Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Earlen

Medlem
 • Antal inlägg

  48
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Earlen

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1991-06-06

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Plats
  Sthlm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2004
 • Appleprylar
  17" MacBook Pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej gott folk! Snälla orka läsa allt! Var ett tag sen jag skrev här, mer eller mindre pågrund av att jag inte haft några större problem sen dess... Dock har jag nu kommit på något som jag stör mig enormt över och som jag nu måste fråga er om. Kopplade häromdagen in min extärna sjuttontumsskärm till min MBP 17" och upptäckte då att färgerna på denna 17" var betydligt starkare och vackrare! Sen dess har jag använt den som extern skärm och det stör mig bara mer och mer att färgerna är olika på de båda skärmarna, och att de på macen är så mycket blekare. Bootade efter ett tag upp Vista RC1, som jag också har installerat utöver Tiger, och startade Catalyst Control Center (ATI's program för konfigurering av deras hårdvara) och fann till både förvåning och lycka att man där kunde ändra saturationen! Macens färger blev därefter lika vackra och granna som den externa skärmen. Glad som jag var bootade jag om i Tiger (WoW laggar av någon anledning mindre un Mac OS X än under Vista på högsta inställningarna och JA jag skäms över mitt WoW-missbruk ) och upptäckte att de vackra färgerna var som BORTBLÅSTA! Det logiska är således att jag måste hitta ett program för Mac som gör samma sak. Gärna permanent! Och det är just det jag frågar er om kära medmacare!
 2. Är påväg att blåsa min burk nu... ska jag langa upp ett skärmskott på hur den ser ut orginal?
 3. Låter i och för sig vettigare än grafikspatt!
 4. Har absolut ingen aning om varför detta hände - har inte hänt mig under de månader jag ahar haft min MBP... Om jag ska spekulera så kan det vara grafikkortet som fått spatt... kanske pågrund av värme?
 5. Att GHz egentligen inte har något med prestanda att göra heller får man ju räkna in. Mips och flops kan man räkna i även om dages prestanda tester är mycket mer anvancerade än så. Hur som helst - En Mac Pro smiskar din PC.
 6. Ny version av aperture månne?
 7. Hehe, den nya shuffeln är beställd!
 8. Tycker ni att jag ska beställa en shuffle? 795 spänn e ju fan ingenting + att den är FIN!
 9. Måste ju säga att priset på den nya shuffeln e riktigt fint! 79 dollar e runt 575 svenska riksdaler...
 10. 960 användare läser det här ämnet (710 gäster och 4 anonyma användare) Nejmen den är ju efterlängtad som fan så det är klart det blir en hit!
 11. iLounge: You can take content to computer or iPod, but now... TV TubePort
 12. Men inga jättenyheter än va? iPhone och sånt
×
×
 • Skapa nytt...