MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Jump to content

BoJJo

Medlem
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About BoJJo

 • Rank
  På gång
 • Birthday 12/11/1979

Contact Methods

 • Webbsida
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Plats
  Luxemburg

Mac user info

 • Macanvändare sedan
  Okt 2006
 • Appleprylar
  iMac 20" Core2Duo vit 2006, MB Air 120GB 2010, iPhone 3GS 32GB 2009, iPad2 16GB Wifi 2011, har tidigare även haft AppleTV 160GB.
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Untethered jailbreak för alla A4- Enheter!

  Hej! Jag har en fråga som har lite med jb att göra, nämligen backup. Jag körde en uppdatering igår från 4.x till 5.0.1 inkl backup i iTunes. Sen körde jag jb med hjälp av pwnage tool. Det gick bra också. Sen skulle telefonen återställas MEN alla mina bilder från telefonen försvann. Jag har dem inte i "Bilder" och jag har dem inte i iPhoto på iMacen som jag använde i processen. Är de helt förlorade eller kan man gräva fram dem någonstans?
 2. Rootlösenordet i terminal

  Vet någon vad standardlösenordet för root i Terminalen är? Såvitt jag vet så har jag aldrig bytt det och nu behöver jag s*iten för att avinstallera en annan s*it. Tack på förhand!
 3. Synca iPhone med Saabs blåtand?

  Hur har ni lyckats spela musik över bt i en bil? Har en MB C-klass av senaste modell, med command.. Telefonen funkar med BT men jag har inte kommit på ngt sätt att spela upp musik.
 4. julbingo, kom den enligt beräknade leveransdatumet? jag har beräknad leverans den 16e så man hoppas ju att den hinner komma innan jul
 5. Kostnad med iPhone och surf mm?

  Det är rätt svårt att bränna så mkt mer än 500 mb. Jag har verkligen använt min flytigt i 3 veckor och har nått knappt 300 mb. Då har jag haft "push" mail, skype i bakgrunden och har streamat radio varje dag på väg till och från jobbet. Hemma har man den ändå alltid på wifi.
 6. Bildhanteringsprogram

  Hej! Finns det något alternativ till det medföljande "Bilder"-programmet om man JB:ar sin telefon, dvs att man kan dra bilderna till telefonen som till ett USB-minne och sen öppna upp dem genom det andra programmet. Tycker att det är lite onödigt att man ska behöva skapa album endast för iPhonen i iPhoto och synka via iTunes.
 7. Problem med Navigon

  Hej! Jag har precis installerat Navigon Europe på min nyinköpta 3GS och problemet jag stöter på är att den inte får in någon GPS-mottagning. Jag har gjort allting enl instruktionerna - vilka iofs inte är onödigt detaljerade, men ska man behöva aktivera GPS-sensorn i telefonen någonstans för att få in datan i navigationssystemet?
 8. iPhone i bilen?

  Kan man synca iPhone 3G med bilens bluetooth så att man kan ringa med den etc utan sladdar? Mercedes har ett speciellt kit för detta, så att man även kan styra iPod-funktionerna med knapparna på ratten och se allt på navi-skärmen men nöjet kostar 250 EUR så telefon via BT borde räcka.
 9. Film till Apple TV

  Du måste para ihop Atv:n med din dator via iTunes. Se till att wifi-routern är på.
 10. Vart kan jag köpa RAM-minne till min iMac?

  Hej, är det möjligt att byta ram-moduler på en vit iMac? Det är en C2Duo köpt i oktober 2006 med 2GB Ram - kan jag stoppa in 2x2GB istället och hur gör jag? Finns det ngn gör-det-själv-guide? Tack på förhand!
 11. Patchad ATV med XMBC, HD via Airport Extreme

  Hur gjorde du när du knäckte ATV:n med XBMC? Har testat men ingenting händer när jag startar maskineriet - usb minnet lyser men ingen patching drar igång.
 12. Radio i ATV:n?

  Finns det ngn möjlighet att streama radio i Apple TV:n om man använder de länkar som finns i iTunes? Dessa länkar kan man inte skicka över men jag har vissa i samma grupp som vanliga mp3:or och dessa borde gå att kopiera över, men kommer de att streama som ex. Youtube gör?
 13. Problem med filkonverteringen

  Hej! Har nu installerat min ATV, synkat den med iMac-en och igår tänkte jag testa det som den egentligen är inköpt för - dvs, kolla på serier. Jag drog ner senaste avsnittet av Lost, i 720p, en mpv-fil på drygt 1GB och sen konverterade jag den till mp4 med iSquint, högsta kvalitet och anpassad för TV samt rätt kodning. Problemet uppstod när allt var klart och jag skulle kolla på filmen - bilden hackade. Originalfilen flyter på på iMacen utan några som helst problem, men den nya hackar, likaså på ATV:n. Drog ner den vanliga filmfilen från nätet, dvs den på ca 350 MB, gjorde samma konvertering, men denna flöt på utan några som helst problem. Så, min fråga är, är det iSquint det är fel på när det gäller konvertering av 720p-filer till ATV-format eller är det något annat skumt? Någon som har några tips i och med att jag gärna vill se dessa serier i bättre kvalitet, dvs 720p? Tack på förhand!
 14. Köpa iPhone !

  Var köper ni era iPhones? En kompis skulle till USA men nu blev den resan inställd, så jag vill beställa en via nätet. Alla tips tas tacksamt emot här eller via PM.
 15. Pimp my AppleTV?

  Hej! Är det ngn som vet om det är möjligt att byta ut disken i ATV:n till något större, säg, 300GB? Ska köpa en 160 gigare i USA om två veckor, och även om det räcker rätt långt, så känns det lite tunnt. Kan man pimpa den?
×