Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

JollyJumper

Medlem
 • Antal inlägg

  691
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

JollyJumper vann dagen: 8 september 2012

JollyJumper hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

14 Neutralt

Om JollyJumper

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1 januari

Macanvändare

 • Appleprylar
  Mini i7 2012, Mini i5 2018
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Det är nog inte minin det handlar om, utan snarare att Mac Pro bygger på principen med moduler. "Apple is developing a high-end high-throughput modular Mac Pro system that will facilitate regular upgrades to meet the needs of Apple's pro user base. It will ship alongside an upcoming Apple-branded pro display." https://www.macrumors.com/roundup/mac-pro/
 2. Ok, blir väl en sexa då 🙂
 3. Ja hur många behöver man? Jag jobbar med 4k videoredigering, märker jag nån skillnad?
 4. Hoppas på en lite billigare variant också. Den har ju hittills varit Apples budgetmodell.
 5. Hög tid för Apple att hiva ut lite nya macar så blir det nog ändring på den punkten
 6. Hur gör jag för att Bilder inte ska starta automatiskt varje gång jag kopplar in en kamera eller ett minneskort?
 7. Stoppade in en SSD i min häromveckan. Det tog mig max 40 min efter att ha granskat en guide på youtube. Har dock inte slagit ihop den med den gamla i "fusionläge", utan kör dem som separata diskar. Går ju bra det med.
 8. Återstår att se om smarta digitalur bara är en hajp eller om det finns ett verkligt behov. Kanske hänger de ihop med den pågående träningshajpen.
 9. Ta ut den som pension. Tid är pengar.
 10. Nokia som mobilnamn försvinner. http://mobil.dn.se/ekonomi/microsoft-dumpar-nokia-som-varumarke/
 11. Kan inte välja genomskinlighet på texten i färgväljaren vilket gick i Mavericks.
 12. Tjernobylolyckan verkar på det stora hela ha varit mest positivt för naturen i området. En kärnkraftsolycka lite nu och då kanske inte vore så illa ur miljöhänseende! Lite halvt på skämt...
 13. Vad är då ett gott syfte? Researchgruppen, och antagligen FRA, Google, FB, Apple m fl, gör det "för att dom kan". Misstaget som vi gör är väl att betrakta internet som något i grunden gott. Den (upplevda) anonymiteten lockar fram sidor hos oss som vi aldrig skulle kunna eller vilja visa i verkliga livet. "Näthatarna" vågar jag påstå är i de flesta fall helt vanliga (goda) människor. Den som "avslöjar" näthatare kommer att upptäcka att det lika gärna kunde vara dom själva. Internet är bra på många sätt, men absolut inte någon vän. Och absolut inte vårat vardagsrum.
 14. Jag vet inte om det säger nåt om dagens post-Jobs Apple att dom själva känner sig tvungna att skapa "rykten". Förväntar sig inte folk nånting spännande från Apple längre?
×
×
 • Skapa nytt...