Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jpe

Medlem
 • Antal inlägg

  1 314
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om jpe

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1909-05-18

Profil

 • Kön
  Female

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. desvärre har jag inte plats för win.. därav externa hårddisken
 2. Behöver komma åt en exfat disk på min leopard makskin, installerade macfuse men det hjälpte inte.. kanske jag misförstått det hela men trodde macfuse skulle råda bot? Nån som vet hur jag kan göra (utöver att uppdatera till snow)?
 3. Någon som känner till ett smidigt program för att läsa sms backupper i filformatet .db, alltså sms.db filen? Önskemålet vore en överskådlig konversation så som man ser det i telefonen och inte bara en massa halvt obegriplig text i klump som textedit visar den.
 4. Ja, precis, jag ska producera jpegs i bootad win som ska över till Mac, finns det ingen smidig dropbox lösning där man släpper filen och så landar den i en mapp i andra systemet?
 5. gött, men om man är i bootcamp och inte paralells.. då måste man ha filerna på den partionen väl.. eller finns det något "svart hål program" partionerna emellan? Har för mig att jag hört talas om det.. ?
 6. Kan jag spara mina filer på osxpartionen o endast köra systemet på windowspationen eller måste jag spara den i den partion där de hör hemma?
 7. YES!!!! Nyss trillade avin från telenor in genom brevinkastet. Besälld i fredags eftermiddag via telefon.. 7 dagar är betydligt snabbare än jag väntat mig.. ! Kanske stämmer att telenor har snabba leveranstider, jag var defenitivt inte först med att lägga min order.
 8. Man får inte ut mer av batteriet efter kallibrering, de enda som händer är just en kallibrering så batterinivån visas korrekt.
 9. jpe

  Trött på telenor

  aha, då ljög killen på teliabutiken mig rakt upp i ansiktet, vilket iofösig inte förvånar mig, det var en otrevlig jävel. Glaset på en av telefonena vi fick tillbaks var skevt, som om någon hade bytt glas men slarvat i monteringen, när jag påtalade att det kanske var så det låg till snäste han att alla telefoner var nya och all reparation skickades till apple och minsann sköttes av robotar och ingen annan fick röra dem, vilket inte ens går ihop, var inte alla telefoner nyss nya? Reklamera fick jag långt om länge iallafall.
 10. jpe

  Trött på telenor

  är du säker på det? tror de är tvungna att skicka den till apple på något sätt för reparation, om det är garantiärende dvs. och det tar låång tid. Min tjej fick lämna in sin nya iphone och få den ersatt TRE gånger innan det blev bra. Alltså, den fjärde hon fick var felfri. Suck, apple nuförtiden. Tre veckort väntan mellan varje tilfälle. Detta var telia, men jag tror de inte kan göra så mycket annat än att skicka iväg dem till nån officiell reklamationsverkstad, o där är det garanterat kö.
 11. ^ Good news! Beställde också i fradags kväll.. sjukt otålig nu, väntar på brevbäraren..
 12. jag kör så hemma men fick stänga av brandväggen i osx för att få det att funka.
×
×
 • Skapa nytt...