MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

KMN

Medlem
 • Antal inlägg

  2 971
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  19

KMN vann dagen: 22 juli 2017

KMN hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

276 Mycket bra

Om KMN

 • Medlemstitel
  Lysande

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1991
 • Appleprylar
  iMac
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

718 profilvisningar
 1. Jag talar inte om SVT exklusivt – även om det var där vi började. De är del av ett större mönster. Exakt var SD skulle hamnat om de inte ”fått hjälp” är naturligtvis omöjligt att säga, men jag tror att en majoritet av SD-väljarna i första hand har röstat ”mot” någonting än för ett kryptofascistiskt parti. Som du själv sa: De är inte dumma bara för att de har dåligt omdöme.
 2. Nej, det är inte alls detta det handlar om. På många sätt är det tvärtom rationellt. Ju mer snurrigheter, skitnödig korrekthet och ren dumhet som presenteras från etablerade partier (eller för den delen debattörer, SVT och ledarsidor) i kampen mot SD, desto mer växer det partiet. Hade i stället SD’s egen intelligentia fått fritt spelrum att prata om den vita rasens överhöghet, drastiska lösningar på migrationsproblemet, demokratins utspelade roll eller folkdansens betydelse för svensk välfärd, då hade SD varit en företeelse i marginalen.
 3. Det är möjligt att man inom SVT har denna tro; men varför misslyckas man då så flagrant? Byggandet av SD's opinionssiffror har till allra största del genomförts av dessa ”motarbetare”. Hade vi överlåtit jobbet till SD's egna debattörer hade stödet för dem varit nere på under tio procent. Det är jag övertygad om.
 4. Ja, det där var ett jäkla haveri. Det visade på grava missuppfattningar inom SVT gällande uppdraget. Och vad det ledde till? Säkert några fler röster på SD. Ständigt denna kontraproduktiva hållning! Det är obegripligt.
 5. Låter väl rimligt. Om du ska köpa en mini, köp en ny – det är ganska stor skillnad på den senaste och tidigare modeller. Beroende på vad ”osv” innebär i ditt mobila användande så kanske en iPad också hade kunnat vara ett alternativ? Mot detta står att lägga allt krut på en ny MacBook Pro, det har antagligen både sina för- och nackdelar. En tanke: Hur kan du, som varit här sedan 2008, vara ”Nykomling”?
 6. Själv kör jag den gamla varianten, 1.3.1. Vet inte om den går att få tag på längre.
 7. Och vad gick det loss på totalt? Säkert andra i din situation som vill veta. Det verkar i alla fall ha varit värt det. redigerat
 8. Jag undrar vem det är som krånglar till det. Det är egentligen ganska enkelt. Namnet Peter är ett vanligt namn, det kan vi väl vara överens om? Men betyder detta att majoriteten av alla människor heter Peter? Nej, naturligtvis inte. Och om det är representativt för kollektivet män är väl högst osäkert.
 9. En del konstigheter i resonemanget: Man kan alltså inte vara ”vanlig” och samtidigt ha en egenskap eller göra någonting som inte majoriteten har eller gör? Jag tänker mig att det i huvudsak är ”vanliga” människor som röstar på liberalerna; även om senare opinionsundersökningar pekar på att dessa väljare är högst ovanliga. Hur vanligt sexköp än är definierar det väl inte vanliga män? Det är väldigt vanligt att män har tio tår och tio fingrar, men jag skulle inte säga att detta definierar vanliga män. Att vara vanlig är väl oftast att man har en uppsättning egenskaper och tillhörigheter som var och en inte behöver gälla för majoriteten – gävlebo, vänsterhänt, fågelintresserad, opelägare och amatörsaxofonist…
 10. KMN

  Till Minne av

  Då kanske det mer handlade om pondus än cm kroppslängd. Han samarbetade en del med Dennis Potter, som i Karaoke och Cold Lazarus, två mycket bra tv-serier. Jag var ganska säker på att han var med också i The Singing Detective; men det var han tydligen inte. Ibland har man fel för sig. Men den var också bra, som det mesta av Potter. Till sommaren är det 25 år sedan han dog. Tiden går; tick-tack, tick-tack…
 11. KMN

  Till Minne av

  Finney? Han gav i alla fall ett storväxt intryck.
 12. KMN

  Till Minne av

  Nej, båda var stora skådespelare.
 13. KMN

  Till Minne av

  Hur kan man ha missat honom?
 14. KMN

  Till Minne av

  Bruno Gantz.
×