Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

martenbjork

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om martenbjork

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1988-01-16

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.macforbeginners.com

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1991
 • Appleprylar
  MacBook Pro, Mac mini, iMac intel, PowerMac g5
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Hemma från semestern och har nu släppt sidan! Maximac har uppmärksammat det och andra är förhoppningsvis på väg... Om någon känner att det vore skoj så får ni gärna skriva ett nytt nyhetstips här i forumet, men jag avvaktar så att jag inte anklagas för att överpromota min egen sajt. Tack för allt beröm!
 2. Tack för berömmet. Ändringar i texten kommer att föras in under helgen. Jag åker på mini-semester nu och kommer tillbaka på söndag kväll. Då jäklar! Tills dess så önskar jag er alla en trevlig helg och tackar för bra feedback och snällt beröm!
 3. Faktiskt dåligt att det inte finns något bra program för macen motsvarande paint. Ett tips dock är att parkera små barn framför PhotoBoth. Det räcker gott och väl för att se några långfilmer ifred
 4. Det där med textstorleken får jag klura mer på så att alla blir nöjda CMSet är egenutvecklat i PHP och mysql.. Det är fortfarande lite buggit men kommer att bli vasst med tiden. Just det, ni som besitter specialkunskaper är välkommna att skriva egna artiklar. Det är bara att registrera sig och skriva om ni har lust!
 5. Tror inte att någon har sagt detta, men jag har stött på liknande strul, fast i Safari. Någon sa då åt mig att tömma tynsnittscachen vilket löste alla problem. Testa Font Finagler! http://homepage.mac.com/mdouma46/fontfinagler/
 6. Hola! Tack för erbjudande om språkkoll. Det uppskattas. Inser att jag gör många riktigt puckade missar när jag skriver en halv mening, slår upp något och sedan skriver andra halvan helt tokigt. Allt är skickat på korr nu, men inte hos någon som har engelska som modersmål så ni som besitter dessa kunskaper: Er hjälp är ovärdelig! Ska föra in ändringar på texter i morgon (torsdag), och de fel som finns kvar får ni gärna hacka på. Det uppskattas verkligen! Angående storleken på texten: Klart intressant, minskade texten. Bättre? Tack alla!
 7. Tack för bra feedback! Gällande språket så kommer det att korras innan release och förhoppningsvis kommer användare att gnälla i kommentarfunktionen om det finns kvar fel. Känner dock att det viktigaste är att lära ut något. Men visst ska perfektion eftersträvas! Textstorlekarna ska jag fundera över
 8. Tjabba! På måndag, den femte februari så släpper jag ett nytt projekt: MacForBeginners.com. Sajten kommer att innehålla guider till hur Macen fungerar skrivna på ett sätt som alla kan förstå. Måndag är datumet, men de som vill testköra kan titta in redan nu genom att gå till macforbeginners.com/press/ och skriva in koden "macworld". Då kommer macforbeginners.com att fungera som vanligt! Hoppas att ni gillar slutresultatet!
×
×
 • Skapa nytt...