Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Danne Vendel

Medlem
 • Antal inlägg

  1 735
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Danne Vendel

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Karlstad

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1994
 • Appleprylar
  G5 single 1,8
 • Bytt från pc
  Nej
 1. "Du föll på eget grepp".... återigen, iMatte höjer sig själv till skyarna; "Jag vann!!!" förkunnar han. Oantastbar och perfekt, som alltid. Med en självglorifiering av monumentala mått. Vad du inte förstod var att jag inte syftade på specifika inlägg eller rader du har skrivit, utan den generella, äckliga attityd som du lagt dig till med på sistone. Det handlar alltså inte om att leta citat. Ja, du har rätt, faktiskt, för jag ger mig. Jag inbillade mig att det någonstans, långt inne i huvet på dig skulle finnas nån slags ödmjukhet eller vänlighet. Men du verkar ju bli mer och mer paranoid för varje inlägg, så jag drar mig tillbaka. Kan bara önska dig ett snabbt tillfrisknande.
 2. Tack! (Jag plockade nämligen ner en jobbarkompis en gång, och såna bilder brukar dra igång mardrömmarna igen...)
 3. Grattis! ..och vilken av alla 45.863 varianter av olika budosporter handlar det om då, månne?
 4. Åh, nu ljuger vi lite också, för effektens skull? Mysigt! Virilitet? Mer värdig ett mänskligt liv? Ibland att mina gener och blod är renare? Eller är det rent av sant att jag har skrivit så? I så fall, kan du vara bussig att länka, för eftersom jag inte ens tänker såna tankar, så förefaller det nämligen ytterst orimligt.
 5. Ge dig själv. Läs dina egna inlägg, och se hur du uttrycker dig, som en självutnämnd expert som raljerar och slår sig för bröstet eftersom du märkt att du är bättre än många på att uttrycka dig. Eftersom du ideligen framhäver dig själv som överlägset intelligent och påläst och samtidigt idiotförklarar alla runt dig (nu blev t.ex. mina inlägg "svagsinta") trodde man att du skulle klara av att särskåda dina inlägg, se vad du skriver - och fatta. Nej, jag hade inte trott att du skulle be Ozzie om någonting, men jag hade hoppats att du skulle välja att för en gångs skull uttrycka dig utan det där "jag-är-übermensch-och-föraktar-alla-andra-stilen" som du lagt dig till med.
 6. Självfallet är iMatte perfekt. Det är naturligtvis alla andra det är fel på, eller dom har lömska skäl för sin kritik. Att synpunkterna kanske kan ha sin bäring finns givetvis inte med i iMattes världsbild. Jag tror aldrig jag stött på en figur som bättre personifierat begreppet "hybris".
 7. Hmm... jag har också undrat över iMatte på sistone. Jag är själv ofta en riktig surkart, en elak, stönig gringubbe. Men jämfört med den attityden som iMatte kört med sista tiden får mig nästan att framstå som en snäll jultomte. Maken till hans grälsjuka, självbelåtna inlägg får man leta efter. Fan, Matte. Skärp dig!
 8. Den där länken ledde ingenstans. Menar du http://macalla.org/ ? Jag tror du har lite syftningsfel, stavfel och grammatiska fel på första sidan där som du kanske ska kolla/ändra: solely = sole mind and hearts = mind and heart eller minds and hearts seing = seeing of all fund = of the funds recipients and the project = recipients of the project To keep funds at a maximum administration will carry = To keep funds at a maximum, the administration will carry... Lycka till...
 9. Det hoppas jag att det är. Men ibland undrar man, i alla fall jag. Och om jag uppfattar det så ibland så finns ju möjligheten/risken att fler också känner nåt liknande. Om det är så, så kanske det går att göra något åt det? Snabbare?
 10. Tror det. Om jag inte minns fel, så såg jag senare att samma medlem hade postat några liknande inlägg lite här och där ungefär samtidigt, och dom var klart och tydligt "tips". Så jag antar att detta också är menat så.... Annars är det ju lite spännande med gåtor och mysterier.....
 11. Tror inte det. Köp Audio Hijack.
 12. OT: Jag tycker den där bilden du har i signaturen inte är så förfärligt lyckad, utan rentav rejält obehaglig. Du tror inte att du skulle kunna vara så himla bussig och ta bort den? Snälla?
 13. Om du har färgplattor med samma färg är det ju inga problem. Men det går knappast att göra per automatik med ett gäng färgbilder så att dom ser likadan ut. Föreslår att du öppnar allesammans, åsså i tur och ordning tar du Cmnd (äpple) + u och justerar försiktigt och använder ögonen för att se om nyanserna blir ungefär lika.
×
×
 • Skapa nytt...