Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

slowmove

Medlem
 • Antal inlägg

  5 349
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

1 följare

Om slowmove

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1987-04-30

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Sthlm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  25/9 2006
 • Appleprylar
  Macbook Air 11,6" - Macbook 1,83 ghz - Powerbook G4 12" 1,5 ghz
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

994 profilvisningar
 1. slowmove

  iOS 7 beta

  Ger ju egentligen bara iTunes Radio om man kör US. Annars inte mycket nytt.
 2. Nu fungerar det. Så jag antar att problemet låg hos Apple
 3. En nyhet iom iTunes 11 och "iTunes in the cloud" är att man kan få köpta filmer integrerade i sitt bibliotek enligt http://www.imore.com/how-use-itunes-cloud-under-itunes-11#cloud-stream utan att behöva ladda ner de. Jag får dock inte detta att fungera, trots att movies in the cloud nu är lanserat i sverige. Gör jag fel eller gör apple fel?
 4. Den blev bortplockad för att GPL-entusiaster tyckte Apple bröt mot GPL iom App Store (de har att man får ha appen på 5 enheter, GPL kräver fritt - dock är ju appen gratis....) Så det var de som lagt upp VLC-appen som tog bort den, Apple var inte inblandade överhuvudtaget.
 5. Köp en ATV3 och byt med mig så du får min ATV2...samma pris och jag vill verkligen inte jailbreaka
 6. Yelp är integrerat i Maps på iOS 6 ja. (längst ner http://www.apple.com/ios/ios6/maps/) Yelp har som sagt bara funnits i sverige i ett fåtal månader här under våren. I stockholm börjar databasen bli helt okej.
 7. Det i särklass största problemet med Samsungs smart tv är att den har alldeles för dålig prestanda (eller är dåligt kodat) för gränssnittet är segt as hell. Det ser bra ut i reklamfilmer och specifikationer - men sen vet jag ärligt talat inte en enda som använder skiten efter någon vecka. Köp en separat box, för kommer det bättre saker eller du inser att det du köpt är skit så kan du byta ut en box istället för att köpa en ny tv en gång i halvåret.
 8. Ja det fungerar självklart utan problem även på Gen3
 9. Spegla hela datorskärmen ingår i kommande Mountain Lion. Vill du göra det i dagsläget kan du köpa http://airparrot.com/ Har du filmer på datorn fungerar http://beamer-app.com/ men det lät det inte som du hade?
 10. Yes, alternativt i routern och sluta tänka på det sen
 11. Finns engelska undertexter på istortsett alla filmer, om man nu hör dåligt...
 12. Eh det är väl inte i närheten av samma sak som Netflix?
 13. Blev det något köp? Det fungerar magiskt bra...Överraskande många serier finns, överraskande få filmer. Det är väl min känsla. Men fyller således mitt behov rätt bra. Filmer köper jag oftast.
 14. Många är vi som är avundsjuka på alla de fantastiska videotjänster som de har borta i USA. Vi som har Apple TV har länge tittat med långa ögon på den fantastiska integrationen som Netflix har och den fantastiska streaming-tjänst de erbjuder i ens Apple TV om man bor i USA. Det har länge funnits, och finns, ett flertalet workarounds för att få detta att rulla i Sverige men flertalet för även med sig en del nackdelar såsom att ens location blir USA så man inte kan se SVT Play osv. Här är det sätt jag använder som hittills fungerat helt problemfritt. 1. Registrera konto på Unblock US, 7 dagars trial sen $4.99 per månad (ungefär 33,50 kr) 2. Koppla upp dig mot DNS 208.122.23.22 och 208.122.23.23, på datorn, enligt följande instruktioner. 3. Gå till https://signup.netflix.com/ och skapa konto, 30 dagars trial sen $7.99 per månad (ungefär 53,50 kr. Måste betala med kort, deras PayPal-lösning fungerar inte om du inte har PayPal-adress i USA). Instruktioner. 4. Koppla upp din Apple TV mot Unblock US DNS enligt instruktionerna. 5. Njut !!! Själv har jag lagt på min "to see"-lista bl.a. 4 säsonger My Name is Earl 7 säsonger The Office (US) 8 säsonger That '70s Show 4 säsonger My Boys 15 säsonger Top Gear (UK) + flertalet filmer Och som sagt, med detta kan jag vara uppkopplad mot dns'en hela tiden även på datorn och få tillgång till Hulu och dylikt utan att det stör ut SVT Play och dessa Sverige-specifika tjänster. Magiskt ! Total kostnad: ~87 kronor per månad (bloggat på http://slowmove.se/rulla-netflix-pa-din-apple-tv-i-sverige/)
 15. Har 300+ dvd'er inrippade i iTunes och så köper jag serier från Amerikanska iTunes + streamar från Netflix enligt http://slowmove.se/rulla-netflix-pa-din-apple-tv-i-sverige/
×
×
 • Skapa nytt...