Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

fue

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om fue

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Telenor, Bokade 19/9 00,40 iPhone 64GB Space Grey. YAY!
 2. Bilder. Kan ni kolla på dessa 3 bilder.. Grafikproblem med 4:an -> 4.0.2 http://foto.j0han.se/images/DSC_0020.JPG http://foto.j0han.se/images/DSC_0024.JPG http://foto.j0han.se/images/DSC_0027.JPG Upptäckte det idag, och har inte haft det tidigare uppdaterade till nya 4.0.2 igårkväll.
 3. edit* samma sak i safari, blir så när man tar fram tangentbordet och ska skriva något, ränder när man håller telefonen normalt också, så fort man tar ska skriva något blir det "ränder"...
 4. Upptäckte detta för drygt en timme sedan... - Skulle skriva ett sms, och tyckte att det blev vaga ränder längs skärmen (endast inne i meddelanden) Tog en printscreen och la upp bilden inne i me.com men där syns dem inte till, man ser dem tydligast i landscape-mode. jag uppdaterade till 4.0.2 igår kan vara det, eftersom jag inte märkt det förens nu, och jag har testat och det kommer endast upp i meddelanden. Någon som har liknande problem? Och nej, det är inget yellow-shine, som det har rapporterats om. En bugg i 4.0.2?
 5. fue

  Invisible Shield

  Har haft iShield nu sedan jag fick telefonen i fredags. Det var inte så svårt att sätta dit den, först tyckte jag att adhesionen var dålig, men det blev bättre efter 24h. Bubblorna som uppkom försvann efter 24 timmar. Dock så sökte jag febrilt på nätet eftersom mina kort blev blåa, såg att det fanns "yellow shine problems" - Men i måndags på jobbet såg jag att jag hade glömt tagit bort plastfilmen ifrån baksidan som iShield hade för att skydda kameran/blixten. =P Jag ger ZAGGiShield 10/10! Blir lätt rent med lite vatten och en rengöringsduk (fungerar bra med papper också.)
 6. Jag la en beställning 10:01 den 28/6 En minuten efetr dem släppte förhandsbokningarna. Haft min telefon sedan i Fredags. Hade tiddigare Comviq/Tele2, visst kändes det att byta, men Telenor's abonemang passar mig fint. Där jag använder mycket datatrafik i vardagen. Är helnöjd med Telenor so far. men så klart ännu nöjdare med iPhone:n, min första ska tilläggas.
 7. geotag = visar vart bilden är tagen, right?
 8. Camera+ har sjukt bra filter, du kan editera foton, göra om sjukt mycket, och ja, det är helklart värd 15 kr.
 9. ojoj! en vit bumper ska man tydligen ha! - En fråga, man kan inte köpa bumpers ifrån Apple Store :s Om man väljer USA så kan man bara "shippa" det inom USA, och om man väljer sverige finns inte iphone 4 bumpers i sortimentet. ¤&¤%&¤&
×
×
 • Skapa nytt...