Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

snook

Medlem
 • Antal inlägg

  452
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om snook

 • Medlemstitel
  Mycket bra
 • Födelsedag 1982-06-01

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Gävle

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2006
 • Appleprylar
  Macbook 2.2 C2D | Macbook Pro 15" |
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Fick min igår den 9/1. Den kom på posten. Spårningsnumret fungerade inte alls. Fick en silver 8 gb. Apple tog emot den gamla den 6 december. Det tog lite tid men med tanke på alla helgdagar så är det väl godkänt
 2. När togs era emot av Apple? Min uppdaterades den 7 december med product replacement pending. Står fortfarande som det.
 3. Någon mer än jag som tyckte att nya numret av Macworld var grusig inuti? På alla sidor fick man borsta bort damm eller någon sorts grus.
 4. När kommer nästa nummer av Allt om iPad ut i butik? Vet att det är denna vecka men om någon vet dag?
 5. Jag har handlat från dem flera gånger och det har fungerat bra. Frakt tillkommer med ca: 145 dollar, i alla fall på den iPaden jag beställde. Då skickas det med budfirma Fedex, tar ca 2-3 dagar. Du ska inte betala tullen som de ger dig möjlighet utan välj alternativet att "betala efter leverans". Jag gjorde det en gång och fick ändå betala tull. Tullen beräknas på värdet på paketet, jag hade som gift 99 dollar och fick betala ca: 300 kr. Den fakturan kom från Fedex ca: 2 veckor efter leverans.
 6. Nej du måste själv äga dem. Fast när Apple Tv är jailbreakad så kan den spela upp alla format med hjälp av XBMC som är ett mediacenter-program till Apple Tv.
 7. Japp det har fungerat hela tiden med iPod-appen. Har man även haft en jailbreakad iPad eller iPhone så har man haft möjligheten att spela upp från näst intill alla appar och webbsidor. Har man som sagt en jailbreakad iPad eller iPhone så ser jag ingen anledning att uppdatera till 4.3. Kör man på med 4.3 så måste man vänta in alla som ska lägga till AirPlay i sina appar. Finns i dagsläget bara en handfull. Se här http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewRoom?cc=us&fcId=425698687&id=25204&mt=8 Länk till den nya AirPlay-kategorin. Allt annat än imponerande
 8. Vad jag vet så finns inte AirVideo-server till Duo:n, men jag kanske har missat det också Kolla in forumet, där hittar du nog alla tillägg http://www.readynas.com/forum/ Jag körde innan inköpet av NAS:et från min Macbook Pro och det laggade riktigt mycket på allt som var mer krävande än en vanlig xvid. Med ReadyNAS ultra 2 fungerar det som en dröm Har dock ingen erfarenhet om prestandaskillnader mellan Duo och ultra. Ingen hejjare på hårddiskar jag heller men i specen står det SATA II, så det borde bara det.
 9. Jag kör en setup med ATV2G mot ett ReadyNAS ultra 2 med en atom processor på 1.8 Ghz, nyare än den du tittade på men med möjlighet till fler och bättre tillägg att installera. Jag har då installerat en Airvideo-server som gör att jag kan kolla på alla filmer genom min iPad och iPhone med appen Airvideo. Den har jag inkopplad till en Apple Airport Extreme som sedan ATV:n ansluter trådlöst till. Jag kör SMB som filprotokoll för det fungerar bäst. 720p och 1080p flyter på bra samt ISO och IMG. Allt i rar-format.
 10. I specifikationen står det att de appar och websidor som har stöd för nya Airplay-funktionen kommer att fungera. Så utvecklare samt websidor behöver vara kompatibel först innan det fungerar. Så har jag tolkat det, samt att jag har hört från några att det inte fungerar.
 11. En vit iPad 2 blir det
 12. snook

  Jailbreak

  Det finns ett add-on till XBMC som ska hantera alla de europeiska radiokanalerna, men det verkar inte fungera för Apple TV2G just nu. Uppdatering kommer säkert inom kort. Det heter ListenLiveEU
 13. Förra året på våren investerade vi i en bergvärmepump och tänkte att nu blir det bättre och billigare. Vi hade även rörligt elpris. Men helt plötsligt så fick vi den kallaste vintern på 30 år, plus att kärnkraftverken stod stilla. Och elpriserna rusade. Så det kostade ganska mycket i alla fall eftersom el-patronen fick jobba mer pga att pumpen klarade bara till en viss minusgrad etc. Ständigt otursförföljd Men nu har vi bundet. Det känns bra när man hör sådana skräckrubriker.
 14. Du kan skicka sms på iPad 3G med SwirlySMS http://www.swirlyspace.com/?page_id=774 Dock så måste din iPad vara Jailbreakad. Vet inte hur den fungerar på nya 4.2.1
 15. Ha ha sorry, missförstod frågan lite Som Kalleanka70 säger så fungerar det om du klipper till det till ett micro-sim. Sedan om du vill ha det tillbaka till ett vanligt kort igen så finns det små adaptrar som du sätter i ditt micro-sim i. Kostar inte många kronor.
×
×
 • Skapa nytt...