Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gfer

Medlem
 • Antal inlägg

  50
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Gfer

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1990-08-13

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.freshverse.se

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  Macbook 2.0 GHz
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jag har även Lockerz invites. Skicka PM med mailadress så skickar jag invite
 2. Nice, här ska jailbreakas Man får ju många fina apps som inte finns i iTunes app store, man kan spela in video till exempel MMS finns ju som SwirlyMMS. Det är nice.
 3. Hejsan, mitt screen är gfer, addade er allihopa Min musik är lite blandad men mest rock, pop och elektronisk musik såsom Daft Punk. Det var längesen jag gjorde en riktig koll på biblioteket men det är 719 filer där iaf. Ska eventuellt fylla ut med mer musik snart.
 4. Hejsan, ville bara tipsa om webguide4 för MCE 2005 eller windows vista, man kan göra en massa saker med det t ex streame live tv från internet eller nätverket eller programmera sina inspelningar över internet/nätverket! den ska finnas här http://www.asciiexpress.com/ men websidan verkar vara nere just nu.. nån som har en annan länk?
 5. Vafalls.. är det redan den 19nde december? Jahapp.. dags att vakna ur dvalan och köpa några klappar.
 6. No worries, jag fixade det, känner mig lite dum nu, var ju bara att använda VNC.
 7. Gfer

  Ej tillgängligt läge

  Hejsan, när jag försökte ansluta min macbook med locket nerfällt till teven så får jag meddelandet "ej tillgängligt läge", går det på nåt vis att sätta upplösningen till en upplösning som passar utan ha skärmen som referens? jag använder en minidvi---vga adapter med vga kabel..
 8. Switchresx var det jag letade efter! Jag kan inte justera positionen på min tv, men om det funkar genom programmet så är det bra.
 9. När jag kopplar min macbook med minidvi-->vga adapter till min tv så får jag en marginal på höger sida, det är en liten svart list som är störande om man vill kolla på film etc, finns det något program som gör så att man kan finjustera positionen på bilden?
 10. Hur får man så att man ser sin media som är en på en annan dator på det lokala nätverket (i det här fallet en pc) på listorna när man trycker på video. Om man gör det så syns bara mappen filmer, borde det inte finnas nån mediadelning eller nåt?
 11. Nån som har provat det här automatiska jailbreaket genom att man går in på en sida på touchen sen är allt automatiskt?
 12. Hejsan, jag har en windows pc och en macbook, på pcn har jag satt upp så att nätverket heter MSHOME men jag ser inte den på nätverk i min macbook, jag vill försöka dela ut min externa hdd från windowsdatorn. på de andra windowspcarna ser man inte datorn som jag delat ut den externa hddn på heller.
 13. man använder ett ftp-program som t ex cuteftp och skriver in ipodens ipadress, står under wifi -- (nätverket du är ansluten till, tryck på den blåa pilen) och använder användarnamnet root och lösenordet alpine.
 14. Gfer

  har inte wifi

  Finns det inte trådlösa accesspunkter som usb? Man kunde ju modda t ex en wifipinne från nintendo som man skulle använda till ds till en accesspunkt. ingen aning om det var nån säkerhet på det men har för mig att det inte var så svårt.
 15. Gfer

  Visa din Springboard!

  Haha, ja, jag bytte också till engelska, funderar på att göra ett set till med themes där jag har de svenska ikonerna också, så att jag kan byta. tar nog upp mycket plats men ändå
×
×
 • Skapa nytt...