Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jabba_

Medlem
 • Antal inlägg

  29
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om jabba_

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1982-05-15

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  newbie
 • Appleprylar
  MacBook
 • Bytt från pc
  Ja
 1. jabba_

  Min IR port

  Jag vet inte riktigt vad som har hänt.. men verkar som min IR-port har sprungit iväg någon annanstans.. Fjärrkontrollen (apple remote) fungerar inte.. tror inte att det har med batteriet att göra för så mycket har jag inte använt den.. om det inte är nått fel på den förståss.. Jag tror jag måste installera om drivrutinerna till IR-porten. Var hittar jag dem och hur jag gör jag det isf? jag ser inte IR-porten i systeminformation under maskinvara, eller i systeminställningarna under nätverk där bl a bluetooth ligger. Har för mig att jag sett IR-porten där förut. Tack på förhand till alla som jag hjälpa mig.
 2. Jag satt och funderade en dag över att man borde kunna använda min Macbooks bluetooth, mic och högtalare för prata i telefonen (Sony Ericsson k800i). Har googlat lite men har inte hittat nått konkret.. Finns nån här som har samma tankegångar?
 3. Eftersom han förmodligen delar ut den som en nätverksenhet så har filsystemet ingen betydelse. (Rätta mig om jag har fel Joop)
 4. Kan inte heller komma.. Måste jobba.. gah..
 5. Jag läste precis på iStat Pro's hemsida att man måste installera speedit för att kunna se temperaturen..
 6. jabba_

  Macbook problem!

  aj då.. Det här låter inte bra.. Man kan inte ska hej förrän.....
 7. jabba_

  Macbook problem!

  Har ringt supporten nu och de sa att det kan vara minnena som sitter löst/glappar men det var mest ett standard svar från dem enligt support killen som jag pratade med.. Jag får helt enkelt lämna in den och reparera den eller kanske till och med få en helt ny Macbook.. Tycker iaf att det skönt att det går att ordna på ett eller annat sätt och supporten var riktigt bra för engång skull.
 8. jabba_

  Macbook problem!

  Jag har fått samma problem jag.. Igår kunde jag knappt använda datorn för att den bara stängde av sig hela tiden.. Men idag har den fungerat i några timmar utan problem.. Upptäckte problemet för en vecka sen då den bara stängde av sig och sen inte ville starta.. Trodde att det hade nått med backup-batteriet att göra men så kan det inte vara och nu när jag ser att fler har problem får jag nog ta och ringa supporten.. Detta är väldigt tråkigt då jag endast haft min Macbook i 4 veckor.
 9. Jag fixade själv-- körde DVDn i front row.. Man måste ju välja region först.. Nu känner jag mig dum.. men alla har ju varit nybörjare..
 10. Har samma problem jag.. Har region 2 DVD och ändå kan jag inte spela upp min DVD i min nyinköpta Macbook, det är lite märkligt.. jag beställde den på svenska applestore då borde de ju fixa så det är rätt region..
 11. jabba_

  TV serier

  Man får absolut inte glömma alla de härliga gammla klassikerna som går på 6an.. Star Trek - The next Generation och Våra värsta år!
 12. Något som många inte tänker på när de jämför OS X och Winodws XP är att windows XP är gammalt om man jämför med OS X.. Jag kommer inte ihåg exakt när windows XP kom men tror det var år 2000-2001 eller något sådant.. OS X kom mycket senare.. För att få en snarlik jämförelse, får man nog jämföra de två kommande operativsystemen Leopard och Vista. Försöker vara neutral..
 13. Jag hoppas Apple ger sig in i mobiltillverkningen.. =) Vore häftig att ha en snygg Apple mobil!
 14. När min Macbook startar börjar den alltid med en fanfar.. Hur får jag bort denna fanfar?
×
×
 • Skapa nytt...