Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

OzzieWild

Medlem
 • Antal inlägg

  3 897
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om OzzieWild

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1983-08-18

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.svedesign.se

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Golf, alpin skidåkning, åka longboard och Macen :D

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  Macbook Pro 17" C2D 2,33 GHz 3GB, Macbook Pro 17" C2D 2,66 GHz 4GB , Mac Mini 2,53 GHz 4GB
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Beställde 13" med extra allt (större prolle och 256 GB). Beställde i inbyte mot min gammel-gamla MBP 17". Fick 2,500 för den. Visst, den är 4 år gammal men nypris var nära 30 loppor. Skär i hjärtat
 2. Fick det ett par gånger på min 1st gen och min far fick det på sin 4. Räckte att starta om telefonen så var det fixat.
 3. Mina två är på väg as we speak, och tycker inte att antennproblemet är värt att vänta för. För det första krävs det att man håller telefonen på ett speciellt sätt, som jag aldrig gör. OM det nu skulle bli problem räcker det att man täcker över antennskarven, förslagsvis med en bumper från Apple.
 4. Kan man inte använda sig av internetdelningsfunktionen i Mac OS? Update: Om modemet är korrekt installerat borde det dyka upp i rullisten.
 5. Jag kör ocskå Win7 x64 i en Parallels inst. Iofs version 4, men bör väl inte spela någon roll? Jag tycker det fungerar jättebra. Kör iofs inga jättetunga program i min VM, endast ett par instanser av Visual Studio 2008, men ändå. Kan det vara att det är en Boot Camp partition som körs?
 6. NTFS är ett filsystem som Windows använder sig av. En Mac kan läsa, men inte skriva till en disk med dito filsystem. Jag antar att du inte sparat någon data på disken än, så det bästa vore att formatera om den till ett vettigt filformat. Antingen om du ska ha den till både Windows och Mac-enheter, då kör du FAT32 system. Dock kan du endast ha filer som är upp till 4GB stora. Ska du enbart köra den på Mac-enheter, ska du köra HFS+ system. Blev det något tydligare? Fråga gärna om det är något du undrar!
 7. Är det bekräftat att 3G-versionen kommer säljas olåst i USA? Vet att det var prat om det på keynote'n men vet inte om det är bekräftat?
 8. När jag kopplade in min Mac Mini hade jag även ett läge på datorn som hette Overscan, kan vara värt att kolla. Dessutom hade jag en upplösning som hette just 1080p (Full HD).
 9. Du kommer inte bli missnöjd. Kört Plex nu någon månad på en ny Mac Mini och det flyter väldigt snyggt! När man väl fattat hur man importerar filmer och serier som man ska så fungerar det väldigt snyggt. Och angående TV, så nej, det finns, vad jag vet, inget stöd för TV-sändningar i Plex. Jag kör EyeTV just nu, och det fungerar fint.
 10. Jag har en liggande beställning på Mac Mini (med den större processorn). Skulle kommit före jul, men har nu datum i mitten av februari. Verkar som att dom har stora problem med leveranser nuförtiden, var det inte samma sak med nya iMac'en?
 11. För det första måste man väl inte räkna med att det är fest över en kväll? För det andra, måste man verkligen konsumera allt man blir bjuden på, för att det i rätten skall anses som att det är för att bjuda? Vad händer om det blir 2 öl kvar tex? Han kanske ville ha en buffert
 12. Jag har inga direkta problem med port-öppningar (Airport Extreme). Det man kan göra är som Mr.Smith nämner ovan att sätta fast IP på din dator. Tråkigt dock om man inte är hemma, då man måste byta tillbaka. Man kan även, i routern, sätta fasta IP-nummer på specifika Mac-adresser. Jag har märkt att det faktiskt kan ta ett tag innan porten registreras som öppen ordentligt, av bla Transmission. Aktivera dessutom UPnP så bör det fungera fint.
 13. När du har iPhonen ikopplad väljer du den i vänstermenyn. Klicka på Applikationer och välj där vilka du vill synka.
 14. Då får väl jag börja Apple-prylar: MBP 2nd Gen 17" iPhone 1st Gen iPod Nano 2nd Gen iPod Shuffle 3rd Gen På gång: Mac Mini 2.53 Ghz Ny MBP 17" Unibody Övrigt: HTC Hero PS3 Philips Ambilight 42" TV MSI Wind 10" m/ OS X inst. Scheisse! Man har samlat på sig en del Aldrig listat dom på det här viset, det var lite roligt.
×
×
 • Skapa nytt...