MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ronny

Medlem
 • Antal inlägg

  67 723
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  54

ronny vann dagen: 8 december

ronny hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

1 081 Fantastiskt!

Om ronny

 • Medlemstitel
  Fantastisk
 • Födelsedag 1965-05-14

Kontakt

 • Webbsida
  http://ronny-schack.blogspot.com/

Profil

 • Plats
  Stockholm (Östermalm)
 • Intressen
  Brädspel macrelaterade prylar och foto och Video

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1993
 • Appleprylar
  Just nu Mac Pro 3,5 GHz 4 kärnor Mojave
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

7 549 profilvisningar
 1. ronny

  Vad jag gör idag-tråden

  Så att byta chef betraktas också som ledighet då?
 2. ronny

  Vad jag gör idag-tråden

  Det kallas ju brunch i folkmun
 3. ronny

  IOS 12 7,72 GB

  IPad Air 2
 4. ronny

  Problem med Mail

  Kryssa ur den första rutan i inställningar ➡️ Mus
 5. ronny

  Vad jag gör idag-tråden

  Läste det här i går på macworld.com De flesta av oss vet redan att många appar spårar våra positionsdata för att bättre kunna leverera information om lokalt väder, affärer eller filmtider. En ny rapport från The New York Times avslöjar dock att dessa data ofta är skrämmande exakta och samlade upp till 14 000 gånger per dag. Det är så exakt att det är möjligt att räkna ut intima detaljer om en persons liv bara genom att studera den. Värre, vissa appar säljer dessa data till företag som sedan använder det för att driva hyperriktad annonsering till dina telefoner. Lyckligtvis visar rapporten också att vi iOS-användare är bättre skyddade än våra Android-motsvarigheter. Ändå är vi långt ifrån att vara immun. Om du är orolig för att för mycket av din platsinformation laddas upp och eventuellt säljs till högstbjudande kan du använda följande guide för att begränsa åtkomst från specifika appar eller till och med från Apples egna tjänster. Så här inaktiverar du helt spårning av plats Uppriktigt sagt verkar detta överdrivet, men du kan ha orsak till det. Tänk bara på att inaktivera platsspårning helt och hållet innebär att även Apple-kartor inte kommer att kunna ge dig noggranna avläsningar. Du kommer inte heller att kunna använda Hitta min iPhone. Men nedan visad vi hur du gör: 1.Öppna appen Inställningar. 2. Bläddra ner och klicka på Sekretess. 3.Välj platstjänster. I nästa meny, lägg upp platstjänster längst upp. Det är allt. Alternativt kan du rulla ner ett rubrik och inaktivera Dela mitt läge, en användbar funktion som låter dig skicka din exakta plats till vänner genom meddelanden etc. om du tror att du är i fara eller helt enkelt vill visa någon där du är. Dela My Location fungerar även med vissa automatiseringar som är kopplade till hemappen.
 6. ronny

  Julrim 2015-18

  Rim för er som önskat er en Mac Pro 2019 1. Mac Pro: Jag välkomnar dig julen med denna produkt så nu hoppas jag du kan få bukt Med alla dina bekymmer för du kan aldrig gissa vad denna klappen rymmer Din framtid är nu räddad för jag har köpt denna skräddad för dig som vill ha allt och lite till kan du genom denna klapp nu göra vad du vill. Det kan vara foto musik eller även filmregissör du kommer hinna med allt innan du dör Även om det bara ser ut som en cylinder, så får du inte stirra dig blinder. För den har även en mäktig kärna, som kommer fungera som en extrahjärna. Här kan du organisera och avlasta dina minnen en produkt för att hålla koll på alla dina sinnen.
 7. ronny

  Vad jag gör idag-tråden

  Påminner mig om den historien när far och sån diskuterade vad det var för blomma i skyltfönstret i blomsteraffären... Far: min son kan du säga mig vilken blomma du ser? Son: det är en ros Far: Nej det är en rododendron Son: Nej det ser ut som en ros Far: du har rätt min son det är en ros (som har svårt med uttalandet)
 8. ronny

  Vad jag gör idag-tråden

  Jobbar to-to sedan julhelg
 9. ronny

  Vad jag gör idag-tråden

  Det skall påpekas att batteriet inte tål vinterkylan , det skulle inte förvåna mig om något som fått den i julklapp har använt den på sin fjällsemester kommer hit och klagar över det dåliga batteriet
 10. ronny

  Väderläget just nu

  som tur så är det bara vatten på marken
 11. ronny

  Vad jag gör idag-tråden

  hur många har sina badkar att bada möss i ?
×