MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

superficialintelligence

Medlem
 • Antal inlägg

  65
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om superficialintelligence

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1984-12-06

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2006
 • Appleprylar
  macbook->MacBook Pro 15" - Cube + 22" ACD(ADC) - iPHONE 8GB
 • Bytt från pc
  Ja
 1. superficialintelligence

  Dolda filer som "försvunnit"

  Tackar så mycket för hjälpen!
 2. superficialintelligence

  Dolda filer som "försvunnit"

  Efter att jag använt programmet "Hide Folders" och gömt lite mappar, har jag nu efter uppdatering inte lyckats hitta mapparna. Jag vet att jag förra gången lyckades hitta ett program där man kunde söka efter dolda filer i os x. Ett gratisprogram om jag inte minns fel. Programmet var väldigt bra då jag, som nu, glömt bort de exakta namnen på mapparna. Man kunde exempelvis söka på alla dolda filer på skrivbordet, eller en liten del av namnet. Någon som känner igen programmet eller har någon annan lösning?
 3. superficialintelligence

  Now playing...

  Just nu, Joss Stone - Fell In Love With A Boy Mycket bra, kanske bättre än White Stripes till och med , Men deras video är ju RIKTIGT bra. Fick inte riktigt till det där med youtube grejen
 4. superficialintelligence

  Macspotting!

  Haha det där är ju klockrent
 5. superficialintelligence

  Byta tangentbord på macbook pro

  Är det två års garanti som gäller? Vad är det jag har missat?
 6. superficialintelligence

  Visa upp din datorhörna/lägenhet

  Mmmmm Globe, mmmmmm.
 7. superficialintelligence

  Visa upp din datorhörna/lägenhet

  Fanns ju mycket fint att titta på här Så här ser det ut i min lilla etta i alla fall. Ingen som har en högerfläkt till macbook pro till övers föresten? Kan föresten rekommendera BodyGuardz för dom som kör iphone eller ipod touch. Har tappat telefonen ett antal gånger, inte en skråma.. Dessutom så är ju "skalet" bara någon millimeter tjockt och genomskinligt så man ser hur telefonen ser ut
 8. superficialintelligence

  macbook pro fläkt till övers?

  Hejjo! Någon som har en högerfläkt till macbook pro till övers? Såg någonstans att man kunde beställa från USA, någon med erfarenhet eller tips? Ha det gott!
 9. superficialintelligence

  Linköpingsbor/Östergötland

  spännande
 10. superficialintelligence

  Uppdatera till 1.1.3 från 1.1.1 stor guide!

  Hejjo! Försökte mig på att uppdatera min iPhone. Kom dock inte så långt, jag kan inte välja att uppdatera till 1.1.2, itunes vill använda 1.1.3. Någon som har något förslag på hur jag löser detta? Ciao!
 11. superficialintelligence

  fodral, skydd mm

  Jag kan varmt rekommendera NLU Bodyguardz, om du inte vill att telefonen ska bli större. Enkelt att applicera och man får med dubbla uppsättningar. Vill ju inte "förstöra" telefonen med ett fult skal. Dessutom upplever jag att skal och fodral i allmänhet sitter ganska dåligt. Frakten från expansys är lite dyr, men det är det absolut värt.
 12. superficialintelligence

  Probmlem med iCal

  Nu lyckades jag visserligen synkronisera utan att det försvann från iPhonen. Då kommer nästa problem, posten läggs in på fel dag och tid. EX] Tvätt 19/12 17:00-22:00 på iPhone blev Tvätt 20/12 02:00-07:00 i iCal. Det är rätt på telefonen men inte datorn. Förslag?
 13. superficialintelligence

  Probmlem med iCal

  Hello! Haft min iPhone ett par veckor nu. Fungerade bra till en början, nu har dock mina poster (gjorda på iPhone) börjat försvinna då jag synkroniserar telefonen. Någon som har något förslag på vad det kan vara för fel jag gör? Tackar!
 14. superficialintelligence

  Repig skärm, HJÄLP!

  Tja! På något underligt vis har jag lyckats repa skärmen på min macbook pro. Datorn transporterades i en väska, crumpler cheey disco, och under transporten har det lyckats uppstå en repa på 5-6 mm. Antagligen har jag packat för mkt saker i väskan. Men, är det någon som har någon ide på hur man kan få bort repan, eller göra den mindre. Den är mitt på skärmen, så det är oerhört störande. Måste dock säga att det som gör mest ont är att jag skadat min älskade dator. Glömde säga att skärmen är matt.
 15. superficialintelligence

  Råkade radera papperskorgen

  JAAAAAA!!!!!!!! tack för svaren:), fick lite panik där ett tag. Av någon anledning.
×