Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hummel

Medlem
 • Antal inlägg

  3 227
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

78 Bra

Om Hummel

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Livet

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1984
 • Appleprylar
  iMac, iMac Pro, iPad Pro, iPhone, MacBook Pro, Apple TV
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

1 067 profilvisningar
 1. En bild säger mer än tusen ord. Kan du göra en skärmdump (CMD+Shift+3) och ladda upp här på forumet hur det ser ut hos dig så ska vi nog lösa ditt problem.
 2. Tänk på att du är klienten och inte servern. 🙂
 3. Endast Apple har originalreservdelar. Var det en lokal firma som är auktoriserad av Apple? Om inte är det inte originaldelar.
 4. Vilken typ av konto gäller det? POP3 eller IMAP?
 5. Med min erfarenhet av det företaget så kan dom mycket väl ha klantat till det. Kontakta dom för hjälp.
 6. Det finns både Höganäs och Danmark i Uppsalatrakten. 🙂 Om du felet uppstår i Blockets app för iOS så är lite snabbt att döma ut Apples kartor som, felet. Det här låter som ett problem med appen och den som har lösningen är Blocket själva!
 7. 10 millibit är inte så mycket att oroa sig för. 🙂
 8. Varför vill du stänga av dina appar?
 9. Betyder att just nu drar du 275 mA ur batteriet (datorn använder batteriet för drift). Är det en positivt tal betyder det att batteriet istället laddas med den strömmen.
 10. RED Gemini så har du ljuskänsligheten du söker. Montera på Angeniuex-zoom så har du exakt vad du söker. Objektivet kan du hitta under $100000 om du letar. Det är skillnad på kamera och kamera. 🙂 Zoom är inget måste/krav för att kallas videokamera. Väldigt många kameror har Rolling shutter och är inte lämpliga att användas som videokamera på objekt som rör på sig.
 11. Vilken kodek och vilka inställningar skulle det vara i det filformatet?
 12. Det är väl klart! Spelfil på 24 fps har slutartid på 1/48 s, går du upp till det dubbla får du in hälften av ljuset. Då behövs dubbelt så mycket ljus.
 13. Visst finns det icke digitala projektor som fortfarande används (undrar varför dessa kallas analoga då filmen har en kornighet?). Se Mattiasgbg inlägg, sedan finns fortfarande flertalet IMAX (15/70)- biografer kvar, lyckligtvis har inte dessa konverterats ner till 2-3 k upplösning. 15/70-film har en uppskattad upplösning av 12k.
 14. Om du inte gör den presentationen skulle du lämna biografen inom några minuter, hemskt jobbigt.
 15. Ljuset flimrar med högre frekvens och det upplever du/hjärnan/ögonen mindre störande. Telly du brukar alltid vara klok här på forumet och jag lovar dig att det jag skriver är korrekt. Fråga vilken biografmaskinist med kunskapen så får du samma svar som jag ger (Vissa projektorer visar samma bildruta 3 eller 4 gånger, det finns ingen standard för detta). Om du inte tror mig kan vi säga att du har rätt, så har vi båda två fel. 🙂
×
×
 • Skapa nytt...