Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Choke

Medlem
 • Antal inlägg

  163
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Choke

 • Medlemstitel
  Bra

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2006
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej! Jag har fått en ny router från comhem som jag precis som tidigare router med kabel kopplat till airport time capsule. Lampan på time capsule blinkar gult och på inställningar till den står det "Dubbel NAT". Det går att surfa på datorn men det går långsamt. Hur åtgärdar jag detta?
 2. Jag har en receiver som klara dolby atmos, men en har ingen ultra HD-tv, bara en vanlig HD-tv. kommer jag att kunna få dolby Atmos om jag skaffar en Apple TV 4K?
 3. Funkar ändå inte. Någon som har tips på vad man kan göra för att få det att fungera?
 4. Tycker inte heller att det ör helt tydligt. får väl helt enkelt prova mig fram.
 5. Går det att ha familjedelning där person x och y får tillgång till varandras köpta filmer, men man betalar med sitt eget kreditkort och inte ett gemensamt?
 6. med hdmi till tv:n. har provat med både Apple TV 4:e och 5:e (4K) generationen och får samma problem.
 7. Hej! Jag har problem med ljudet på min Apple TV. Efter en stunds tittade börjar ljudet låta förvrängt. Har provat att koppla in andra Apple TV till min TV och samma problem uppstår. Vad ska jag göra? tacksam för hjälp. Finns det någon inställning man kan ta till?
 8. Tack alla för hjälpen!
 9. jag kör beta av sierra. (10.12.6-beta (16G12b)
 10. Hej! Jag har med en ethernetkabel kopplat ihop min apple tv 4 med time capsule. time capsule är i sin tur sammankopplad med airport express med ethernet kabel. när jag i inställningar på apple tv 4 väljer att skicka ljudet till airport express, så blir ljudet betydligt lägre och inte så speciellt bra när jag väljer att skicka spotify på min mac via airfoil till apple tv 4, än om jag väljer att skicka ljudet direkt från macen via airfoil till airport express. Airfoil (från macen) >> apple tv 4 >> airport express (som är kopplad till stereon) det funkar således bättre att köra: airfoil (från macen) >> airport express som är kopplad till stereon. vad beror detta på? ljudet borde ju inte behöva bli lägre och sämre.
×
×
 • Skapa nytt...