Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

frosse

Medlem
 • Antal inlägg

  514
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om frosse

 • Medlemstitel
  Utmärkt

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  MacBook 2,0
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Vad har trackpaden som finns i Macbooks för möjligheter rent tekniskt? Kan dom med en mjukvaruppdatering lägga till fler gester? Vad tror ni det finns för framtida användningsområden? Har någon använt den som en ritplatta?
 2. Varför ska man installera om den? Det är väl bara om man vill ta bort typ språk, drivrutiner etc för att spara plats? Tror rätt många klarar sig med minst 1TB.
 3. Det är en tjänst som fungerar med MobileMe där man, om man tappar eller blir bestulen på sin telefon, kan se vart den befinner sig på en karta. Sedan kan man skicka ett meddelande till telefon typ att den är borta och sitt namn.
 4. Kör nu med tethering via USB och får ut 2.85 mbit/s vilket är bra. Svarstiden är lite hög men det får man leva med. Ska testa med bluetooth. Edit: BT ger 0,71 mbit/s ned. Jag befinner mig ungefär 3 mil utanför Göteborg.
 5. Så ni menar att Gmail får push med 3.0? Källa på det vore bra, tack.
 6. frosse

  Repor på iPhone

  Jag har en rejäl repa på min 3Gs skärm, måste byta den.
 7. My bad, läste fel.
 8. Tvivlar på att apples servrar krashar pga några sketna svenskars iphone.
 9. frosse

  Tyskt Appstore?

  Det blir fel ibland, min appstore ändrar sig till amerikansk då och då. Synka iphonen med itunes så kommer den ställa om sig
 10. Dom gör väl det för utmaningen. Dom tjänar inga pengar på det, såvida inte Palm står bakom dev team
 11. Hoppas verkligen tethering fungerar den 17e för jag är beroende av ett mobilt bredband den 18e! Haha. Ett riktigt plus att det går att köra över Bluetooth, men varför inte Wifi? Iom att macen (min macbook iaf) kan skapa ett eget wifi-nätverk så borde det gå. Någon som vet varför Apple valt att inte utnyttja wifi?
 12. Jag har 3 frågor/problem. 1. Det har kommit grus under min iphones skärm, går det på garantin? Jag har aldrig tappat telefonen så det beror inte på det. 2. jag har fått en rejäl repa rakt på skärmen (inte tappat den i marken med ref till #1). Jag förstår att det inte går på garantin, men vad skulle det kosta att reparera? 3. Jag kör Telia. När den nya iphone kommer, kan det tänkas vara möjligt att byta in sin gamla och lägga en mellanskillnad för att få ut den nya? Vore ju trevligt
 13. Något nytt på iphone-fronten?
 14. Hur funkar street view? Jag fattar ju att de inte finns i sverige men jag har kollat i typ New York också, ser inte ett skit?!?! EDIT: Nu fattar jag... ...för er som är lika dumma som jag, om en pin har droppats och det finns en gubbe på den så tryck på gubben så fungerar det haha.
 15. Är det inte konstigt att Apple inte använder en ISO-standard?
×
×
 • Skapa nytt...