Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

westerlu77

Medlem
 • Antal inlägg

  209
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av westerlu77

 1. Det händer ingenting när man trycker på köp..
 2. Jag lämnade in datorn till slut på lop.se ( rekommenderas varmt för övrigt) efter att felet kom tillbaka någon vecka senare. Det var tangentbordet som var sönder helt enkelt. Dom fick fram ett begagnat så totalkostnaden blev 1700:- med byte o allt. Helt ok tycker jag.
 3. Allting funkar som det ska nu. Skönt för med mej. Tack SirKnasen för hjälpen ändå!
 4. Jag körde skivverktyg igen där jag sedan har valde en gammal time machine kopia istället. Tangentbordet är det ingen fel på, för det fick jag knappa in lösen bla. Om 2.30 h vet jag hur det gick..
 5. Tangentbordet funkade igår kväll.. Surt! Hur ska jag blåsa datorn alt. köra en hdd-diagnos från min andra dator?
 6. Progress bar kommer upp, men efter det ser det ut som vanligt, ett äpple med ett kugghjul som snurrar.
 7. Jag kommer ju inte in i systemet när jag försöker varje boota upp varje gång. Kugghjulet står bara o snurrar i all oändlighet.
 8. Skivan verkar vara ok säger den, däremot körde jag behörighetskontroll som jag sedermera reparerade. Konstigt att den nu säger att skivan är ok men ändå bootar datorn ändå igång.
 9. Det funkade med ett gammalt pc tangenbord. Nu är jag inne i skivverktyg, vad ska jag göra nu?
 10. Även fast caps lock lyser tror du? Måste det vara ett mac tangentbord förresten?
 11. Jag testade att trycka på caps lock, och där lyser o släcks lampan, så det låter som att den reagerar i alla fall.
 12. Tangentbordet funkade igår o även target disc mode..
 13. Jag tror att jag fick upp internet recovery stöd igår men då sa den att jag hade ett nyare os, (jag hade 10.8.4 innan det sket sej) än vad den försökte lägga in. Provar alt med, åpplet o kugghjulet dyker upp ändå. Spelar det någon roll att skivan sitter i?
 14. Nej. Vit skärm med äpple är den enda som syns o ett kugghjul som snurrar.
 15. Det går inte o starta med alt+cmd+r heller. Det står bara o tuggar. Har även provat med att trycka c vid uppstart för att köra med skivan som för övrigt ligger i, Jag får inte ut den heller nu..
 16. Nu fattar jag ingenting, den dyker ju inte upp i skivverktyg i min friska dator, dom connectar ju inte pga att min sjuka dator inte går o starta i någon form, mer än att den som sagt bara står o tuggar hur jag än gör.
 17. Jag kommer inte någonstans hur jag än gör just nu..Åpplet dyker upp och sen snurrar det bara.
 18. Jag har ett liknande problem med en MB Pro mid 2010 där jag igår i alla hast försökte lägga in Mavericks och datorn hängde sej efter detta. Försökte starta om datorn men jag kom bara till äpple med en snurrande hjul. Kom till slut in med target mode men lyckades inte ändå installera om. Gav upp igår kväll och skulle försöka idag igen, men nu kommer jag inte längre in med target mode heller. Vad ska man göra tycker ni?
 19. Det funkade när jag satte i original kortet i telefonen. Skönt!
 20. Jag menar den gamla GSM telefonen förstås. Kan man kolla firmware, baseband om man bara ser itunes loggan och inte kommer in i telefonen?
 21. Har precis sålt min iPhone 4 för att invänta 5:an. I väntans tider har jag fått låna en gammal iPhone gen. 1 och gjorde en återställning på telefonen men när jag stoppar i mitt sim kort och när jag försöker aktivera så säger itunes: The sim card inserted in this iPhone does not appear to be supported. Måste jag använda original AT&T kortet för att kunna komma igång med telefonen igen? Tacksam för snabba svar!
 22. Har du provat att lägga telefonen i landscape mode?, jag har hört att week view ska funka där i alla fall. http://www.apple4ever.nl/2011/06/08/week-view-in-standaard-calendar-iphone-met-ios-5/
 23. SBSettings är fantastiskt smart grej. Hoppas också att Apple hittar på nåt smart snart. Punkt 2 är tydligen fixat i iOS 5. http://iphoneguiden.se/unrestrictor-3g-dor-i-ios-5/ Punkt 3 vet jag ingeting om..
 24. Ni som funderar på dom nya iMacarna, är det värt pengarna att lägga till en ssd på 256? Vad jag förstod det så skulle en 21.5 gå på 18000:- med en SSD 256+ en 1Tb sata-disk. Det kostar bara 910:- att lägga till den där 1Tb. Det är billigt tycker jag.
×
×
 • Skapa nytt...