Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jo3ul

Medlem
 • Antal inlägg

  73
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om jo3ul

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1991-04-30

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008- jan
 • Appleprylar
  MacBook Pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jag hade samma problem med en iPhone 5. Provade med att ladda ur telefonen och sedan ladda upp den till 100 %, återställde telefonen men inget fungerade för mig. Jag ringde Apples kundtjänst och 30 minuter och tre personer senare sade en av AppleCare Senior Advisors att jag skulle gå till min operatör (Telia). Väl där träffade jag en förstående person som även han hade haft samma problem. Jag gick ut från Telia-butiken med en ny mobil.
 2. Sorteringen hos Posten brukar vara klar mellan 17 och 21 när man köpt saker från andra internetbutiker som använder Posten.
 3. Jag fick ordernummer 2300293xxxx. Är tidigare Teliakund och fick bekräftelsemailet på en gång. Fick meddelande om att jag skulle få 8 okt på morgonen. Men sen verkar det som Telia fått några mobiler extra så då skickade de en till mig. När fick du bekräftelsemailet ?
 4. Min telefon har nu kommit till Posten. Beställde 32 gb svart kl 03.45
 5. Min telefon har nu kommit till Posten. Beställde 32 gb svart kl 03.45
 6. Är det någon fler än jag som har problem med att få tidning nedladdat automatiskt på morgonen till sin iPad? Har Aftonbladet Plus och har bockat för att automatisk neddladdning ska ske. The Guardian fungerar bra. Kör via Wifi.
 7. Jag har märkt att den automatiska klockan i min iphone 3GS går ca fyra minuter för tidigt. Därförundrar jag om det är fler än jag som har detta problem. Min 3GS har den senaste uppdatering. Om du har samma problem, har klockan ändrat sig till rätt tid utan att ställa in den manuellt? Tack på förhand // Joel
 8. Hej! Jag har en fråga till Halebop: Kommer Ni att fortsätta ha 500 mb till det billigare surfabonnemanget eller kommer Ni att göra som Er moderbolag; som ökade till 1 gb ?
 9. Jag har fått råd att radera APN-adressen under menyn "mobildata" vilket gör det omöjligt enligt HALEBOP
 10. jo3ul

  Apple Store nere

  Var inte Snow Leopard fraktfritt förut?
 11. Fick min två dagar efter telefonen. Verkar vara så om man har haft telia innan
 12. Om man tycker Samsung LED är för dyr. Köp Samsung 6-serien, själv har jag en LE32B657 mycket bra bild, FullHD
 13. Visst återgår man till "invite-kontot" efter att prenumerationen slutar?
 14. jag beställde den 4/8 och fick samma besked fast den 31/8. Jag fick min 16 gb svart i fredags den 21/8
 15. Jag tror inte du behöver vänta 4 veckor. Jag fick vänta 2,5 vecka och då beställde jag efter alla, den 4/8. Det fanns ju någon som fick sin idag trots att han bestälde denna vecka. Tar det för lång tid, kanske en vecka så kan inte Halebop hålla pengarna längre, vilket hände mig
×
×
 • Skapa nytt...