Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Flowervalley

Medlem
 • Antal inlägg

  696
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Flowervalley

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1990-04-12

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Göteborg

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2006
 • Appleprylar
  Powerbook G4 15
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tycker jag inte. Du kan ju faktiskt inte simma, bara att inse det. Kan du inte simma mer än 10-20 meter är du inte tillräckligt duglig i vattnet för att klassas som simfärdig. Det beror visserligen inte på att dina tekniska färdigheter är otillräckliga utan snarare att din fysik är ett hinder. Vare sig vad en ofärdighet beror på så finns den. Det är bra att Simförbundet satt en gräns för vad ett simkunnande ska vara, man ska ju inte kunna sprattla sig fram ett par meter och sedan klassas som simfärdig.
 2. Haha, helt riktigt. Menar självklart 10. Blandade ihop siffrorna då det talas om en utökning till 14 lag, vilket gud förbjude.
 3. Älskar hockey och älskar elitserien. Men oh vad jag skulle älska en europeisk hockeyliga med de 3-4 främsta lagen från Ryssland, Sverige, Schweiz, Finland och kanske Prag från Tjeckien. Hade varit underbart, faktiskt. Ingen bryr sig längre om 55 skitmatcher i grundserien. Rögle - Brynäs ... yesss, vilken match! Färjestad - CSKA Moskva klingar aningen bättre. Tycker jag. Om inte en Europeisk Superliga blir verklighet vill jag att man cuttar ner ligan till 12 lag och sedan stänger den. Låt klubbarna ha samarbetsklubbar (aka farmaklubbar) och låt de 12 lagen växa sig starka ekonomiskt. Ta tillexempel Malmö, egentligen ett givet lag i ES, med deras starka ekonomi skulle vi kunna locka hit flera storstjärnor som tillslut bidrar till en bättre liga. Istället vandrar bonkargänget Rögle upp som inte har något att tillföra Svensk hockey. Nä, en förändring i ES är ett måste, måtte det vara åt rätt håll bara!
 4. Nu snart smäller det. Kom igen FÄÄÄÄRJESTAD!!
 5. Det är dom riktigt bra och dom riktigt kassa man googlar. Det är mellanskiktet ingen kommer ihåg.
 6. Pinsamt att ingen föreslagit Jonas Altberg som den absolut sämsta än...
 7. Kommer inte budskapet fram? Tänk nu så det knakar i 5 minuter och försök komma på vad budskapet är. Då släpper det nog.
 8. Tydligen har de i alla fall uppnått sitt mål, att få dig komma ihåg dem. Du skriver att du inte kan fatta att folk tar sig åt budskapet, men jag skulle gissa på att du gjort det själv. Varje gång du ser dem så stör du dig på dem och du tänker då på vad de säger. Klassiskt inom marknadsföringen, det handlar inte alltid om att vara roligt, att vara störande skapar oftast större diskussioner och uppmärksamhet. Intressant att se hur folk ofta kliver rakt i fällan. Likadant med flera MediaMarktreklamer som varit på tapeten här på forumet. Återigen har dessa reklamer ett syfte - att skapa diskussion kring varumärket.
 9. Okej, mitt tips då! Skellefteå - HV71 4-1 HV71 för starka helt enkelt. Skellefteå tar första matchen på ren adrenalin, men sedan tar det stopp. Linköping - Djurgården 4-3 Tuffaste serien. Djurgården kommer inte vika ner sig. Men i det här fallet kommer klass slå motivation. Linköpings backuppsättning är dessutom tokigt mycket bättre än Djurgårdens dito. MODO - Timrå 4-2 Timrå är bra, MODO bättre. MODO har en bättre målvakt, bättre forwards och bättre backar. Även om det är med liten marginal i alla fallen så gör det skillnad i slutändan. Färjestad - Frölunda 4-2 Här tippar både hjärtat och hjärnan en seger för vargarna. Frölunda har haft en krasslig säsong (Färjestad med, förvisso) och i Frölunda saknas en riktig ledarestalt som ryter till när det hettar till. Det har Färjestad i Jörgen Jönsson. Han är skillnaden i denna serie. Dessutom har Färjestad två bra målvakter, en underskattad i Heino Lindberg, medan Frölundas Ahonen är överskattad. Slutade på 89 % i grundserien, inge bra. Bakom honom väntar Gistedt, vet inte om killen har vunnit någon match i år. HAr typ släppt 5 puckar i snitt. Njet.
 10. ja för tusan andreas. Rensa din inbox nu!!

 11. En MBA som andradator till iMacen hade suttit perfekt.
 12. Räntor börjar du ju få lära dig redan i grundskolan. Du får även ett hum av vad som bidrar till hög och lågkonjunkturer. Så var det för mig och hoppas att det är så för andra också. Sedan blir allt mer avancerat på gymnasiet. Styrräntor kontra konjunkturer, inflation mm. Jo, i gymnasiet får du det om du läser kursen Företagsekonomi A. I denna kurs inår grunderna i bokföring, det som räcker för att du ska kunna bokföra ditt eget lilla hemmaföretag. Och om just företagande är något du vill pyssla med i framtiden är det ju smart att välja den kursen. Går du dessutom på en linje med ekonomisk inriktning läser du FE B och får fördjupa dig inom bokföringen.
 13. Korrekt. Du lär dig räkna med procentsatser i matten medan du i Samhällskunskapen lär dig grunderna för räntan. Mer avancerad ränta och inflationer lär du dig om i Företagsekonomi på gymnasiet.
 14. Thailändare är duktiga på att särskriva:
 15. Helt riktigt. Dessa 30 biljoner kan de ju få tillbaka på en natt om det vill sig väl, förutsatt att de inte har hoppat från yachten ner i livbåtarna och sålt alla aktier ännu. Då är det ju faktiskt förlorade pengar, om de köpt på toppen och sålt när de gått ned.
×
×
 • Skapa nytt...