Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

magnus

Medlem
 • Antal inlägg

  1 705
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om magnus

 • Medlemstitel
  Moderator
 • Födelsedag 1980-05-08

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.bravenewme.com

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  London
 • Intressen
  Städer jag bott i:
  2006 - Today, London
  2005 - 2006, Brisbane, Australien
  2004 - 2005, Gold Coast, Australien
  2003 - 2004, Stockholm
  2002 - 2003, Karlskrona
  2000 - 2002, Jönköping
  1980 - 2000, Kristianstad (Born 'n raised...)

  Använder Macen till det mesta så som skype, musik, film, spel via bootcamp, webbutveckling och grafik.

  Gammal macräv som haft Mac sedan 86. Farsan köpte en Mac Plus för dyra pengar som jag använde mest till att spela Labyrinth och Lode Runner. Hade två spännande år på MacPressen, vilken var enda direkta utmanaren till MacWorld. Har fortfarande inte ägt en enda Windows PC.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1986
 • Appleprylar
  MacBook Pro 17 tum (2011 Feb)
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jag har en mbp 17 tum av senaste snitt samt den nu "gamla" 11 tummaren air. Airen är helt suverän. visst är den inte lika snabb som min mbp, men den är så fantastiskt smidig att ta med sig överrallt. Har den mellan hem och jobb o möten var dag... helt klart den "roligaste" mac jag nånsin haft. dessutom ansluten till en 24-tumsskärm på jobb så funkar det helt utmärkt för de program jag kör (mest office och webbapplikationer). mba 11 är den enda macen som är tillräckligt liten för att alltid ha med sig. som en ipad fast bättre för produktion såklart.
 2. Kunde inte låta bli att uppdatera till lion. Borde egentligen packa för en långhelg... Funkar fint på MB Air 11tum iaf. Kör inte så tunga program precis, officepaketet och det mesta andra körs i webbläsaren nöjd hittills
 3. blir nog en sadan senare i ar. har vart sugen lange, men kan inte riktigt hitta praktiskt anledning till att jag behover en, men nu nar den bantant lite sa blir den klart mer begarlig.
 4. Har nya 17-tummaren och ar valdigt nojd med batteritiden. Surfade, jobba i powerpoint och kollade en langfilm under tur i helgen och det var 6-7 timmar vilket kanns helt ok. Skarmen ar sa ljusstark att jag aldrig har den pa max, vilket gor det helt realistiskt att jobba med 60-70% ljusstyrka mest hela tiden for mig.
 5. Tipsar om detta tidiga test av prestanda, 13 tummaren verkar riktigt vass i allt forutom apps som kraver tuffare grafikkretsar MACBOOK PRO SHOOTOUT:Last Year versus This Year
 6. Kopte en ny MBP 17 tum igar nagon timme efter lansering pa apple store regent street och hade endast tid att installera lite program igar. Ikvall blir det med andra ord lite mer kluddande pa datorn och kanske lite spelande tom (min 5 ar gamla mpb funkade inte sa bra med det senaste 2 aren)
 7. tycker oxa det var helt ok rabatter. Apple ar ju inte kant for att rabattera speciellt, sa aven en liten sparad slant ar ju trevligare an ingen. Blev ganska sugen pa en ipad sjalv fast blev inget denna gangen...
 8. Väldigt fascinerande att de säljer så enormt mycket fortfarande dock.
 9. dax att väcka upp denna lilla tråd jag handkodade macpressens forum som sedan blev macworlds (filemaker, sedan lasso, sedan php och mysql), så stolt nummer 1 ,-)
 10. Yepp, vill du ha olåst i UK så är det apple store som gäller. finns inget i lager här dock.
 11. Fick min iphone idag (bor i London) från apple. himla nöjd. Tog dock längre tid än jag trott att fila ner mitt gamla o2 simkort till microsim-storlek, men blev bra tillslut :-)
 12. Det verkar inte så komplicerat, bara vass kniv hoppas jag http://www.techradar.com/news/computing/apple/how-to-make-your-own-ipad-micro-sim-681020
 13. Lyckades tillslut boka via Apple UK store idag. testade imorse, men store var nere från 7am till 9am, och sedan hade de länkproblem halva dagen :-) gick iaf igenom senare, så hoppas ha en iPhone 4 i handen nästa torsdag. Har dock inget microsim kort så blir till att klippa lite i mitt befintliga sim-kort :-)
 14. Hoppades få klipptid idag, men ingen lycka. Får gå med luffig friss hela helgen verkar det som... ny till gymmet, och sedan middag och glögg hos vänner.
 15. Tjenare Här är en ganska enkel guide till hur du redirectar statiska sidor via htacces http://www.tamingthebeast.net/articles3/sp...01-redirect.htm Jag rekommenderar också att du sätter up din site via Google WebMaster tools och laddar upp en XML site map för att göra det så enkelt som möjligt för google att indexera din site ( https://www.google.com/webmasters/tools/ )
×
×
 • Skapa nytt...