Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

tjorven

Medlem
 • Antal inlägg

  4 842
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  8

tjorven vann dagen: 11 februari 2016

tjorven hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

116 Mycket bra

Om tjorven

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  STOCKHOLM

Macanvändare

 • Appleprylar
  MBP retina i7
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

942 profilvisningar
 1. Hejsan. Jag funderar på om någon här känner till något sätt att använda min ipadpro med apple pen för att styra muspekaren på min dator?! Använder redan astropad för att spegla min skärm som en wacom cintic för att arbeta på plattan, men jag skulle vilja använda den som en vanlig wacomplatta där jag kan styra muspekaren på datorn genom ipaden. Hade vart finfint om någon kan komma på någon smart app för det.
 2. Hej tänkte kolla om någon är bra på css här och kanske kan hjälpa mig. Jag har en länkad transparent bild som jag visar vid mouseover och som leder till ny sida. Funkar bra på desktop. Skulle vilja ha beteendet att den på touchscreen istället visar grafiken vid tryck för att snabbt indikera att man klickat på en länk innan den går till nästa sida. Jag har testat att lägga till både :focus och :active utan något större resultat. När jag testar i safari på iPhone får jag bara den grå default-markeringen runt grafiken vid :active. Vid långt nertryck dyker "öppnamenyn" upp. Ibland dyker grafiken upp vid tryck och ligger kvar tills man trycker någonannanstans men det är inte konsekvent när den dyker upp. Om någon har ett smidigt css-tips får ni gärna länka till det. Tack.
 3. (kan jag ställa itunesfråga i den här tråden?) Hej. Jag kör mitt iTunes mediabibliotek på extern hårddisk...har funkat hyggligt, förutom när iTunes inte hittar album art osv. Nu verkar det dock helt plötsligt som att köpta filmer har börjat laddas ner till en mediakatalog på interna disken (sen några månader tillbaka - sen ny uppdatering av iTunes möjligen). Inställningarna i iTunes ser dock korrekta ut. Någon som vet vad mer jag kan göra åt problemet? Eller måste jag dra över alla mina inköp manuellt till externa disken i fortsättningen? Verkar lite segt. Tack för hjälpen.
 4. Vissa säger att det här var ett felaktigt rykte... https://www.phonearena.com/news/Analyst-says-Taiwan-media-is-mistaken-rumored-iPhone-production-cuts-are-for-88-Plus_id101058 Trumpifieringen fortsätter... Bättre att vänta o se tills apple släpper sina försäljningssiffror så kan man slå på trumman efter det sen.
 5. Det lades till i nyare iOS för att visa att det finns en meny där om man drar ner med fingret.
 6. Har du gamla Adobeprogram så funkar de inte med highsierra....bara så du vet. Allra nyaste CC är uppdaterade att funka.
 7. Vill du ha bilderna i samma dokument? Du kan öppna alla bilderna tillsammans i förhandsvisning och sen spara ut en pdf därifrån. Då får du ett pdf-dokument med en bild på varje sida.
 8. Har du ditt bibliotek på extern disk?
 9. Ah där ser man...kör inte highsierra än...om du skapar en egen smart mapp kan du dra in den o lägga den i sidofältet sen.
 10. finder - inställningar - sidofält ...kryssa i vad du vill ha med.
 11. En tanke... Skulle man kunna göra en iphoneX-version med lcd för att få ner priset? Vad är det med oled mer än färgmättnaden och att den drar mindre ström som är bättre? Det är ju inte så att lcd-panelerna på apples produkter har vart dåliga hittills. Eller är det några andra fördelar med oled på iphoneX som gör det omöjligt att använda lcd?
 12. Husmodern gråter om hon får höra att ni använder kemikalier. Tanken med husmorstipsen är ju att man ska använda det som finns i skafferiet. Nu har jag inte provat med etiketter men färsk citron och ättikssprit brukar ju vara klassiker om man vill bli av med lite grövre saker. Lägg i en bytta och låt stå över natten, kan slänga i lite bakpulver...verkligen intressant att veta om det funkar. Cocacola över natten fräter på det med. Hur länge lät du olivoljan verka?
 13. gå in i din applikationsmapp. dra ikonen till docken.
 14. De flesta verkar vara intresserade av att utveckla sina egna betalsystem låter det som.
 15. Dessutom verkar man vara tvingad att aktivera kodlås för att använda telefonen...Kan man inte bara ha kodlås/tumavtryck när det är dags att betala? Någon som vet om det går att gå runt detta?
×
×
 • Skapa nytt...