Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Pantern

Medlem
 • Antal inlägg

  1 312
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Pantern

 • Medlemstitel
  Lysande

Macanvändare

 • Appleprylar
  Macbook
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Inga problem här. Tar sin tid med omstarten men låt den stå bara.
 2. Jo jag körde också iPod och tänkte som dig. Men saken är att man kan en vacker dag vilja ha en annan sak otroligt mycket och det kanske hänger på en sak då.. AAC.
 3. Tänk dock på att om du framöver kommer på att du vill spela musik i mobil eller MP3 av annat märke än Apple så får du till 99% problem. De har sällan stöd för AAC. Vilket innebär att du får konvertera allt med förluster till MP3. Jag gjorde tabben en gång och nu är det MP3 i högsta bitrate som gäller för kompabilitetens skull.
 4. Är problemen samma på engelskt Windows?
 5. Jag körde PC och Windows i 10 år. Bytte i höstas och det tog en vecka att inse vilken skit man släpat på i dessa 10 år. Byt byt byt. Ångrar du dig så köper jag din Mac.
 6. Inte att glömma är att Safari har högre upplösning på scroll i websidor än tex firefox. Jämför när ni skrollar sakta och se hur jobbigt det hackar i FF och hur mjukt det rullar i Safari.
 7. Är inte problemet med Safari 3 och Windows endast de som inte har engelskspråkigt OS? Tror mig ha läst det. Eller är det samma problem i staterna tex?
 8. Vet inte om den ger svar på min fråga men det lägger alltså backupen som en egen katalog på extern HDD oavsett vad som finns på denna tidigare?
 9. Jag körde ett program kallat silverkeeper innan. Det drog över allt till en mapp typ HDD på min externa. Så jag hade typ kategoriserat så här på externa: Filmer Bla bla La la HDD (backupbibblan alltså) Blir det samma sak med gratisversionen av SuperDuper alltså? Annars får jag väl köra silverkeeper igen helt enkelt. Men vet du pratat dig varm om detta SuperDuper så tänkte testa det för att om det är smidigt sedan köpa det. Men jag vill inte radera allt jag har på den externa först.
 10. Men med SuperDuper kan jag alltså göra en komplett klon till extern disk bara det finns utrymme på den externa och sedan när jag lagt in OSX och haft den på service köra in allt tillbaka och den är som förut? Eller som jag brukar säga, det är så det är tänkt iallafall? Har för mig SuperDuper krävde en ren disk utan annat på? För jag har ca 100GB annat på samma externa disk nämligen.
 11. Haha se där. Valda filer? Menar du att jag kan välja iPhoto, iTunes osv så tar den över allt som hör till just dom programmen?
 12. Är det alltså ett fel som endast vi utanför engelskspråkiga kontinenterna märker av?
 13. Den är HFS formaterat. Dock inte partionerad så det ligger massa annat på den med. Men jag vill enbart ha det som jag nämnt sparat. En backup tar med sig inte bara allt bra utan allt skräp oxå SuperDuper kräver väl en clean disk utan annat på? Hittade snygg externt disk. http://www.iomega-europe.com/item?SID=5a68...p;sku=131433453
 14. Måste in med min Macbook på service. Tänkte blåsa den ren innan detta. Jag är bara i behov av att spara vissa saker och behöver inte göra en komplett backup. Skönt att få nytt system så långt det går med. Men det jag manuellt vill ha backup på och alltså möjlighet att lägg åter är detta: Mail (inbox framförallt men helst rubbet inkl konton) iTunes (all musik+album art) iPhoto (alla bilder) Bokmärken och adressbok är ju enkelt och även andra småsaker. Så vad behöver jag dra över till min externa disk för Mail, iTunes och iPhoto? Tilläggsfråga: Finns det verkligen inga backupdiskar som osar äcklig PC design? Typ en disk i MacBookstil.
 15. Redan gjort. Funkar inte heller.
×
×
 • Skapa nytt...