacksam om nån kan hjälpa mig.
×
×
 • Skapa nytt...