Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

JollyJumper

Medlem
 • Antal inlägg

  696
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

JollyJumper vann dagen: 8 september 2012

JollyJumper hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

14 Neutralt

Om JollyJumper

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1 januari

Macanvändare

 • Appleprylar
  Mini i7 2012, Mini i5 2018
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Med ett amerikanskt apple-id bör det väl vara möjligt tänker jag? Kostar 299 i dollar vs 3695 i SEK, vilket är drygt 800kr skillnad med dagens kurs! Nån som provat?
 2. Det har gått ett tag sen sist, och jag har uppgraderat till Catalina. Nu verkar allt flyta på bra, så jag antar att orsaken fanns i Mojave. Mycket nöjd med Catalina! Även videoexporten i iMovie går nu betydligt snabbare. Problem solved, kan man väl säga.
 3. Det är när jag redigerar i iMovie, skulle kanske ha nämnt det. Det är förstås tyngre för datorn att spela upp video där med övergångar och andra tillägg, och även högre bitrate kanske. Och datorn blir snabbt väldigt het.
 4. Jag har Mini 2018 med 8GB RAM, vilket förstås är lite, men är det pga detta eller pga det inbyggda grafikkortet som 4k video laggar och hoppar över bildrutor vid uppspelning? 3GHz i5 processor i övrigt.
 5. Det är nog inte minin det handlar om, utan snarare att Mac Pro bygger på principen med moduler. "Apple is developing a high-end high-throughput modular Mac Pro system that will facilitate regular upgrades to meet the needs of Apple's pro user base. It will ship alongside an upcoming Apple-branded pro display." https://www.macrumors.com/roundup/mac-pro/
 6. Ok, blir väl en sexa då 🙂
 7. Ja hur många behöver man? Jag jobbar med 4k videoredigering, märker jag nån skillnad?
 8. Hoppas på en lite billigare variant också. Den har ju hittills varit Apples budgetmodell.
 9. Hög tid för Apple att hiva ut lite nya macar så blir det nog ändring på den punkten
 10. Hur gör jag för att Bilder inte ska starta automatiskt varje gång jag kopplar in en kamera eller ett minneskort?
 11. Stoppade in en SSD i min häromveckan. Det tog mig max 40 min efter att ha granskat en guide på youtube. Har dock inte slagit ihop den med den gamla i "fusionläge", utan kör dem som separata diskar. Går ju bra det med.
 12. Återstår att se om smarta digitalur bara är en hajp eller om det finns ett verkligt behov. Kanske hänger de ihop med den pågående träningshajpen.
 13. Ta ut den som pension. Tid är pengar.
×
×
 • Skapa nytt...